Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek van Simson SR50-hez középső műanyag burkolat,ami a kormány alatt van és függőlegsen áll? Nagyon kéne
Nééézmááár! Nem is citromail, hanem freemail.
Nézz már rá a mailodra! (Erre a citromailosra, ami itt van megadva, gondolom a @simson.hu-s nem él már. Köszi!
nem is tőled kérdezte:)
Helló
Nem eladó
Csaka kanyarvadások miatt tettem fel mert ritka mint a fehér holló.
ez nem soma K55 hanem rsw 10600 ft darabja. De ha kell adok elérhetőséget akitől tudsz szerezni. utcára nem ajánlott hozzá teszem
Fojtott N-es kipufogóba Konfúzor eladó. Eredeti B-s kipufogó konfúzor mintájára készült. adatlapomon lévő email-on lehet érdeklődni.
Laszibácsi szerintem 50-60e közötti ár reális.
Esetleg ha kéred csinálhatok képet róla de csak holnap mert mindjárt meló lesz.
Szia Arpen!
4000 ?
igy már értem
de ha nem kapcsolod le a gyujtást akkor hogyan áll meg a motor?
Háth figyu...nem arra kell hogy gyönyörködj benne hanem egy rossz szokásom, hogy nem kapcsolom le a gyújtást. és a kulcsot rendszeresen benne hagyom, mert garázsban tartom a motort. Ha nekem visszajelez (KISZÚRJA A SZEMEM) a lámpa akkor valószínűleg le fogom kapcsolni. Rokonom hibájából tanultam. Gyújtáson hagyta motorját, és az aksinak kampec volt. 4700 FT....
Szia!
Mondj egy árat, és megmondom hogy érdekel-e
Az szép!
A legszebb a dologban, hogy pedró motoroja, elméletileg az eggyik leggyengébb :D
Nándubá lefékezte Pedróza blokkját.

8,14 loerő 6500 on.
Most már soha többet nem mondhatja senki, hogy álmodjuk a simsonra a 8-10 loerőket.
Meg jöttek az rsw gumik :D
Szia arpen!

Nekem van sr 50-re való hátsó rugós tag, ha komolyan érdekel írj! Van egy bontott vázam a hozzátartozó alkatrészekkel is. Az üzletet le tudjuk bonyolítani személyesen is, már amennyiben összejön, mert elég gyakran járok Pestre.
igazából a lényege: világítxD (de am komolyan: ))
Löknétek valami infót,mennyi a reális ára?
Sose volt ilyen motorom
Haver meg szeretne kiszállni belőle.
Sejtésem szerint töltésvisszajelző akar az lenni :)
sziasztok!
valakinek kell simson váz? s50es 70es évek végi! elsövilla kivételével meg vna mine van központi teló aki TUNINgolni akar!
hát mondasz valamit
menet közbe majd azt figyelgeti mindíg hogy van-e gyujtás
egyépként amikor haverokkal motoroztunk simson falkába és megáltunk akkor sokszor nem tuttam eldönteni hogy megy-e még alattam a motorom vagy már lefullatt mer a többi simson ki volt herélve meg ugy volt vissza drótozva a kipufogó
Szép, csak eléggé öszvér motor.
Kb annyi értelme van, mint a hátsókerék kiesés visszajelzőnek.)
mi az hogy gyujtás visszajelző?