Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó koncepcio, de mondjuk n em sikerült túl szimmetrikusan... azért tetszik.
tényleg szép, ha egy több száz ezres sz@r robogóhoz méred, akkor nem drága, amúgy 100-ért soha nem fog elmenni.
na kaptam 1 kielégítő választ

Lendkerék kúpjának furat bővítése, hogy a kúp passzoljon a simson főtengelyéhez (vagy átkúpolni esetleg közkúp, vagy simson lendkerékkúp átszegecselése). Gyújtás alaplapot a simson blokkfélhez igazítani hogy passzoljon, a blokkfélből ki kell vágni kb egy fél centi mély és 4-5 centi hosszú darabot hogy a jeladó kiférjen. Na meg az ék.
Mást nem kellett átalakítani.
Üdv: StevEE
Ha valakit érdekelne,van egy Szimó eladósorba
Tuningmentes.
Tényleg patent a gép.
Ha érdekel valakit dobok képet.
Nem tudom mi az árfolyam
Haver 100 pénzt akarna.
Hello!
Cimborám barkácsolta ezt a kis "műszerfalat" simsonra, szerintem nagyon jópofa, gondoltam megosztom veletek érdekességképp. Az egyik lámpa a gyújtásvisszajelző, a másik az indexvisszajelző, a kapcsoló pedig elakadásjelző. Körbevette gumival meg minden, nekem nagyon tetszik: ) (ha valakinek van hasonló az mutassa meg, tökre érdekelnek az ilyesmik)
Tisztelt Urak!

Tudom, hogy itt mindenféle fontos dologról folyik disputa, generátor, áram, sat., és én jövök a hülyeségemmel, de afelől szeretnék érdeklődni, hogy lesz -e a közeljövőben simsontúra? Jó lenne egy közös motorozás.
szóval akkor a babszi gyulát mindenképp átkéne tekercselni.
Nem.
6 voltos generátor nem fog jól passzolni 12 voltos renccerbe
Ez amit mondtam, arra való, hogy 12 voltos generátor, a 12voltos rencerban a 12voltos izzókat ne csapkodja le
szóval akkor így tudnám használni a 6v-s gyújtást 12v-s cuccokhoz, és aztis elkerűlném hogy kicsapja a ledsort és az égőket. nemde?
nem.
nem engedi a határfeszültség fölé nőni a feszt.
Elkészült a szimóm. ÁÁÁÁÁ de jó!
és az pontosan mit csinál?

6v to 12v converter?
Elektronikához nem értek,ha regelve vagy simson.hu-n elekto topicba tedd fel kérdésedet,biztosan kapsz választ hozzáértőktől.
lehet kapni robogókhoz váltóáramú szabályozót, pár ezer forint.
az hogy 6v-s a gyújtás, a lámpának meg 12v kéne nemvoltam valami jó fizikából, de azért ez némi gondolkodtatásra buzdít.
Mi purcantaná le?
csak félek hogy a hátsó ledes lámpám lepurcantaná ami nem 5 ft volt
F.A.G.Y monggyon le,Vrbo féle elektronika(2500ft),robogo CDI alapú trafó(3000Ft-) és áttekert gerjesztő(3500F)amit úgyszint Vrbo-tól beszerezhető.
Ezekkel garantáltan jó lesz,ehhez veszel nagy vasmagos világítókat és nem kell 12V lesz vele jó világításod is.
énmost azzal vagyok megakadva, hogy babetta gyújtásom van, fagy elektronikával. és azon gondolkozom hogyha 12v re lenne alakítva akkor jó-e még hozzá ez a fagy elektronika. eddig erre választ nem találtam.

gondom még nemvolt vele, de sokx hallottam már hogy a tekercsek szarakodnak.
Teljesen átalakított babetta gyújtással nem szokott gond lenni,(elektronika,trafó,tekercs)
Helló!
Írj neki fórumra ott válaszolni fog(szófosás)
végülis ha még minimális különbség is van, akkor is a megbízhatóság is előnyös. meg ez csak 12v.
Hát, de gondolom főként a henger miatt hasít így. Meg kellene nézni Babetta gyujtással mit csinál, és úgy, de még lehet ott sem látnád a különbséget.
15e-ért Monster Energy helyett inkább veszek Ducati Energy-t.