Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló van egy s51es megszakitos simom és az lenne a gondom hogy a világítás nagyon rossz kb mint egy dinamós bicikli lámpa mit csináljak vele?
rendben van.
Rendben köszönöm még szét nézek hátha találok egy adat táblát mert most le vagyok nullázva minden féleképpen fogok szólni h kell e v nem :)
a főváz 6 ba a tiéd.Rajta az adat tábla meg az alváz szám.
Az van nekem de a vázról nem szívesen szedem le. mennyit ér neked?
Üdv!

Engem a láncvédő érdekelne. Posta megoldható?
Eladó egy Simson s51B 4 sebességes egybe vagy darabokba ,ha érdekel valami :ricsi369@gmail.com ide írjatok, fórumot nem nagyon olvasok.
hát nekem konkrétan a kis alváz szám kellene: D vagy adat tábla :D
Sziasztok! egy 60as 4felömlős hengerrel többet enne a simson mint a gyárival?Ha igen Kb mennyivel? Köszönöm
Mi kellene kompletten? fő vázam is van még, meg ilyenek.
Üdv van egy olyan gondom , hogy szerintem tönkrement a gyújtótekercsem , hogy tudnám le ellenőrizni ?
valakinek van egy teljes váza? :))
Eladó project állapotban!
Csak a mod. váz és a blokk.
Blokk danúvia 125,gyujt.rész nincs,váltókar nincs,azonkiv.minden van.
Ha valakit membrános henger érdekelne:

http://www.sportmotor.hu/motor...
~200mm a has rész gyári csőben, délután lerajzolom a kúpot, ha nem felejtem el.
helo valaki nem tudja a gyári simson s51 kipuffban a középrész hány centis vagyis hogy hol van benne a végcső előti kúp és a végcső hány centis ,szélességben ,hosszúságban?
helósztok.
nekem az első felni és a blokk közt lévő távolság 33cm a gyári pedig 28-27cm. ez a dőlés szög nem megfelelő vagy ez a pár cm nem lényeges?
Helló valaki tudna nekem egy átt tekercselt gerlyesztőtekercset babetta gyujtáshoz meg esetlegesen hozzá egy házi tirisztort? Bármi féle segitseg jól jönne ha valaki esetleg tud olyan embert aki tudna nekem segiteni megköszönném ha megadná az elérhetőségét. (Esetlegesen egy komplett ducati energy gyulytás is érdekelne)
Másik kérdésem: az első lámpa foncsora azonos a schwalben, staron, s50-en s51-en?
Még mindig teljesen szar villaszögek vannak, hátul is, meg elől is, persze ha csopper készül, az más. :)
bal v jobb?
Sziasztok. A Simson Star és a Schwalbe teleszkópjai között van valami különbség, vagy csereszabatosak? Illetve az első és a hátsó teleszkópok egyformák?
sziasztok! Lent vezetett mza-s belsőrezós kipufogót keresek használtan. klapperpatrik@citromail.hu
Borsodban miért nem csinál senki közel Sátoraljaújhelyhez?