Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szessen.
Kösz szépen a választ!
A gyári cuccoknak szok lenni egy enyhe ellenállása, azúgy jó is.

Ha összesen 1-2 tized a hézag a tengelyen a 3fogas között, akkor egy fogasra csak pár század hézag jut oldalanként.
Üdv! Egy láda simson alkatrész eladó vegyesen!
Kuplung kiemelő karok,tőcsavarok,hajtókarok,fékpálcák,fúvókák,bowdenvégek,kipu
hollanderek,lehúzók,léptetőkakas,lengővillatengely,berúgókar, endúró kipufogótartó (ezek újak) van egy felújításra váró "70-es" főtengely.
Érdeklődni e-mailbe

Köszi
Üdv!

Még annyit kérdeznék, hogy a csőtengelyen az 1. sebességfokozatnak a váltókereke milyen helyzetben legyen, vagy egy "tányéros" oldala és egy síkabb.... melyik oldala nézzen a többi fogaskerék irányába? (vagy az is mindegy?)

Illetve, hogy a csőtengelyen a váltókerekeknek mennyire lazán kell forogniuk?(már ha nincs kapcsolva) Könnyen lehessen pörgetni? Ha van egy enyhe ellenállás, akkor az még nem OK, még növelni kell az axiális játékot? (ahogy a nagykönyv nevezi)
Az a két bemélyedés ami a fogas lapján van.
Ne aggóggyá sehova, sinán közsörüljél a máik oldaláűra is:)
a gépkönyv ezt írja: a fogaskerekek olajtáskái függőlegesen befogott tengelynél felfelé néznek... melyik az az olajtáska?
Lényegtelen, nézzenek egy irányba. (legközelebb ha szétborítod jelöld össze hogy melyik fogas melyik irányba nézett, ha már úgy koptak össze)
nekem valahogy nehezen akar kijönni a hézag a csőtengelyen a végére.... pedig végig 1mm-es hézagoló van, de a végén a rúgó előtti zéger elé 1 mm-es vagy lehet még véknyabb hézagoló kellene, de ilyen méretben nem igazán kapható, általában 1,5 mm-es van a motorosboltokban, de nekem az még véletlenül sem jöhet szóba... nem tudom másnál, hogy jöhet ki akár akkora hézag?
Üdv!

Egy kis segítségre lenne szükségem!
S51 váltófogaskerekeknek melyik oldala néz a lánckerék irányába?
Látom kezd megjönni a felújítási kedv
eladó néhány simson schwalbe alkatrész:kormányburkolat,pumpa,henger(turbós),váltókar,gyujtás

szacsomotor@freemail.hu
Sziasztok!Keresek szakembert,aki vállalná 70-es simson hengerem átalakítását!Új hengerről van szó,4 felömlőt szeretnék meg egy két apróságot,a többit telefonon vagy e-mailben megbeszélnénk!
e-mail:nemci1993@freemail.hu
Sziasztok!
Keresek Amal karburátort 16mm - től 21mm -ig! Akinek esetleg van eladó annak itt az elérhetőségem! Képet küldj róla, esetleg más márka is szóba jöhet , dellorto , mikuni , keihin stb. A lényeg hogy simsonra jó legyen!
Üdv Laci
hirdetesesfiok@citromail.hu
üdv! mitől nem indulhat a simsonom?
60/4es henger gyári kabi+ megszakítós gyújtás, új kondenzátor van benne. amikor rárugok pöffen egyet és beköpi a gyertyát, szikra van de elég gyenge, próbáltam már más karbival ugyanez a jelenség:(
gyújtás a gyári jelen van tudom hogy fhp előtt 1.6mm de nemtudom hogyan lehet pontosan beállítani. szerintetek mi lehet a baja ?
és azt a betétet hogy teszem bele, akkor is ki kell marni belőle, mert az eredeti felület már nem igazán jó! (csavarhúzóval eléggé össze van barmolva)
Acetilénpalck hurcoló kiskocsira például szerietnem teljesen jaú::)
értemesebb kisebbre csináltani egy betéttel.
Üdv!

Olyat lehet csinálni, hogy s51-nek a főtengelyszimering házát 1-gyel nagyobbra kiszedni?
Kicsit megviselt már az enyémnek (valaki nem bírta normális módon kiszedni), de szerintem még tömít így is, de ha lehetséges a nagyobbra marás, akkor egy következő generalnál megcsináltatom, mert szimering van 1-gyel nagyobb minkét oldalhoz!
Üdv, valakinek nincs eladó p20-as karbija?
Ebből nem lehet eldönteni.
Egyébként meg veszel egy fúvókasort és beállítod, még ha lényeges adatokat adtál volna meg, még akkor se lehetne rávágni.
Hali, szerintetek mekkora fúvókával üzemel a legjobban egy 19-es dellorto, egy 60-as 4 felömlős babszis vrezsős sámsonon, vagy kinek mi a tapasztalata, ma vettem, posta talán hozza holnap vagy azután.
Hány éves az a gumi?
Sziasztok, lenne egy kérdésem. S50-es blokkban a léptetővillán keresztülmegy egy tengely, amit egy rugó tart bent. Az a tengely csúszkál a léptetővillában működés közben, vagy az a rugó egy helyben tartja? Csak mert az nekem szétjött, nem tudom hogy, de nem tudom összerakni hogy ne törjön el a rugó.