Véleményem szerint, mivel minden kétütemű henger a hozzá tervezett kipufogóval működik a legjobban, ezért egy leo kipuff nem nyújt megfelelő teljesítményt, mivel azt legyártják egy méretben, és kész, és nincs a hengeredhez igazítva, így van egy hengered ami tök más fordulatszámon dolgozik mint a hozzá megvett leo vince cső.Szerintem ezek a neves kipufogók túl drágák a használhatóságukhoz képest, így simson viszonylatban, ezért érdemes terveztetni, mert az tényleg a hengereddel jól működik, és még olcsóbban is kijössz. Javítsatok ki ha tévedek.
Az jó hir. Elviszi, de kis teljesítménycsökkenéssel.
Más: irtad, hogy nem jó a leo vince kipu. És ezt egy másik fazon is mesélte nekem, hogy 2-esben jól kezd húzni a gép vele, aztán 3-asban semmi. mi az oka?
3 x mértem meg a kereket. amugy gps-el is annyi, az meg ugye nemigen szokott tévedni. nem is azért irom amit irok, mert azt állitom, egy 50-es megy 74-et, hanem azt állitom, az én gépem megy annyit. azt nem tudom milyen motorja van, az a kérdés, hogy szerintetek 60-as, vagy meg nagyobb? öreg emberé volt, azért furcsállom hogy esetleg tuningolva lett volna. de lehet.
Fellelkesültem, hogy ilyen jól megy a motorom, és betettem egy 17-es fogaskereket, és ezzel betettem a 75-ös végsebességnek is. 72-t megy, de 60 lett a kényelmes utazó sebesség. na jó a gyorsulásnak is annyi, de legalább utazómotor lett.
Én azt javaslom ha nem igen értesz a henger reszeléshez akkor ne igen állj neki mivel sokkal több kárt fogsz okozni vele mint sikered lesz.
De állítólag a Mihu féle minituning könnyen elkészíthető ezt megtalálod simson.hu-n.
Hello! volna egy kérdésem! hallotam pár emberkétöl hogy ha meg reszelem kicsit a hengert akk jobb lesz! na szoval a kérdésem az lenne mit reszejek? és menyit? egy 60es 2felömlös hengeröl lenne szó!
kössz elöreis!
Ravasz fogós kérdés! Nem néztem nem volt igazán időm vele foglalkozni, de akitől vettem azt mondta hogy karburátor lesz! Holnap szétkapom és írok ha lesz valami!
- henger tuning
- 4 felömlős gyorsasági pályatunig henger készítés
- 4 felömlő kialakítás
- 51-es blokk átalakítás 70ccm-re
- főtengely lefújítás gyári alkatrésszel,jó minőségben
- henger fúrás:
- S50 60ccm -ig
- S51 60ccm -ig
- S70 78ccm- ig
Tel: 70-530-51-74