Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nyert.
Emzoli Full szintetikust ad 1700-ért :)
Én azt jól tudom , ráírva ez van: szintetikus bázisú motorolaj, valódi szintetikus olajat 1700-ért lehetetlen adni (lásd emzoli hozzászólását...)
Köszönöm a gyors válaszokat!: D
Tisztelt fórumozók! Elf 2t olaj (MOTO2HP ECO) eladó 1 liter 2220 ft... Érdeklődni: szabata@freemail.hu
A Stihl olaj egy nagyon jó olaj! Használd nyugodtan a Simsonba, még ha piszkálva is van. Attól tuti nem lesz baja!
Tisztelt fórumlakók! Simsonba Repsol 2t SINTETICO eladó 1 liter 2000 ft... Érdeklődni: szabata@freemail.hu
nekem most az van benne
szerintem jó az az olaj
nagyon jól elég és nem füstöl
a motorse csörög-zörög
Ez csak fél szintetikus, a full az az Elf Xt Tech 2T
ugytudom hogy a stihl olaj az nem teljesen szintetikus
belerakhatod de azért inkább motorba valót tegyél bele
full szintetikust az kimondottam nagy fordulatu motorokba való
Szia! van is jelenleg neked? Ezt adod 1700-ért(lásd kép) ?
amikor én vettem ujat az olajozva volt
beleraktam ugy ahogy volt és működött
Én is csak hallotam, hogy tárolás miatt kenik le valamivel, de még sose vettem új megszakítót, lehetséges hog tévesek az infóim:)
Sziasztok szakik :) Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy egy kb 9-10 ezret forgó motorhoz jó a stihl olaj?Tudom,lehetne jobb is ,de most olyan szempontbol teszem fel a kérdést,h ártani árt-e a motornak?
A megsazkítót próbáltad nagyobbhézagot csinálni mondjuk 1 mm-re csak zért hogy látható e a szikra? Bár nekem kicsit nagyobbra nyit a szikra. és eddig is mindig van:)
Valószínűleg letesteltél valamit megszakítócsere közben.
Amúgy én sose vakartam lakkot megszakítóról, és sosem volt gond. Ettől persze lehet, hogy van rajta.
Ebban az időpillanatban éppen nincs, de napokon belül lesz, akkor majd jól beírom.
kábelekhez nem nyúltam hozzá. tegnap este még leszedtem megnézni az alaplapot hátha leszakadt vmelyik forrasztás, de nem láttam semmi gyanúsat.
Esetleg valakinek valami ötlet?
És akkor most van is? Bocs hogy ennyiszer kérdem, csak még nem kaptam választ, és már teljesen kifogytam az olajból, meg ha minden igaz a kollegának is kéne ide Kátára, ha még nem szerzett be, kettőnknek 5 lityó.
Hát szegény ember aztat honna' tudhassa? :)
Amúgy én meg nem kifejezetten értek az olajhoz, nagyjából az ár és a vélemények alapján döntök, meg persze ,hogy legalábbis a hozzáértők mit ajánlanak. :) (ez esetben az elf-et)
nem gondolnám, mert az aggteve gyomirtásra például kitűnő
Zsoli, te vagy a konkurencia mi? :)
1700 ért adok elf full szintit:)
lehet hogy a kábelokat nemjól kötötted vissza
kimentem, és megcsiszoltam egy kicsit a két érintkezőt finom csiszoló papírral, de így se szikrázik :(
Ha gyári volt a megszakító akkor nem szabadott volna után gyárira lecserélni.
Az új megszakító ilyen lakkal vagy mivel van lekenve, korrózióvédelem céljából, meg kell csiszolni az érintkezőket, mert közte a lakk szigetel.