Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdeklődöm Simson-os társak! Létezik-e a simsonhoz púpos tank? Olyanra gondolok , mint amilyen az ETZ-mz-khez van!
Az első bilincsbe van egy anya hegesztve. Hátsón meg van egy béna fül
Hát az egyik az első bilincshez a másik a hátsó bilincshez csatlakozik.
A dob sem teljesen ugyanaz mert a hővédő rács felfogatási helye rajta kell legyen!!
A star hengeren a kipufogócsonk is balra áll egy kicsit, hajlítás nélkül esélytelen. :)
A dob ugyanolyan, csak kell rá egy hővédő elem. Meg egy hajlított dekli amit nem adnak olcsón.
Nem biztos hogy próbva nélkül megy a dolog. A lábát a felhúzott kipufogó ne égesse meg pl. Lehet kell a hozzávaló dob is.
ha incs esze akkor igen
ha van akkor keres egyet amin olyan van megéri mekkora a hely utána azt hogy mennyivel másabb az övé és kiszámolja
Egy hajlított könyökbe fog kerülni aztán megtudod próbálni!!
Helló! van nekem egy simson s50-es vázba egy star blokkom,nincs vele probléma megvagyok elégedve vele ,csak nemtudom hogy annál is működne e a hajlitott könyök hogy felemelhesem a kipufogót? mert ugye az nagyobb szélesebb blokk,és nemtudom megpróbálni mert nincsolyan könyököm.
Ennél melegebbre volt melegítve, de nem akkor fényképeztem. Meg nem is először csinálom. :)
A prés meg azért kell, hogy véletlenül sem kell ütni és félúton sem fog megállni.
Legközelebb ennek durván a másfélszeresére melegítsd, mert így 1-2 eksön után már bele fog esni a persely. (prés sem igazán kell).
Sajnos ez van. Javaslatom: Tanulj, minél többet, és a lehető legjobban megértve. Ennek van eredménye.
Ha jól emlékszem azt nem láttam, diákmunka irodában nézegettem melókat. Ismerősnél tudtam volna dolgozni (kőműves), csak aztán lett neki bejelentett munkása. Mondjuk így legalább tudok segíteni itthon, meg készülni nyelvvizsgára stb...
Kétüteműben nem fog annyit kibírni. A Honda-ban a 3 éve beletett fatengelyes NGK-k szintén újszerűek!!
Bevásárlóközpont pénztáros pl. ?!
Próbáltam vadászni nyári munkát, de semmi értelmeset nem találtam, forgalomszámlálónak meg nem megyek el
Diák vagyok (hogy én mennyire utálom ezt a szót...), gimnáziumba járok, úgyhogy leginkább nincs szakmám
az ngk-ban van 30-40 ezer a zsigulis időszakából aztán még a szimóval is belevertem legalább 4 ezret és olyan mint az új
6400 km-nél több van a benne levő Izolátor gyertyában!
hogy utáltam azokat az izolátor gyertyákat
nem tudom miért, de sosem szerettem
amíg megvolt a szimóm én a zsiguliból kidobott ngk gyertyával jártam, jó sok alátéttel
az még békebeli igazi japán gyártású volt az örökélet igéretével
félre is tettem hátha lesz még rá szükségem valamikor......
Mi a szakmád? Remélem nem kedves nővér?!
Aztán majd később egyszerre dobod ki!!