Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérted a simson-mz tűszelepet, betettem..
Ez amit te betettél egy kínyanyi karbiba való tűszelep.
Oké.
de nekem vagy simsoné vagy mz 125-150 jó.

az enyém kb így néz ki
http://www.google.hu/imgres?um...
Beírtam a gugliba:
MZ tűszelep.

ezt dobta ki jó bonyolult volt...
Helló!
Valaki tudna egy képet felrakni a tűszelepről?
Azt mondták elvileg jó a mikuni 22 karbihoz.
Köszi!
Valamiért belassult a sz gépem, segiccs.
iylen kérdésre nem lehet válaszolni.

Ilyenkor szoktam valami humort benyomni, ezért írtam, hogy a búgás az a csiga
(búgócsiga, érted...)
Kérdésed értelmetlen sajnos (pontosabban megválaszolhatatlan). Szóval értelmes választ sem fogok tudni adni (meg más sem).
Köszi!
Haver nagy ász lehetsz de ha értelmes választ nemtudsz adni akkor ne is írj!
Hát búgó!
Mien csiga?
sziasztok!szeretném a bolti 70/2-es hengeremet átalakìttatni!nem 4 felömlöt szeretnék,csak felbövíttetni a járatokat hogy erösebb illetve nyomatékosabb legyen!valaki elvállalná?üdv:N Bálint
Csiga?
Sziasztok! Kérdezni szeretnék tőletek!
Van egy simson s51-esem és beindított állapotában egy furcsa búgó hangot hallok! Mitől lehet ez? Jómagam a csapágyakra gondoltam,de nem tudom biztosan. Ha valaki tudna valami ésszerű magyarázatot adni aszt nagyom megköszönném! Üdv:Tomi
Ehhez még kell egy jeladó is anélkül fabatkát sem ér.
Hali! Lenne egy fontos kérdésem nem találtam még eddig kapcsolási rajzot hogy hogyan kell összekötni a babetta tirisztort és trafót egymással és hogy a többi kábelt mire kell kötni pl:
gerjesztő, alaplap,testelés bejelöltem számokkal 1-6 ig megköszönném ha valaki leirná mit mivel és mire kössek vagy tudna egy kapcsolási rajzot linkelni előre is köszi!
új hengerből kialakított 90ccm-es nyomatékos henger, honda (50mm-es) dugattyú szettel, felső szélesített tűgörgővel, új 90-es hengerfejjel eladó.
21mm-es szívónyílás, 30mm-es kipufogónyílással.
10-11 lóerős.

28000Ft.

06705305174
Új hengerből átalakított 90-es 5 felömlős Tuning henger szett eladó.
-keystone 50mm-es sport dugattyú szettel.
-új tuning hengerfejjel.
-24mm-es szívónyílással.
-osztott kipufogónyílás, 30mm-re bővített csonk nyílással.
-extra tartós jó minőségű hengerperselyből.

18-20 lóerős.
10000 fordulatra hangolva!
37000Ft.

06705305174
Simson Star, Schwalbe ÚJ hengerszett 4 felömlős tuning kivitelben, Mza vékony gyűrűs, könnyített (44mm átmérőjű dugattyúval)eladó.
Hengerfej kérésre +6000Ft(új)
8-9 lóerős a szett.
19mm-es szívónyílással.
20.000Ft

06705305174
sziasztok van simsonhoz eladó középsztenderen jó állapotban rugóval együtt eladó
érdeklődni itt :
szmiki87@citromail.hu
nagyon jól mutat :) köszi szépen
A k55 jól áll a gyári felnin és a szélesebb 1,85-ön is. Hátra a 2,15-re 90/80 vagy 100/80 kell. Ezekből beváltak a k63-as gumik. Ha 100-ast teszel fel, azt egy picit össze fogja húzni, 94-96 környékére, de ettől függetlenül még jól áll rajta, nekem is ilyen volt.
Már megoldódott a probléma mint írtam is. A delleknél tudtommal nem kell benzinszintet állítani, de akitől vettel jól elhajtogatta azért folyt túl nekem, de mint lentebb írtam már jó
Úszószintet kell állítanod ahhoz hogy ne follyon túl. Ha nem csináltál ilyet mindenképp szakemberhez vidd el a motort. Akkkor szokták elvinni szerelőhőz amikor már a2 órás bütykölés után elfogy a tudomány.
Ezek a főcik egy dekával nem erősebbek mint a gyári, sőt.
Úgy értem,hogy sima 60-as gyári gyújtással nincsen semmi más átalakítás rajta.gyári kipufogó vagy esetleg valami mást tegyek rá,a főtengelyt pedig azért kérdeztem,hogy jó bele a 70-es simóé,a súlyozás miatt érdekel.Meg találtam jó áron 70-es főtengelyt ha már úgyis vennem kell bele akkor legyen az erősebb,ha jó hozzá.
Köszi:zoli