Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kevesen voltunk, így jött ki...
a blokkból már elkelt a 4 gangos váltó és a tilis gyujtás azon kívül megvan minden!
üdv a kormány 1000 ft :-)
a blokk mennyi? és hány köbös és gangos?
elmentem bábolnára megnézni a versenyt
jó volt bár nem volt valami jó a pálya
remélem jövőre már a hosszu pályán mennek
Hello!A kormányt mennyiért adod róla?
Köszönöm a segítséget csoki525 és gabesz198600!

Jó szelet!
Simson Bontás!Minden Eladó Motorról!
cső kéne kis segítség a gyújtáskapocsolóhoz belinkelem a képet írjátok már le mi tartozik a számokhoz PLS. kösz
Bár lehet hogy van benne pici nyolcas...
van nekem éppen feleslegbe kompletten felni gumival a gumi még tökéletes. és ha érdekel holnap lefotózom.
délelőtt voltam bábolnán de nem volt börze elég jól esett az eső
volt néhány versenyző akik várták hogy mehessenek néhány kört
4 simson volt
remélem holnap jó idő lessz
ez jawaé.
Hali! Nekem van egy kerék, nem tudom mié volt de ha tudod használni valamire akkor viheted. Borsodi vagyok.
Csak ilyen baja lehet. mert egyébként szög egyszerű darab. Beállítását ismered? A négy gangos az igen, az sokkal bonyolultabb.
Azt nem szedtem szét,csak mikor széthuztam a blokkot,széthullott a váltó,robbantott ábra alapján raktam össze mivel nem sok 50-est csináltam eddig és nem voltam biztos abban hogy jól raktam-e össze.
Más ötlet?
Köszönöm.
Ha szétszedted a kapcsoló mechanizmust akkor a taréjon az oben feliratnak felfelé kell lennie.
szerintem rosszul rakhattad össe a váltóját, vagy pedig ha teljesen szétszedted a váltónak az állítóját, akkor azon kellene megpróbálnod állítani.
épn is most csinálok magamnak egy s50blokkot, ( bár már újítottam pár iylet is) szerintem jobban szerelhető mint a 51es.
szóval keress egy kapcsolási rajzot, és ha nem reagál az állításra akkor húzd szét, és a rajz alapján rakd össze
üdv
Üdv,mindenkinek!
Az lenne a panaszom,hogy az egyik ismerősömnek felújítottam egy 50-es blokkot,de az az igazság azokat nem sokat csináltam még,nem úgy mint 51-est,amivel nincs is gondom soha.Összeraktam,beraktam a vázba,helyére a blokkot,és miután beindítottam neki,olyan volt mintha mindig csak 3.-ban lenne,ha levátok egyesbe akkor is ha fel 3.-ba akkor is olyan mintha mindig ugyanabba a fokozatba tenném,üres meg csak 2.és 3. fokozat között van,nem 1. és 2. fokozat között ahol lenni kellene.
Szerintetek mit kellene vele csinálni,mert ilyennel még nem találkoztam.
Köszönöm.
A lobbanáspontja? -42 C
Üdv

A csapszeg bemelegszik mint a marha 300 celsius enyhe megeresztés az anyag kilágyul és vége.
Hülye forgatókönyv.:-)
A benzin hány celsiuson lobban?
Küllő és küllőanya egyszer használatos alkatrész.
A teflon konkrétan sehogy nem adja le a hőt. Kiváló siklási és hőszigetelő tulajdonságai vannak.

Tuji
Üdv

Köszönöm a választ megpróbálok tovább kutatni mindkét téren bronz vagy teflon.
Inkább bronzot tennék bele mert a teflon nemtudom hogy adja le a hőt ide már fizikázni kéne.

Ja emzolibá simsoné nem jó mert az ilyen őspuchok nagyrésze 10-es csapszeges.
Oké zsoké már azthittem a puchosköcsögökkel szóba sem álsz.
Kár hogy elhagytad de azért megpróbállak a hülyeségeimmel továbra is boldogítani:-)