Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fotó van róla?
naja.. én is akadok minden nap olyan ügyfélbe aki azzal jön hogy jobb-e a bódis mint az akra... stb stb..
Adtam volna..................Mostmár nem.Megnézik az árat................ja ez drága ost néznek olcsóbbat,romosabbat,öregebbet stb.
Persze ha olyan áron adnám mint a fent említett akkor már jöhet.
Utána meg jönnek a kérdések fórumon hogy melyik a jobb a martin vagy a raptor.
ja az úgy már más tészta.. Én mint laikus motorszerelő és fiatal motoros, inkább élből vennék egy motort sportdobbal AMIHEZ hozzá kapom a gyári dobot.. de kinek a pap, kinek a paplan
Üdv Motorosok!

250-es bandithoz keresek benzincsapot. Újat vagy használtat, mindegy csak jó legyen. Köszönöm.

Széles utat,gumi fákat és olcsó benzint. Zsoty
Tóra Ósztriába..................Eladás.Nem akarnak többet adni egy extrás gépért.Inkább gyári olcsóbban és szaladnak venni hozzá.
Miért vetted le?
Mennél előbb.Most pihen de lehet visszateszem.
Drága uram.. Régi ismerősöm Zoli bá' Egyenlőre csak tapogatózom de kösz a tippet, amint kiraboltam a kispostát szólok
Köszönöm urak a válaszokat! Tudomásom szerint az e betűre inkább külhonban harapnak, plusz legyen benne a db killer stb stb.. Köszi a kimerítő válaszokat
Leo vince dob a pardiban a legolcsóbb ha tart még az akció. Van 1-2 német és osztrák honlap ahol viszonylag occsó. Keresd a gogliban.
pl:http://www.auspufflager.de/
Nem tudom.
Nekem a Piaggio MP3-on is sportdob volt, "E" betű nélkül, de sosem nézték.
Igaz, nem is igazoltattak soha.
En nem csinaltam abbol a kuplung oldali csatibol ekkora ügyet. A ket elterö tipusu csuszosarut összepreseltem, mint atalakitot, es radugtam a GSX sajat csuszocsatijat. Most hogy mar a kuplung is B-king, roppant gyorsan tudok valtani is, meg "jobban adagolhato ez is" .
Nem sok mi latszi belöle, es inkabb piszkalta a izlesem az elterö föhengerek a kormanyon. Meg jobb a bekesseg a nemet rendörökkel, nem szeretnem hogy megneszeljek. Errefele mas szelek fujnak az illegalis atalakitasok területen.
Megvan!
Motorgumi topic Aszód környéke.Tapadós sportgumiban utazik............meg amit fel tud hajtani.
Köszi! Már csak azt kéne kinyomoznom, hogy ki az a Brian? Rémlik a neve, mintha nemrég olvastam volna valahol.
legutobb a yard,gyorshajtás,megoldások topikban felvetődött ez az "E"kérdés.
Pohi(rendőr)legutobbi tudása szerint, nem kérhetnek semmijen betűt a kipufra(nincs rá szabály)

kért valahonnan,véleményt is ezzel kapcsolatban,de nem tudom mi lett a végeredmény,érdeklödj a fent említett topikban Pohitól
hurric, laser, ixil...bécsi lujziban ezek a dobok megfizethetőek és 60-70 a max....
Egyre jobban.Nem kell egy yoshimura?
az ötlet nem rossz.. De most komolyan. Foglalkozik ezzel a yard vagy szarik rá magasról?
Karcold bele, úgy a legolcsóbb!
Olyan kérdésem volna, hogy a rendőr mennyire szokott csesztetni titeket ha a kipufogóban nincs benne az a bizonyos E betü, és nincs mübizonylat? Kinek mi a tapasztalata? Le akarom cserélni a dobomat, csak van ami aranyárban van. És az pont az E-s dobok...
Igazad van rosszul emlékeztem.
Hívd fel Briant, aztán kérdezd meg, milyen gumija van X ezer forintért. Szerintem boldog leszel a választól
14e km alatt nem tapasztaltad ki, hogy csúszik-e?