Sziasztok!
Nekikezdtünk egy szimó vezetékeléséhez, de már az elején elakadtunk... A rajz szerint ez így jó lenne, a valóságban pedig mégse. Valahol itt lesz a baj, mert nincs szikra, de ha a trafó 1 pontját hozzá-hozzá érintem a testhez, akkor amikor elveszem ad szikrát. A megszakító nyit-zár, és nem tudom mi lehet a baj.
Motorolaj, de egyébként ez lényegtelen, a boltban csak annyit kell mondani hogy adjon 15W40-et (vagy 10w40-et) a legolcsóbb fajtából, ha megkérdi mibe, azzal se kell foglalkozni, csak adja és kész.:)
Igazából tök mindegy,csak legyen benne valami,bár nekem az elején olaj nélkül is elment,mikor egy hónap után töltöttem bele,négy évig kutya baja nem volt!Ha valaki nem hiszi,az az Ő dolga.
Nagytestű robogómat simsonra cserélném
idomok töröttek
berugo szétugrott
kulcssal nem indul mert elbaszódott
gumik féktárcsák jók blokkja is üzemképes kipufogó gyári le van folytva
alkatrésznek vagy ha valakinek van ideje megcsinálgathatja..
simson csere érdekel ami működőképes
Hali, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy 60 as 4 felömlős simsonom, 19-es bvf-fel. Az lenne a kérdésem hogy a karbiban a légszűrő felőli kiálló részt lecsiszolhatom?
Arra gondoltam hogy úgy jobb lenne az áramlás, de nem tudom hogy rosszat tennék-e vele, min változtatna.
bár szerintem ha tölti az akkut 7 volt fölötti feszültség kell neki szóval tuti nem 6 voltos a tekercs
Az ugye nem normális hogy a töltőtekercsen 10-15 volt jön ki, ha a világítótekercsen 6 volt?(a gyújtás része is 6 voltos)
Köszi!:)
http://img801.imageshack.us/im...
Nekikezdtünk egy szimó vezetékeléséhez, de már az elején elakadtunk... A rajz szerint ez így jó lenne, a valóságban pedig mégse. Valahol itt lesz a baj, mert nincs szikra, de ha a trafó 1 pontját hozzá-hozzá érintem a testhez, akkor amikor elveszem ad szikrát. A megszakító nyit-zár, és nem tudom mi lehet a baj.
Motorolaj vagy Hajtóműolaj (a blokkba kell ! , nem a benzinbe)
idomok töröttek
berugo szétugrott
kulcssal nem indul mert elbaszódott
gumik féktárcsák jók blokkja is üzemképes kipufogó gyári le van folytva
alkatrésznek vagy ha valakinek van ideje megcsinálgathatja..
simson csere érdekel ami működőképes
Van egy 60 as 4 felömlős simsonom, 19-es bvf-fel. Az lenne a kérdésem hogy a karbiban a légszűrő felőli kiálló részt lecsiszolhatom?
Arra gondoltam hogy úgy jobb lenne az áramlás, de nem tudom hogy rosszat tennék-e vele, min változtatna.