Helló
Nem eladó
Csaka kanyarvadások miatt tettem fel mert ritka mint a fehér holló.
ez nem soma K55 hanem rsw 10600 ft darabja. De ha kell adok elérhetőséget akitől tudsz szerezni. utcára nem ajánlott hozzá teszem
Háth figyu...nem arra kell hogy gyönyörködj benne hanem egy rossz szokásom, hogy nem kapcsolom le a gyújtást. és a kulcsot rendszeresen benne hagyom, mert garázsban tartom a motort. Ha nekem visszajelez (KISZÚRJA A SZEMEM) a lámpa akkor valószínűleg le fogom kapcsolni. Rokonom hibájából tanultam. Gyújtáson hagyta motorját, és az aksinak kampec volt. 4700 FT....
Nekem van sr 50-re való hátsó rugós tag, ha komolyan érdekel írj! Van egy bontott vázam a hozzátartozó alkatrészekkel is. Az üzletet le tudjuk bonyolítani személyesen is, már amennyiben összejön, mert elég gyakran járok Pestre.
hát mondasz valamit
menet közbe majd azt figyelgeti mindíg hogy van-e gyujtás
egyépként amikor haverokkal motoroztunk simson falkába és megáltunk akkor sokszor nem tuttam eldönteni hogy megy-e még alattam a motorom vagy már lefullatt mer a többi simson ki volt herélve meg ugy volt vissza drótozva a kipufogó
Nem eladó
Csaka kanyarvadások miatt tettem fel mert ritka mint a fehér holló.
ez nem soma K55 hanem rsw 10600 ft darabja. De ha kell adok elérhetőséget akitől tudsz szerezni. utcára nem ajánlott hozzá teszem
4000 ?
de ha nem kapcsolod le a gyujtást akkor hogyan áll meg a motor?
Mondj egy árat, és megmondom hogy érdekel-e
A legszebb a dologban, hogy pedró motoroja, elméletileg az eggyik leggyengébb :D
8,14 loerő 6500 on.
Most már soha többet nem mondhatja senki, hogy álmodjuk a simsonra a 8-10 loerőket.
Nekem van sr 50-re való hátsó rugós tag, ha komolyan érdekel írj! Van egy bontott vázam a hozzátartozó alkatrészekkel is. Az üzletet le tudjuk bonyolítani személyesen is, már amennyiben összejön, mert elég gyakran járok Pestre.
Sose volt ilyen motorom
Haver meg szeretne kiszállni belőle.
valakinek kell simson váz? s50es 70es évek végi! elsövilla kivételével meg vna mine van központi teló aki TUNINgolni akar!
menet közbe majd azt figyelgeti mindíg hogy van-e gyujtás
egyépként amikor haverokkal motoroztunk simson falkába és megáltunk akkor sokszor nem tuttam eldönteni hogy megy-e még alattam a motorom vagy már lefullatt mer a többi simson ki volt herélve meg ugy volt vissza drótozva a kipufogó