Hmm... szerpentineztem vele bőven a Szlovén, Olasz és Francia hegyekben és semmi bajom vele. Igaz, csak hátul van BT 021-es, elöl BT 015-ös van fenn.
Az, hogy ki mire érzi jónak a gummát szerintem nagyon viszonylagos. Hringen tuti kevés lenne és egy jó kanyargós közúton is sokaknak (pl. Szotyi) hamar túlmelegedne.
Mondjuk betét nélküli dobnak van is hangja azt elhiszem. Az enyémbe van betét és sztem nem hangos, de most már kíváncsi vagyok én is. Megmérem a hangját valamikor. Megpróbálok összehozni egy összehasonlítást
Én is így vagyok. Alacsony fordulaton szép mély duruzsoló hangja van. 5-6000 körül nyitja ki a száját, de akkor se vészes. Az meg 5.-ben már olyan 180 km/h körüli sebesség, annyival meg nagyon-nagyon ritkán megyek és akkor is csak nagyon rövid ideig.
A Bandit volt az első motorom Az első hónapban még tetszett is a hangja, de utána utáltam, de nagyon. Annyira hangos volt, hogy szinte elnyomta a szélzajt is. Nagyon kényes vagyok a hangos zajokra, ezért is füldugózom.
Ezaz!Aki szeret motorozni az szereti a hangját is!Nekem a Finster úgy szól,hogy koncert füleimnek,főleg mikor megcibálom és az ölembe hullik a horizont
Nem egészen értem a dolgot... Ha jól emlékszem a te banditodon is sport dob volt és nem E legal
Az én gépemen egy LeoVince dob van és nekem az ég világon semmi bajom vele. Sőt nyugodtan mondhatom, hogy szerelmes vagyok a hangjába, pedig tettem már meg vele hosszabb távokat is és soha nem zavart.
Én ugyan életemben 1x vettem használt motort, az első Rigámat, de ha mégis eljutnék odáig, és nem is sport dob lenne rajta, csak meghallanám, vagy észrevenném, hogy az volt rajta, máris elfelejteném!
Az, hogy ki mire érzi jónak a gummát szerintem nagyon viszonylagos. Hringen tuti kevés lenne és egy jó kanyargós közúton is sokaknak (pl. Szotyi) hamar túlmelegedne.
Mondjuk már kérdezték többen is, hogy sportdob van-e rajta.
Azt viszont nem tennék rá.
A gyárit!
Az én gépemen egy LeoVince dob van és nekem az ég világon semmi bajom vele. Sőt nyugodtan mondhatom, hogy szerelmes vagyok a hangjába, pedig tettem már meg vele hosszabb távokat is és soha nem zavart.