Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor te most itt hogy?
azt hittem ha már ennyire vágod a szervizelést,akkor értelmeset is mondasz,ha már ennyire osztod az észtet
Nem Maxxy lépett le, hanem a haverja, aki jött vele (ha jól emléxem).
2-4km,de ez is sebességfüggő,mert ha már 200 vagy az fölött mész,akkor már 12-t is csalhat végbességnél meg akár 18at is,még gyári gumikkal is...egyébként elfér hátul a 180as is
180as gumival jobban lehet lapozni a gépet,mint 190essel,,,de ha utcai gumit nézem,azt keményebb meló peremig dönteni,mint a slicket és abból is a 190est is nehezebb,mint a 180ast....slicknek csúcsosabb a profilja ezáltal könnyebb parkettázni mint utcaival........

...és akkor mi van ha nincs túl jó napod?
álljunk vigyázba csendben,vagy mi?!
Maxxy Úr!
Teljesen jól beszél ön!Olyat mentünk ma az asszonnyal,hogy ihajla és Ő is megjegyezte,hogy gyönyörűen muzsikál!HD fesztiválon is megnézték többen a Bandinellit,ahogy dübörgött...
Ha hó! valaki esetleg

szombat délután 14h körül Bp.-ről vagy környékéről?,gurulás valamerre?
1verzió -Bp-Alsónémedi-Ócsa-Üllő-Mende-Magdolnatelep(finom fagyi)-megbeszélés tárgya

2verzió -Bp-Vác-Szob-azt hiszem Parassapuszta-Rétság-Vác-Bp
Matyi bácsi biztos hatalmas "arc" lehet http://youtu.be/WWLBS0k-SwY
Egyszer gurultunk már együtt is! Balaton kerülés megboldogult Testőr kolléga szervezésében.
Együtt ebédeltünk és utána leléptél, fontosabb dolgod akadt, mint megkerülni a balcsit
Matyi bácsi nagy név a bajai motorosok körében, az öreg lazán leiskoláz sok fiatalt.
Köszi, ez érdekes cikk!
Sziasztok! Ha már a gumiknál tartunk lenne egy kérdésem. A motorom gyári gumimérete 160/60-17 most 160/70-17 van rajta. Kérdésem mennyit csalhat a km órája emiatt.
mikir!
Sűrűn járok Bajára,mert az ottani motoros cimborákkal járok sokat motorozni! Még a Ducattis Matyibácsi is sokat jön velünk!
kykee!

Nekem is Finster dob van fent és szerintem az egyik legszebb hangú dob! Sok féle dobot hallottam már Banditon is,de egyik sem tettszett annyira mint a Finster! Vagy azért,mert már nagyon hangos volt,vagy mert nem volt olyan öblös hangja!
A Finsterben az a jó,hogy nem olyan hangos,hogy bántsa az ember fülét,viszont gyönyörű hangja van!
Ugyanaz a szélességű felni a 190 es gummát jobban összehúzza mint a 180-ast....tehát a széle jobban közelít majd függőlegeshez........
Van egy eladó hátsó lámpám. (650/1250) .Valakinek érdekes lehet?
Szia!
Már írtam, és mivel jót derültünk, írom még egyszer: öntsd teli és a felesleget úgy is kinyomja!
Bocsi, amúgy nem tudom!
Errőb beszélgethetünk, mert én ehhez tök sík vagyok.
A múltkor azt bizonygatták nekem, hogy adott pl 180as gumit ha ki akkarsz dönteni a széléig, akkor ha egy sportgépen van, akkor jobban meg kell dönteni, mint egy túragépen. Szerintem ez nem igaz, de mindegy :D
Egyet tapasztaltam, volt fent hátul 190/50-es PR, én a banditot nem tudtam úgy megborítani, hogy eltűnjön róla a csík(kb fél centi), már szikrázott a lábtartó, akkor is ott virított. A 180-ról meg már akkor eltűnik, mikor a lábtartó még a közelben sincs.
Jöhetnek a szögek
Ma nincs túl jó napom.

"A 190-es gumival jobban be kell dönteni ugyanakkora kanyarban, mint a 180-assal."

ugyan olyan kanyarsebességhez
Mert spórolsz, nem csoda ha hamar lekoszolódnak...
Két Nokiát is kipucoltam ma,de nem ment bele még fél deci sem!
Mindent cserélek:olajat, szimeringet
Köszönöm a választ.
507ccm, 107 miliméter, a villa tetejétől mérve, teljesen összenyomva, távtartó és rugó nélkül. Utóbbi az irányadó, ha maradna benne a régiből.
Ha kipucolod teljes a telókat, akkor kb 1 liter megy bele. De nem mennyiség van előírva, hanem olajszint