Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

250es etz blokkot bele
ha már hozzá nyúl az ember akkor csinálja rendesen, de ehhez a hengerhez hozzávaló karbival és rezóval dobhatsz rajta :)
Simson S51 Electronic-om van, teljesítmény növekedést hogyan érhetnék el vele?
Gyári 16N3-as kis súberes karbi van rajta, 60/2-es henger 60-as hengerfej, tirisztoros gyújtás, 16-os első lánckerék. Végsebessége 65km/h (vagy hagyjam így ahogy van)
Kösz.
39,5mm lökethossz, 40mm alapméret, 42-ig vannak túlméretek tudsz számolni. Árulnak 45ös furattal 63ccm-es hengert, de azt konkrétan nem venném meg semmi pénzért, mert 1,5mm! falvastagság egy rossz vicc.
Szevasztok!

Turbós blokkot mennyire lehet felfúrni? Van lehetőség itt is 60köbcentis méretre mint az 51-esnél?
Vegyszerboltban. Például Pesten az Azúr vegyszerbolt árul mindent.
Szevasztok! Milyen jellegű boltban lehet sóskasavat (oxálsavat) venni?
:Dértem!köszi szépen!
Cúszó tárcsa alatt csúszó tárcsát értek. :)
Ami a dugattyú és a hajtórúd között van.
Mérete tök lényegtelen mert bolti forgalomban nem kapsz. Ha csapágyboltban vennél hézagolót, az egy egyszerű edzetlen lemez, alkalmatlan iylen feladatokra. Írtam kitől tudsz tisztességes minőségű alkatrészt venni.
Ma sikeresen átraktam az S51-emnek a karbiját a Schwalbera. Hát érdekes volt hogy az S51-en tökéletesen működött, itt meg sokat kapott, és az alapjárat is az egekben volt. Az alapjárat beállítása után mentem vele huzamosabb ideig. Ezzel a karbival már nem fulladozott, és nem is állt le, viszont melegen nem lehetett berúgni, csak tolni. Mindegy, ez szerintem csak azért volt most mert túl sok kaját kapott. Az eredeti karburátorát szétszedtem, átfújkáltam a fúvókákat, és beállítottam az úszószintet a simson.hu-s cikk alapján. Holnap visszarakom rá, és mehet a próba. Szerencsére nem a gyújtás a ludas.
K.zoltan holnap felhívlak telefonon mert érdekelne a dolog
Csùszótàrcsa alatt sima hézagolòt értesz?esetleg méretet tudnàl?
Hello!
megoldom,ha gondolod az átalakítást.
szívó kipufogó,és átömlők szélesítése, bevált paraméterek szerint.
nekem az átalakítás után 85-öt ment a 70/2-esem 19mm-es Bvf karbival,gyári pufóval.
3000Ft-ért vállalom
06705305174
Simson Erősített új főtengely eladó!

Német gyártmányú kitömött furatok,szélesített hajtókar,polírozott hajtókar,és sonka.
70,80,90,100 ccm simsonokba ajánlott.
15500Ft.

06705305174
Szvsz fölösleges vele foglalkozni, 2 csúszótárcsa kell alulra, a sima felújító szetthez, más nem. De én a helyedben egyszerűen vennék normális minőségű csúszótárcsákat felülre.
(Mondjuk asszem Zsolitól tudsz is venni.)
Melegen próbáltam, de csak a súbertűn állítottam. A karbi egyébként 16n3
A karburátort alapból bemelegedett motornál kell beállítani!
Akkor mégis sokat kapna? Akkor majd holnap átrakom az S51-nek a karbiját a Schwalbera. Remélem jól fog muzsikálni vele.
Nekem is volt hasonló, és az oldotta meg, hogy melegen állítottam a benzin-levegő csavaron, és jó lett:)
Sziasztok. Vettem egy Schwalbet, már az S51 blokkos. Olyan gondom van vele hogy Hidegen jól megy, de ahogy melegszik a blokk úgy kezd egyre rosszabbul menni alacsonyabb fordulaton, ha még tovább hajtom akkor magasabb fordulaton is le áll. A gyertya nem őz barna, hanem kicsit sötétebb, de nincs beköpve, de ha megtakarítom a gyertyát akkor se indul ameddig meleg a blokk, csak tolásra nagy nehezen. A megszakító hézag nagyon kicsit volt, azt beállítottam gyári értékre, így most jobb, már ki áll akár kerékre is, de melegen most is meghal. A gyújtás is jól van beállítva. A súberen is állítottam, de csak rosszabb lett. A kérdésem pedig: A kondenzátor hibája okozza ezt, vagy mi lehet még ezen kívül?
Sziasztok!Szeretnék egy két dolgot megtudni az alul hézagolt főtengelyről!Ha a gyári főtengelyemet szeretném alul hézagoltatni,kell valami alkatrész hozzá?Egyáltalán lehet gyárit alul hézagolni?
Na és pont az én dt karbimba is ez van csak kopott és azt írták simonba és mz 125-150 is ilyen van, és hogy valakinek a motorjában is ilyen van?
Sziasztok!
Szétbontottam egy Yamaha Tzr 50-est. Az első és hátsó futómű megvan kompletten, gumistól fékestül. Az első villaszár pont jó a simsonba, tehát ezzel a szettel elöl hátul tárcsafékessé alakítható.
Ha valakit érdekel akkor hívjon a 20 5321076-os számon, de hirdetem is(Yamaha Tzr 50/80). Az árak irányárak.
Üdv. Józsi