Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm, válaszoltam.
És csomagold ki légyszíves.
Helló!
Nekem is ugyan ez volt a problémája a főcinek anno elvittem táborihoz és megcsinálta szépen utánna szépen ment fel az anya, azthiszem valami 500 ft lehetett.
Sziasztok!
Simson SR50-hez keresek (bontott) hátsó jobboldali rugóstagot, vagy ha külön is eladó, a műanyag izéket (ami meggátolja hogy a rugó beleérjen a vázba), és a fekete takarócsövet.

Akinek van, na habozzon szólni!
Köszi, üdv.
anyával azt garantáltan nem lehet tönkretenni, sokkal keményebb a tengely mint az anya.
Köszönöm szépen a válaszokat! Nincs hál'isten szétkalapálva, csak az eleje kicsit szar, mer az előző f@sz rosszul akarta rátenni a csavart... Azért megpróbálok valamit alakítani.
gyári hengerhez, egy gyári kipu tökéletes.
Simson S51 vkinek?
3 gangos!
képet csak ha érdekel!
mail ment. ha kell lövetek pár képet is csak ahoz kikell csomagolni
A 71-es évjáratú 50-es gilerám (5 sebességes) gps szerint 72-t megy. Akkor örülhetek , mert ez nem is rossz, ugye?
Azt hittem, az első kerékről hajtják meg a km órát.
Akkor viszont nem ne számítania a lánckerék méretének. Ha tévedek akkor bocsánat előre is.
Engem akkor érdekel is így elsősorban egy darab!
Az enyém meg le sem jön.
Elsődlegesen Emzolitól kérdezném, hogy a simsonbolt.hu-n árult 60-as 4 felömlős tuning hengersztettről mi a véleménye? mennyit lép vele a moci, milyen a minősége? Köszönöm .
Van ötleted jó kipura alapméretes motorhoz?
HA szétkalapáltad a menetet, akkor gyakorlatilag tönkretetted a főtengelyt, teljesen mindegy, hogy a menetet megjavítod vagy sem, soha nem lesz jó.
Volt leo vincém, egy hét után eladtam.
Az 5.-ik et el sem vitte a motor, de legalább kiakasztotta a150 fokos hőmérőt.
6000 alatt se kép se hang.
Mail ment.
Mennyit számít, hogy Leo Vince kipufid van? Mennyit dob rajta?
Hányas hengerrel használod? Egyáltalán, a Leo Vince mekkora hengerre van kitalálva?
, dobj egy elképzelést légyszives a tarka1 kuk. citromail.hu-ra.

aztán egyezkedünk.
Nem jó ötlet a menetmetszőzés miután edzett a menet ezért összeragadhat a szintén edzett metszővel. Szerintem reszelgesd.

Tuji
Képet tudnál küldeni? tuji@chello.hu. Valamikor valahogyan fel is kellene próbálnom, mert több féle számozás van.

Tuji
Amúgy szép mocid van.
A 90-eshez fel lett marva a blokk, nem? Akkor hogy megy rá 60-as?
és hogy ment a 90-essel, és hogy megy most a 60-assal? mik a tapasztalataid?
6000 iá. mondjuk.