sziasztok az lenne a problémám:, hogy most rakom össze a simson staromat és a karbit egyszerűen nem tudom beállítani mert: mikor berúgom egyből elkezd pörögni min az állat, gáz az van ,de csak a felső tartományokban mozog....a súber nincs fennakadva az állítócsavar mozgatására pedig nem reagál semmit am kissúberes a karbi és turbós blokk,légyszi segítsetek mert nemtom mi lehet a gondjabaja... előre is köszi
Ez egy eleve felesleges projekt , ha érdekel nekem van MŰKÖDŐ kapcsolásom fordulatszámmérőhöz... már nemeggyet megépítettem és egy kis alakítással 4T ben is üzemel. A trabi átfolyásmérő háza pont jó ezekhez a mérőkhöz burkolatnak (tapasztalat).
ez igy jól néz ki de valamivel vezérelni is kellene
szerintem hagyd a fenébe és csinálj led-eset ami a hobbielektronik.hu és a bsselektronika.hu oldalakon van
van többféle is
én a 20 led-est megcsináltam és működött csak lassan reagált, valahogy nem volt tökéletes
helló. Elöttem az új pronyekt. Egy Trabant átfolyásmérőből szeretnék fordulatszámmérőt készíteni. De nem tudom mit kell csinálnom ,hogy a valós értéket mutassa megy ,hogy egyáltalán jól mérjem szóval hát működjön. Négy vezeték jön le róla. A vezeték színek: 1db zöld, 1db piros, 1db fekete, 1db barna. Remélem van olyan itt köztetek aki vágja az elektronikát vagy csinált már hasonló műszert. A segítséget köszönöm. Mellékelek képet is.
Szia Zoli!
Vettem a motoromba egy NGK B9HS gyertyát és megszűnt a detonálás, sőt még a 8-al is. Ilyenkor melyiket célszerű használni? Végül is a 8-as kicsit szűrkés, a 9-es fekete. Sokat kap, ezt érezni is melegen, meg 1:30-ba van keverve a benzin. Ennyi olaj mennyire befolyásolja a gyertyaképet? Furcsa, hogy szürke, közben alapról fullad.
Szerintem, ha 2 hónappal ezelőtt sem fúrattad meg akkor tökmindegy, maximum gyengébb lesz a motorod és lehet, hogy ugyan úgy csörögni fog. De majd aki jobban tudja megmondja.
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Arról lenne szó,hogy most vettem új dugattyúgyűrűket,mert a magyar kisipari 2 hónap után rettenetes hanggal csörög,és félek,hogy egyszer csak végleg megadja magát,és annak gondolom nem lenne jó vége.Most vettem lengyel gyártmányú gyűrűket,mivel a német fajtából a boltosnak nem volt olyan méretű.Szerintetek mennyire megbízható a lengyel gyártmányok?
A választ előre is köszönöm!
Sziasztok simson schwalbe alkatrészekre lenne szükségem fejér megyében tudna valaki segíteni?
Ezekre lenne szükségem:
Kuplung bovden+állító csavar
Komplett karbi+közbetét
berúgó+váltó kar
gyertya pipa
kipu.könyök+menet javító
első lánckerék+anya
oldal dekni a külső
2db láncvédő gumi
ülés tartó zsanérok
első,hátsó lámpa
Legyen elég, hogy csörömpölni fog.
szerintem hagyd a fenébe és csinálj led-eset ami a hobbielektronik.hu és a bsselektronika.hu oldalakon van
van többféle is
én a 20 led-est megcsináltam és működött csak lassan reagált, valahogy nem volt tökéletes
nehogy túlmelegedjen
nekem most ezzel jobb mint a régi 6V-ossal
Vettem a motoromba egy NGK B9HS gyertyát és megszűnt a detonálás, sőt még a 8-al is. Ilyenkor melyiket célszerű használni? Végül is a 8-as kicsit szűrkés, a 9-es fekete. Sokat kap, ezt érezni is melegen, meg 1:30-ba van keverve a benzin. Ennyi olaj mennyire befolyásolja a gyertyaképet? Furcsa, hogy szürke, közben alapról fullad.
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Arról lenne szó,hogy most vettem új dugattyúgyűrűket,mert a magyar kisipari 2 hónap után rettenetes hanggal csörög,és félek,hogy egyszer csak végleg megadja magát,és annak gondolom nem lenne jó vége.Most vettem lengyel gyártmányú gyűrűket,mivel a német fajtából a boltosnak nem volt olyan méretű.Szerintetek mennyire megbízható a lengyel gyártmányok?
A választ előre is köszönöm!
Csepelt meg pláne.
Simsont sem lehetne az eu-ban gyártani újra, csak katalizátorral.
Ezekre lenne szükségem:
Kuplung bovden+állító csavar
Komplett karbi+közbetét
berúgó+váltó kar
gyertya pipa
kipu.könyök+menet javító
első lánckerék+anya
oldal dekni a külső
2db láncvédő gumi
ülés tartó zsanérok
első,hátsó lámpa
Segítségeteket előre is köszönöm.
szeretném kérdezni hogy mivel lehet szépen eltüntetni festéket.(én a felniről szeretném) :S
világítótekercs cserével?