Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nincs meg.
Zoli nincs meg Vrobi telószáma? pufó ügy
Nekem van eladó tirisztoros gyújtásom, alapméretes gyári henger hengerfejjel, kormány+kormánykapcsolók, első hátsó lámpa, meg még egyéb nyalánkságok.
amikor be van indítva folyamatosan szikrázik és nem is mondom h kicsit mert a kondi oldalát beteríti:S
KICSIT mindenképen szikrázik.
na?
első
nincs lámpabúrád eladó?
hátsó?
2 vagy 3 csavaros kell?
zz4 nincs neked lámpabúrád mert ha van írj itt köszi
olyan volt intha a tekercs lene zárlatos v hozzáérne a lemdkerékhez máshogy nem tom elmondani
ez érdekes, kondi vezetéknél vagy hogy?
a 4es váltó 6ezer ft ahogy a képen van kompletten.
kipuff is van
ma cseréltem mindent ki kivéve a tekercseket de a kondinál szikrázik
van persze 1000-1500ft
ha a megszakító szikrázik akkor kondi a baj
ez csak egy kis töredéke csak hogy lássátok hogy van cucc csak vevő nincs jelenleg
:C
hello szerintetek az mitől lehet h amikor beindítom a motort a lendkerék mögött vmi elkezd szikrázni én arra gondolok h a tekercs ment szét vagy h a lendkerékhez hozzáér. lehet h nem de én azt gondolom h ennek nem szabadna így lenni.
Majd valamit
Zoli ! Robinak nincs meg a száma ? most kaptam 1 kis szponzorációt, és beruházok 1 pöfögőbe.
Eladó egy Km óra. Hibátlan. Ár: 6000ft

Vagy ha valakinek kell valami Tuning vagy Políroztatni akar akkor keressen fel.
Sajtos féle.
Ok megcsináltuk.
Most jónak tűnik.
Ambika?
Hengerem amúgy is fúrattam volna, de egyébként ettől semmi baja nem lett, megszorult aztán nem bírt mozogni benne, szal egy kis karc sincs, csak mai volt is, de így új dugó kell akkor már a hengert is megfúratom. Széthúzás már meg volt, mert a pici darabkát beromboltak a csapágyba is, de azóta már járok vele másik hengerrel. 3 napja történt a baleset.