Helló! van nekem egy simson s50-es vázba egy star blokkom,nincs vele probléma megvagyok elégedve vele ,csak nemtudom hogy annál is működne e a hajlitott könyök hogy felemelhesem a kipufogót? mert ugye az nagyobb szélesebb blokk,és nemtudom megpróbálni mert nincsolyan könyököm.
Ennél melegebbre volt melegítve, de nem akkor fényképeztem. Meg nem is először csinálom. :)
A prés meg azért kell, hogy véletlenül sem kell ütni és félúton sem fog megállni.
Ha jól emlékszem azt nem láttam, diákmunka irodában nézegettem melókat. Ismerősnél tudtam volna dolgozni (kőműves), csak aztán lett neki bejelentett munkása. Mondjuk így legalább tudok segíteni itthon, meg készülni nyelvvizsgára stb...
hogy utáltam azokat az izolátor gyertyákat
nem tudom miért, de sosem szerettem
amíg megvolt a szimóm én a zsiguliból kidobott ngk gyertyával jártam, jó sok alátéttel
az még békebeli igazi japán gyártású volt az örökélet igéretével
félre is tettem hátha lesz még rá szükségem valamikor......
ha van akkor keres egyet amin olyan van megéri mekkora a hely utána azt hogy mennyivel másabb az övé és kiszámolja
A prés meg azért kell, hogy véletlenül sem kell ütni és félúton sem fog megállni.
http://kepkezelo.com/images/la...
nem tudom miért, de sosem szerettem
amíg megvolt a szimóm én a zsiguliból kidobott ngk gyertyával jártam, jó sok alátéttel
az még békebeli igazi japán gyártású volt az örökélet igéretével
félre is tettem hátha lesz még rá szükségem valamikor......