Én pedig véleményeket, tapasztalatokat szeretnék, ki akarom cserélni a Simson elejében a teleszkópot ha nem viszik el. Ötleteket szeretnék milyen telóban gondolkodjak kinek mi vállt be.
Köszi.
Üdv mindenkinek.
Mint már írtam büszke tulajdonosa lettem eme kék csodának csak a megvétel után kis kényszer pihenőn volt és igazából most ismerkedek vele.
Igazából a karbi beállitáshoz szeretnék segítséget kérni igazából már annyit olvastam róla hogy tök össze zavarodtam tehát én inkább személyes tapasztalatokat várnék. Ez egy 16n3-2 karbi igazából most vissza raktam a 60-as fő fuvókát mert 70-esel sokkal jobban ment de amikor be melegedet akkor nem akart elindulni (csak dadogot).Meg ezt a suber dolgot se igen értem már végül is azt hova kéne tennem hogy a legtöbb anyagot kapja?
Tehát kérdésem az lenne hogy kinek mekkora fő fuvokával és milyen suber állásal a legjobb.
Ja és igen hogy a gyári fő fuvoka mekkora benne?
Köszönöm.
Üdv!
ELADÓ Simson Schwalbe alkatrészek vagy egyben! Ár: megegyezés szerint.
Ugyan itt Simson S51-es első teleszkóp pár és km/h! Itt is megegyezés szerint.
Érd: evil1937@citromail.hu-n.
tuji! lenne érdésem hogy van egy 50-es full alu ktm hengeres 2 felömlős membrános hengerem ami rajta sérült a nicasil. de nem akarok nicasilozni.és nem tudom hogy megoldható e hogy a aluperselyt kimarni és acél perselyt berakni? és mennyivel több lenne akkor így?
Ez a mi gyerekkorunkban menő volt , csak mi üdítős dobozzal csináltuk. Meg rajzszög a cipő sarkába és este ha leteszed szikrázik, mindenki próbálja ki.
kicsit drágán árulsz
Köszi.
Mint már írtam büszke tulajdonosa lettem eme kék csodának csak a megvétel után kis kényszer pihenőn volt és igazából most ismerkedek vele.
Igazából a karbi beállitáshoz szeretnék segítséget kérni igazából már annyit olvastam róla hogy tök össze zavarodtam tehát én inkább személyes tapasztalatokat várnék. Ez egy 16n3-2 karbi igazából most vissza raktam a 60-as fő fuvókát mert 70-esel sokkal jobban ment de amikor be melegedet akkor nem akart elindulni (csak dadogot).Meg ezt a suber dolgot se igen értem már végül is azt hova kéne tennem hogy a legtöbb anyagot kapja?
Tehát kérdésem az lenne hogy kinek mekkora fő fuvokával és milyen suber állásal a legjobb.
Ja és igen hogy a gyári fő fuvoka mekkora benne?
Köszönöm.
traktoros karakterisztikát mire érted?
ílletve, hol és min érhetlek el ?
Érdeklődni az adatlapomon megadott e-mail címen is lehet.
ELADÓ Simson Schwalbe alkatrészek vagy egyben! Ár: megegyezés szerint.
Ugyan itt Simson S51-es első teleszkóp pár és km/h! Itt is megegyezés szerint.
Érd: evil1937@citromail.hu-n.
Tuji
Már egy ideje gondolkozok rajta, hogyan lehetne szikrát előidézni a cipőből
Itt a hirdetés ide naggyából minden levan írva.
Eladó egyben is bontvan ha kell valami a lenti e-mailcímre küldj levelét és megdumáljuk.
http://www.kepesmotor.hu/simso...
Simson cuccok ha kell valami kérdezz szambence kukkac freemail.hu