Megnézem a gyűrűvégek merre futnak, és ha nem lenne vészesen közel, akkor kihozok valamit ebből. Valószínű nem foglalkoznak velem, ha reklamálok is, volt már rá példa...
Hát azt is ahogy a csatorna mutatja, de ha nagyon nem lóg be, az áramlásba (szerintem nem is nagyon lehet magas fellövése) és az ablak mérete egyébkén meg akkora a mekkorának leennie kell akkor hagyd a picsába:)
Ha a honolásra gondolsz az tényleg nem bíztató már szemre sem, oylan seprünyeles megoldásnak látszik, a felülete mint a reszelő oylan, nyilvána pontossága is ennek emgfelelő:)
Azt gondolom, aki ilyet kiad a kezéből azt nem fogod tudni rávenni hogy tök nulláról újra megcsinálja az elbaszott hüvelyt...
Az lesz a szüveg, hogy "x ezret megcsináltunk mán, eddig nem vóót panasz, nepattogjá kizsgyerek" agy valami hsonlóra számíthatsz szerntem, de vélhetően lényegileg el fognak hajtani a nyomoroddal, hogy pontatlan, és az irányítás viccnek is rossz.
Vagy elviszed máshova, ahol normálsiabban emgcsinálják (mondjuk Szikszai karcsi aki nem seprünyéllel honol és rutinos pontos szaki hüvelyez neki (Ivánuska) de akkor benyeled mgegyszer a 25 rugót minima...
Vagy megpróbálod kiigazítani szimemtrikusra.
Akkor is izé lesz, de legalább egyforma.
Pontoson ezért is nyúlik túl véleményem szerint. Kb. onnan kellett volna indítani ameddig az alu betakar és oda kilyukadni ahol a persely belső fala van.
Van egy olyan érzésem, hogy nem igazán tudnak vele majd mit kezdeni, és valamivel el fognak hajtani.
A persely kimunkálását is szerintem marógépen osztófejjel csinálják, ezért nincs semmi fellövése. Szvsz összemunkáláshoz nincs is megfelelő felszerelésük.
Egyébként mi pénz volt?
Én nagykátai vagyok, van itt üzletük, oda beviszem és átviszik almásra, így nem látom mivel dolgoznak, de legalább nem kerül semmibe eljutatni hozzájuk
Igen, nekem is vannak rossz tapasztalataim velük, de én is csak kényszerből vittem hozzájuk...holnap visszakapják a cuccot, hogy fussanak neki mégegyszer, hátha úgy jobban sikerül.
Valószínű a jövő évi 60-as hengerem velük furatom meg, de előtte még lesz hozzá pofám és megmondom hogy mutassa meg mivel honolják a hengert, ha nem rendes szerszám lesz, hanem olyan 3 pofás rugós szar, akkor viszontlátásra! :)
Réges rég, az első Simson építésekor hozzájuk vittem 70-esítésre a hengert, és blokk közepet, igaz 8-ért megcsinálták komplett fúrással mindennel együtt, de lófasz kis lukak voltak ablakok helyett azok is összevissza, kb mint egy befejezetlen kinagyolt valami, akkor megfogadtam hogy nem viszek hozzájuk többé semmit. Viszont utóbbi időben rákényszerülök, de mindent megkövetelek tőlük, legyen precíz, és oda is kell figyelni utána mérni, mert egyszerűen sokszor pontatlanul dolgoznak.
Mza tuning alapján,csak igényesebb kivitelezéssel megcsinált!
Keystone 1 gyűrűs, ablakolt dugattyúval eladó.
21mm szívónyílással, 28mm es kipufogónyílással.
15 lóerős.
Postán utánvéttel,vagy személyesen átvehető.
k.zoltan_1983@freemail.hu
06705305174