Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

honda mbx 80.
Köszönöm az észrevételt!
ezek közül már én is megcsináltam néhány áramkört
kicsit drágán árulsz
Én pedig véleményeket, tapasztalatokat szeretnék, ki akarom cserélni a Simson elejében a teleszkópot ha nem viszik el. Ötleteket szeretnék milyen telóban gondolkodjak kinek mi vállt be.
Köszi.
Sziasztok! Eladó eme jó kis Simson S51n Jó kis cross gumikkal vadi új bőr üllésel http://www.hasznaltauto.hu/motor/simson/simson_51-3990792
Srácok köszi a szállást! Szóljatok ha hasonló helyzetben lesztek és viszonozzuk!
Üdv mindenkinek.
Mint már írtam büszke tulajdonosa lettem eme kék csodának csak a megvétel után kis kényszer pihenőn volt és igazából most ismerkedek vele.
Igazából a karbi beállitáshoz szeretnék segítséget kérni igazából már annyit olvastam róla hogy tök össze zavarodtam tehát én inkább személyes tapasztalatokat várnék. Ez egy 16n3-2 karbi igazából most vissza raktam a 60-as fő fuvókát mert 70-esel sokkal jobban ment de amikor be melegedet akkor nem akart elindulni (csak dadogot).Meg ezt a suber dolgot se igen értem már végül is azt hova kéne tennem hogy a legtöbb anyagot kapja?
Tehát kérdésem az lenne hogy kinek mekkora fő fuvokával és milyen suber állásal a legjobb.
Ja és igen hogy a gyári fő fuvoka mekkora benne?
Köszönöm.
Na Zoli akkor beszéljük le az üzletet

traktoros karakterisztikát mire érted?

ílletve, hol és min érhetlek el ?
Többen foglalkoznak az országban perselyezéssel. Nem olcsó mutatvány. Talán külföldi bontókban előfordul ilyen henger, úgy még olcsóbb is lehet.
Nézzétek meg az általam készített áramköröket: http://www.vatera.hu/listings/...
Érdeklődni az adatlapomon megadott e-mail címen is lehet.
Üdv!
ELADÓ Simson Schwalbe alkatrészek vagy egyben! Ár: megegyezés szerint.
Ugyan itt Simson S51-es első teleszkóp pár és km/h! Itt is megegyezés szerint.
Érd: evil1937@citromail.hu-n.
tuji! lenne érdésem hogy van egy 50-es full alu ktm hengeres 2 felömlős membrános hengerem ami rajta sérült a nicasil. de nem akarok nicasilozni.és nem tudom hogy megoldható e hogy a aluperselyt kimarni és acél perselyt berakni? és mennyivel több lenne akkor így?
akkor jó használd egészsséggel! bár ha érdekel az elsőt is utána küldöm ha kell..
Kösz a csomagot megkaptam, fasza a kerék!
Húú köszi, ezt a rajszögest ki fogom próbálni
Már egy ideje gondolkozok rajta, hogyan lehetne szikrát előidézni a cipőből
Ez a mi gyerekkorunkban menő volt , csak mi üdítős dobozzal csináltuk. Meg rajzszög a cipő sarkába és este ha leteszed szikrázik, mindenki próbálja ki.
saját gyártmány de azért a fikázásból nem kérek csak egy kis kikapcsolódás volt :):)
vlada76@freemail.hu
Hello

Itt a hirdetés ide naggyából minden levan írva.
Eladó egyben is bontvan ha kell valami a lenti e-mailcímre küldj levelét és megdumáljuk.

http://www.kepesmotor.hu/simso...
Hello!Milyen cuccok vannak képet tudsz küldeni roluk?
Bocsi de nem látom az emailed!
ELADÓ!

Simson cuccok ha kell valami kérdezz szambence kukkac freemail.hu
Ha nekem írtad a pitbike cserét akkor dobhatnál egy fényképet akár a privát e-mail-om ra az adatlapomon ott van.
sima 50 ccm