ez úgy jó még,ha bőven 2 hónappal későbbre állítod a naptárban az emlékeztetőt,hajnali 2kor,majd utána 3kor ugyan az nap,,,tuti befutó
de a másik jó dolog,hogy felhívod hajnalban a barátodat,hogy van e zöld festéke?!,,,persze üvölt meg minden ,meg hogy nincs,,,,szépen hajnali 4re vigyél neki,,,ez az igazi barátság
Szerintem meg a haverod a saját hülyesége miatt dobta el a vasat, nem a gumi miatt. Épeszű közlekedéssel nincs ilyen. Egy körforgalomban csak az ember saját hibája miatt lehet eltaknyolni. Kultúrált tempóval kell bemenni és akkor nincs gond.
hagyd,,,,bírom,mikor valaki arra alapozik amit hall,,,ha a közvéleményben inkább az terjenge,hogy jobb a slick,akkor az lenne sok motoron,,,,,sokkal biztonságosabb a slick én tudom 24szer tudom,,,78ezerből 70et slickel mentem
70 fok? Most ugye csak viccelsz! A 70 fok már olyan forró, hogy azt kézzel nem fogod meg! Fogtad már meg a gumidat megállás után közvetlenül? Egy utcai gumi a közúton az életbe se megy fel annyira. A pálya gumikat is először felmelegítik, arról nem is beszélve, hogy a pálya sokkal érdesebb mint a közút, tehát jobban is melegszik rajta a gumi. Az utcai gumik üzemi hőmérséklete kb 40 fok. Az fogásra olyan kellemes meleg.
ja,,,haha,,,,nálam 6ezret is kibírt és kerózás ment ezerrel,,én meg azt mondom utcait soha többet,mert joban csúszkál kanyarban,,,egy srác az új gixijét a körforgalomban egy ilyen utcai gumi miatt dobta el
en a hetvegen vettem vadi uj gumikat draga penzert de azzal nem hiszem, hogy vitatkozni lehetne hogy joval olcsobb egy hasznalt gumi (akár slick), mint egy uj tura.
Jó hát! Ingyen nem mindegy! Viccet félre téve egyébként most MOL Dynamic Moto 4T Racing 10W-50 motorolaj van benne én ezzel járok remélem van olyan jó a Motul is?
nem is arrol van szo, hogy 4ezer alatt gatya, mivel az ára is sokkal olcsobb, inkabb az, hogy esoben es hideg idoben hogyan viselkedik. abban pedig tény, hogy jobbak a tura gumik.
de nem vitatom a slickek tapadossagat! illetve ami tapad, az kopik.
Ha az utánfutóm kész lesz, akkor tudok erről bővebben nyiltakozni. Egyelőre ahhoz minden pénzemre szükség van.. utána meg.. lehet. Ötleteim mindig vannak
Látom a gumikról megy a téma! Az én személyes véleményem csak annyi míg a szlik 80 fokon éri el a maximális tapadást addig egy sport túra gumi már 70 fokon! És mi van hideg időben 10 fokba pl. Én akkor sem tenném rá ha 3000-huf lenne párja mivel egy sport túra gumi sokkal többet el megy mint egy szlik! Egy barátom motorját mustráltam és új gumik voltak rajta! Kérdeztem tőle hol van róla a szlik. Azt mondta még egyszer az életbe nem vesz rá vágott gumát 4-ezer kilóméter után gatya!
de a másik jó dolog,hogy felhívod hajnalban a barátodat,hogy van e zöld festéke?!,,,persze üvölt meg minden ,meg hogy nincs,,,,szépen hajnali 4re vigyél neki,,,ez az igazi barátság
Tanktáskában nem vagyok otthon.
en a hetvegen vettem vadi uj gumikat draga penzert de azzal nem hiszem, hogy vitatkozni lehetne hogy joval olcsobb egy hasznalt gumi (akár slick), mint egy uj tura.
de nem vitatom a slickek tapadossagat! illetve ami tapad, az kopik.
Meg van a beázásra a megoldás! Nem nagy dolog! Be kell folpackozni az ülést a borítás alatt! Ennyi!