Folyamatosan venni fogunk ilyet, de nem mindíg lesz.
Ha elviszik, és éppen még nem ért ide a következő, akkor nem lesz.
Ebből betárazni érdemes.
Engedni nemnagyon tudok belőle, mivel ennek nem nepperkedés a célja, hanem például az, hogy nekem is legyen olcsó olajam.
Azért ennyi, mert egyben meg kell venni 18 litert
Hát engem érdekelne!
Az baj ,hogy még nincs gyújtás amihez jó lenne ha meglesz megveszem:) feltéve ha elrakod és nem borzasztóan sürgős eladni.
Remélem Alu, nem valami műanyag ugyanis legutóbb itt valaki olyanról prédikált...
Azért gondoltam robogós karbira mert hátha meg lehe oladni vele a külön olajzást...(nem szeretek faszolni a kúton míg kijön a csóka olajat tenni bele..magammal meg nem hordom)
Mondjuk volt egy speedfight 2 robeszom azon a blokkba is ment egy olajcső a főtengelyre és csigahajtással vitte be az olajat..de fene sem tudja minek ha már a benyába is keveri a karbi Az automata szivató meg úgymond extra ha már van...és nem sokkal lenne drágább mint egy amal simo karbi semmi nélkül.
Ja és még valami...Mi lenne ha robogó karbit raknék rá?
Automata szivató na meg ugye arra rámegy még egy olajcső is..ezzel meg lenne oldva a külön olajzás vagy azért ahoz kell más is?
Csá skacok!
Vettem munkába járásra + bohóckodni egy 90-es évjáratú Simson robogót...aztán idővel (télen) tuningolni akarnám.
Nézegettem a simson boltban a 70/4f és 80/2f hengereket..csak nem tudok dönteni köztük..A 80 as felé hajlok amit ugye nem tudom hol és mennyiért de meg lehet csinálni 4/f-re ha nem elég erős!
Szerintetek hol és mennyibe kerülne az esetleges műtét a 4/f-hez? Na meg hogy elég e a 70 -es MZA főtengő + 19 es karbi belső rezós kipuval?
Még ami érdekel ..tábori mennyiért csinál 90 es hengert?
A tuningok csak a magasabb "utazó" sebesség miatt kellenek..ha tépni akarok arra már van más
Köszi
a hangtompító henger rész lazul fel a rezonanciától ahogy a végkúpcsőhöz csatlakozik:
én egy gumibakos felfogatáson gondolkodom.
a legővillatengelyhez egy lemezzel és egy gumibakkal felfogatni, hátul meg marad a fix felfogatás.
így tartósabb lehet.
Rozsda: mondjuk ha még új és mégegysoron le van lakkozva és nemsérül meg, akkor sokkal tartósabb lehet.
Ha elviszik, és éppen még nem ért ide a következő, akkor nem lesz.
Ebből betárazni érdemes.
Engedni nemnagyon tudok belőle, mivel ennek nem nepperkedés a célja, hanem például az, hogy nekem is legyen olcsó olajam.
Azért ennyi, mert egyben meg kell venni 18 litert