Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na most én visszagratulálok!
Felkerült a B-King fékmotyó fém fékcsövekkel, megy hátra egy PR3.

A féknek sokkal jobb lett az "adagolhatósága", a gyári "lassít-lassít-aztán hirtelen blokkol" módon működött, legalább is én így éreztem.
Nem indították be. Csak a fékeket nézték, meg az azonosítókat. Pár fénykép oszt' jónapot.
huh, mar megijedtem.
Nem hinném, az a fékező pad :D
csak nem beinditottak a motort?
Egy kis segítség kellene! Egy jó barátom keres G Astrához első lökhárító szimeringet. Természetesen egy pár kellene. Szerintetek hol lehet kapni, mert sehol nem találok?
Egyetértek Stibivel!

Mindenki úgy "becézgeti" a fórumtársait, ahogy akarja, de azért ezeket a durvább személyeskedéseket kerüljük ha lehet.
Szerintem.

Nem az lenne, a lényeg, hogy a motorról, motorozásról osszuk meg tapasztalatainkat, ötleteinket, elképzeléseinket, aki mindenkinek épülésére szolgál?

Mert akkor hajrá, és csináljuk ezt!
Az meg, hogy mindenki más más dolgokat szeret, kedvel, használ, másképp bánik a motorjával...hát ugye mindenki nem lehet egyforma, sőt, nagyon is különbözünk egymástól.
Én pl sosem fogok egy kerekezni.

Akkor most nagyon utáltok?

Szóval szerintem próbáljunk kicsit humanizálódni!
Szerintem.

Meg amúgy is jobb a békesség.
Van róla sejtésem, én is emberekkel foglalkoztam 20 évig, kívülről/belülről.
Szakképzett ápoló voltam ugyanis.

Na de motorra fel, ne agyaljunk!
Semmi gond! Szíves részt veszek az ilyen "komoly" vitákban, amikor értelmes dolgokról beszélgetünk.
Használd sűrűbben a "válasz erre" gombot és akkor tudja akinek szól
Van itt agronómus? Apu egyszer be volt szittyantva és a szürkemarhára azt mondta: agancsos tehén
Én ilyenkor félek hogy mi lesz velünk a cyber gyerekek korában. Sokszor már most is csak pislogok amikor konvertál, letölt, installál stb. Mindezt úgy, mint ha levegőt venne. Néz rám hogy mit nem értek?
Na de hagyjuk az OFF-ot!
Viva la Bandita!
én is!
nagyon nagyon súlyos esetek vannak
Pl:öreglánynak eladtam egy telefont feltöltött akksival,aztán jött pár nap múlva, hogy nem kapcsol be,,,le volt merülve,de nem tette fel ismét töltőre
Na az nagy kár.
Én már nem lepődők meg semmin. (Emberekkel foglalkozom )
nehogy komolyan vedd,mert még végén a kezdők elhiszik,,,de egy kezdősem olyan hülye,hogy az indexzselészint mérőt építsen a motorjába
Ezt még nem próbáltam. Hazafelé veszek húsz lázmérőt, és belenyomom a gummába !
Uraiiim! Ne személyeskedjünk!
Attól mert valakinek ez, egy másik embernek meg az jön be, még nem kell a másikat herótozni. Amúgy is kezd már unalmas lenni a "villámlás"!
Humorra fel, motorra fel.Aztán kenje mindenki a túrát vagy a slick-et az aszfaltra .Ennyi.
az komoly,de hülyeség,mert a széndioxiddal dúsított higany sokkal jobb...minusz 20 fokba is jól tapad jégen
Ez baromság! Egy barátom tanácsolta hogy cementet nyomjunk a kerékbe. Így nem kell folyton utánfújni, vagy a levegőt cserélni benne fél évenként!
A túl gyakori légcsere amúgy is árthat a guminak!
esetleg postairon.
Látom te tényleg pont agyú vagy!
catjhony vagy te,sajnálom a motorodat,ha egyáltalán van neked olyanod!
Annyira szerencsétlen vagy,hogy ha bankártyával fizetnél,neked tuti rosszul adnának vissza.
ácsceruza.
Ezért érdemes volt ide benézni, meg elolvasni az előzményt.