délelőtt voltam bábolnán de nem volt börze elég jól esett az eső
volt néhány versenyző akik várták hogy mehessenek néhány kört
4 simson volt
remélem holnap jó idő lessz
Azt nem szedtem szét,csak mikor széthuztam a blokkot,széthullott a váltó,robbantott ábra alapján raktam össze mivel nem sok 50-est csináltam eddig és nem voltam biztos abban hogy jól raktam-e össze.
Más ötlet?
Köszönöm.
szerintem rosszul rakhattad össe a váltóját, vagy pedig ha teljesen szétszedted a váltónak az állítóját, akkor azon kellene megpróbálnod állítani.
épn is most csinálok magamnak egy s50blokkot, ( bár már újítottam pár iylet is) szerintem jobban szerelhető mint a 51es.
szóval keress egy kapcsolási rajzot, és ha nem reagál az állításra akkor húzd szét, és a rajz alapján rakd össze
üdv
Üdv,mindenkinek!
Az lenne a panaszom,hogy az egyik ismerősömnek felújítottam egy 50-es blokkot,de az az igazság azokat nem sokat csináltam még,nem úgy mint 51-est,amivel nincs is gondom soha.Összeraktam,beraktam a vázba,helyére a blokkot,és miután beindítottam neki,olyan volt mintha mindig csak 3.-ban lenne,ha levátok egyesbe akkor is ha fel 3.-ba akkor is olyan mintha mindig ugyanabba a fokozatba tenném,üres meg csak 2.és 3. fokozat között van,nem 1. és 2. fokozat között ahol lenni kellene.
Szerintetek mit kellene vele csinálni,mert ilyennel még nem találkoztam.
Köszönöm.
Köszönöm a választ megpróbálok tovább kutatni mindkét téren bronz vagy teflon.
Inkább bronzot tennék bele mert a teflon nemtudom hogy adja le a hőt ide már fizikázni kéne.
Ja emzolibá simsoné nem jó mert az ilyen őspuchok nagyrésze 10-es csapszeges.
jó volt bár nem volt valami jó a pálya
remélem jövőre már a hosszu pályán mennek
Jó szelet!
volt néhány versenyző akik várták hogy mehessenek néhány kört
4 simson volt
remélem holnap jó idő lessz
Más ötlet?
Köszönöm.
épn is most csinálok magamnak egy s50blokkot, ( bár már újítottam pár iylet is) szerintem jobban szerelhető mint a 51es.
szóval keress egy kapcsolási rajzot, és ha nem reagál az állításra akkor húzd szét, és a rajz alapján rakd össze
üdv
Az lenne a panaszom,hogy az egyik ismerősömnek felújítottam egy 50-es blokkot,de az az igazság azokat nem sokat csináltam még,nem úgy mint 51-est,amivel nincs is gondom soha.Összeraktam,beraktam a vázba,helyére a blokkot,és miután beindítottam neki,olyan volt mintha mindig csak 3.-ban lenne,ha levátok egyesbe akkor is ha fel 3.-ba akkor is olyan mintha mindig ugyanabba a fokozatba tenném,üres meg csak 2.és 3. fokozat között van,nem 1. és 2. fokozat között ahol lenni kellene.
Szerintetek mit kellene vele csinálni,mert ilyennel még nem találkoztam.
Köszönöm.
A csapszeg bemelegszik mint a marha 300 celsius enyhe megeresztés az anyag kilágyul és vége.
Hülye forgatókönyv.:-)
A benzin hány celsiuson lobban?
Tuji
Köszönöm a választ megpróbálok tovább kutatni mindkét téren bronz vagy teflon.
Inkább bronzot tennék bele mert a teflon nemtudom hogy adja le a hőt ide már fizikázni kéne.
Ja emzolibá simsoné nem jó mert az ilyen őspuchok nagyrésze 10-es csapszeges.
Kár hogy elhagytad de azért megpróbállak a hülyeségeimmel továbra is boldogítani:-)