ha ismernéd a rezonátor felépítését akkor tudnád hogy a végén a végcső van ! arra gondolsz szerintem hogy letörik. többiek pedig abból indúltak ki hogy a rozsda megeszi. olvasd el az előző hsz.-em és gondolkozz.
Én úgygondoltam hogy a könyöknél alapból lefesteni kazán/kalapácslakkal, festékkel ami bírja a magas hőt. a rezo többi részén meg bírja a lakkozás szóval ott nincs gond. vagy ha ottis gázos akkor kalapácslakk. nagyon ütős cucc
maga a kipuff jó, nagyon jól dolgozik ha jól van hangolva a gép és a rátervezett rezó van rajta.
a rozsdásodás igaz! olyan 6-8hónap max és elkezd rozsdásodni.
a vég letörés is igaz! mocskos vékony anyagból van csinálna(VRobi féle)ez jó is mert könnyű, de igen hamar horpad, és a vég hamar felszabadul a rezonanciától!
a rozsdásodás akár igaz is lehet, a végdob letörés már nem felétlenül igaz, ez a kivitelezés minőségétől függ szerintem, ami jól megvan csinálva z nem fog letörni
üdv
Hali!
Hallottam olyas féle pletykát, hogy a tervezett rezó egy kis idő után elkezd rozsdásodni meg minden, hiába van lakkozva, meg letörik róla a végdob meg ilyesmik.
Ez igaz?
Igen, én nekem is az tükröződött benne, olvastam róla bár semmit sem tudok róla ,hogy mit bír, szerinted bírja a 12 ezret?
Nem drága és jó állapotúnak tűnik, viszont se elektronika se semmi.
Értem, Köszönöm!
Hát csak kíváncsiságból írtam, hogy mennyire érik meg az árukat.
Viszont tovább keresgélve találtam egy másikat ami tudtommal original német, és azokat szokták alkalmazni tuningnál, de sajnos a tulaj semmit nem tud róla, ha még ezt megnéznéd nekem megköszönném, és akkor tényleg békén hagylak a gyújtásokkal kapcsolatos kérdésekkel.:) http://www.simson.hu/adokvesze...
Még egyszer köszönöm!
Fogalmam sincs, hogy kicsoda, és hogy dolgozik, de hogy őszinte legyek, nem is érdekel.
Én tudom mennyi munka megcsinálni egy iylen balhét kézzel, aki folymatosan aláígérget a piacon kialakult áraknak, az azt éri el, hogy előbb utóbb már senkinek se érje meg, ezzel foglalkozni.
Érdemes tudni, hogy egy normális marófej 6 rugó, és faragáshoz kell vagy 5 féle minimum.
Erősen állapotfüggő, 20-60rugó a generál.
HA csak csapágyak, furatás, dugó, főcifelújítás, az kijön 20ból.
De nem egy olyan blokkot láttam már, amit 1/1ben lehetett kukázni, gyakorlatilag újra kellett építeni mindenestül
Vagy csak akkor törik le, hogyha megborul a gép, vagy nagy bukkanóba megyünk?
a rozsdásodás igaz! olyan 6-8hónap max és elkezd rozsdásodni.
a vég letörés is igaz! mocskos vékony anyagból van csinálna(VRobi féle)ez jó is mert könnyű, de igen hamar horpad, és a vég hamar felszabadul a rezonanciától!
Mert nem szívesen adok ki ennyi pénzt, ha fél év múlva full rozsda az egész...
üdv
Hallottam olyas féle pletykát, hogy a tervezett rezó egy kis idő után elkezd rozsdásodni meg minden, hiába van lakkozva, meg letörik róla a végdob meg ilyesmik.
Ez igaz?
Licenceitek nálam vannak.A műhelyemben átvehetők,vagy szombaton az Euroringen
üdv bambi
Hát megpróbálom, tudtommal ezek kifejezetten simsonra valók de lehet másról van, mindegy utána járunk.
Nem drága és jó állapotúnak tűnik, viszont se elektronika se semmi.
Hát csak kíváncsiságból írtam, hogy mennyire érik meg az árukat.
Viszont tovább keresgélve találtam egy másikat ami tudtommal original német, és azokat szokták alkalmazni tuningnál, de sajnos a tulaj semmit nem tud róla, ha még ezt megnéznéd nekem megköszönném, és akkor tényleg békén hagylak a gyújtásokkal kapcsolatos kérdésekkel.:) http://www.simson.hu/adokvesze...
Még egyszer köszönöm!
Én tudom mennyi munka megcsinálni egy iylen balhét kézzel, aki folymatosan aláígérget a piacon kialakult áraknak, az azt éri el, hogy előbb utóbb már senkinek se érje meg, ezzel foglalkozni.
Érdemes tudni, hogy egy normális marófej 6 rugó, és faragáshoz kell vagy 5 féle minimum.
Erki László munkájáról van véleményed? azt mondta nekem hogy 4800 ft ért csinál nekem +2 felömlőt, normális árba van?
70ccm es főtengelyhez jó a 51 es blokkja meg jó e a 60 cmm es hengerhez?
Blokk szét-össze az 10-15 ruppó
HA csak csapágyak, furatás, dugó, főcifelújítás, az kijön 20ból.
De nem egy olyan blokkot láttam már, amit 1/1ben lehetett kukázni, gyakorlatilag újra kellett építeni mindenestül