Adtam volna..................Mostmár nem.Megnézik az árat................ja ez drága ost néznek olcsóbbat,romosabbat,öregebbet stb.
Persze ha olyan áron adnám mint a fent említett akkor már jöhet.
Utána meg jönnek a kérdések fórumon hogy melyik a jobb a martin vagy a raptor.
ja az úgy már más tészta.. Én mint laikus motorszerelő és fiatal motoros, inkább élből vennék egy motort sportdobbal AMIHEZ hozzá kapom a gyári dobot.. de kinek a pap, kinek a paplan
Köszönöm urak a válaszokat! Tudomásom szerint az e betűre inkább külhonban harapnak, plusz legyen benne a db killer stb stb.. Köszi a kimerítő válaszokat
Leo vince dob a pardiban a legolcsóbb ha tart még az akció. Van 1-2 német és osztrák honlap ahol viszonylag occsó. Keresd a gogliban.
pl:http://www.auspufflager.de/
En nem csinaltam abbol a kuplung oldali csatibol ekkora ügyet. A ket elterö tipusu csuszosarut összepreseltem, mint atalakitot, es radugtam a GSX sajat csuszocsatijat. Most hogy mar a kuplung is B-king, roppant gyorsan tudok valtani is, meg "jobban adagolhato ez is" .
Nem sok mi latszi belöle, es inkabb piszkalta a izlesem az elterö föhengerek a kormanyon. Meg jobb a bekesseg a nemet rendörökkel, nem szeretnem hogy megneszeljek. Errefele mas szelek fujnak az illegalis atalakitasok területen.
legutobb a yard,gyorshajtás,megoldások topikban felvetődött ez az "E"kérdés.
Pohi(rendőr)legutobbi tudása szerint, nem kérhetnek semmijen betűt a kipufra(nincs rá szabály)
kért valahonnan,véleményt is ezzel kapcsolatban,de nem tudom mi lett a végeredmény,érdeklödj a fent említett topikban Pohitól
Olyan kérdésem volna, hogy a rendőr mennyire szokott csesztetni titeket ha a kipufogóban nincs benne az a bizonyos E betü, és nincs mübizonylat? Kinek mi a tapasztalata? Le akarom cserélni a dobomat, csak van ami aranyárban van. És az pont az E-s dobok...
Persze ha olyan áron adnám mint a fent említett akkor már jöhet.
Utána meg jönnek a kérdések fórumon hogy melyik a jobb a martin vagy a raptor.
250-es bandithoz keresek benzincsapot. Újat vagy használtat, mindegy csak jó legyen. Köszönöm.
Széles utat,gumi fákat és olcsó benzint. Zsoty
pl:http://www.auspufflager.de/
Nekem a Piaggio MP3-on is sportdob volt, "E" betű nélkül, de sosem nézték.
Igaz, nem is igazoltattak soha.
Nem sok mi latszi belöle, es inkabb piszkalta a izlesem az elterö föhengerek a kormanyon. Meg jobb a bekesseg a nemet rendörökkel, nem szeretnem hogy megneszeljek. Errefele mas szelek fujnak az illegalis atalakitasok területen.
Pohi(rendőr)legutobbi tudása szerint, nem kérhetnek semmijen betűt a kipufra(nincs rá szabály)
kért valahonnan,véleményt is ezzel kapcsolatban,de nem tudom mi lett a végeredmény,érdeklödj a fent említett topikban Pohitól