Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

veszel rá 1 60 as hengert, átalakítás nélkül rámegy azt jó uccára
sziasztok
Az lenne a kérdésem ha vennék egy 4 sebességes simsont mekkora az a legnagyobb tudning henger ( plusz persze a dugó) amit rá tudnék tenni és vele együtt még mit kéne változtatni rajta hogy jó legyen? És ezek a tudningok sacper köbö mennyibe lenne?
Aki már csinált ilyet az leirná tapasztalatait. Mindennapos használatra lenne ez a dolog.
Elnézést a kéb gazdájától ez volt kéznél.
ilyen simsont szeretnék tuningolni
félig bemártottam 1 re indult kis karbiállitás veszi a tüzet mint az ördög de még folyik a hütönél nekiállok elállitom a folyást.
Hali! Azt szeretném megkérdezni, hogy merre állítsak a váltón? 1-es helyett üres, a többi sebesség....és hogy a kis fordítások is sokat számítanak az állítócsavaron? Köszi az okosságokat! Üdv!
ha már összefestékezem a pisztolyt miért ne
hello az a kérdésem lenne hogy mitől van hogy a Simsonom nem akar pörögni akkor tudom fel pörgetni ha elkezdem tolni
lécci valaki segítsen
Üdv mindenkinek lenne néhány kérdésem. Elsőként hogy kaptam egy simsont javításra a problémája az hogy 1-es fokozat után 3 as utána 2 es majd a 4. jön hogy lehetséges ez? Mert ahogy nézegettem a fogaskerék felrakást végül is fordítva fel lehet szerelni. Valószínű ez lesz a gond. A második kérdés hogy szét szedem a motort akkor kijavítom a hibát, hogyan tudom rendesen beállítani a váltót hogy ne szórja ki a sebességeket.
Segítséget előre is köszönöm.
Le lehetne locsolni az én vázamat is valamikor?
Hékás! Ne nézz itt ellenségnek. Maradok a jelenlegibe, amíg... Aztán utánna úgyis a jobbat választom. Addig meg miért ne?
Ha megyek a yamaha miatt. Akkor remélem meghallgathatom
most raktam a blokkot össze teljesen aztán bemártom valamilyen festékbe azt inditunk.
Hú az jó lesz! Telefonáljon és megyek!
Fasza lesz a 80-as is. Kiváncsi leszek hogy fog menni.
hamarosan kész a 80ccm azt te jössz.
Helló
Na itt vagytok! Én is itt vagyok mostmár
ezentúl itt fogunk klubbolni?
Akkó' flexejjé. :)
Én nem gányolok
Póvertépről hallottál már?
Zsoli.

Megjött a szajré. Hát első ránézésre a villával sajna a befogók nélkül nem tudok mit kezdeni(pedig egy jó csillapítás jobban jönne mint egy tárcsafék).
Nos a fék az facca bejön meg minden jó, csak egy kérdés merült fel bennem. Hogyan fogatom én fel azt a gázkonzollal egybe gyártott fékkart?
OK, köszi
Kaptál levelet.
Bízom benne, hogy jó lesz, és nem dolgoztunk feleslegesen.
Még mindig nincs kész, mindig találok rajta finomítani valót.
EPJ
Kopp-kopp, állok az ajtó előtt. :)
Igen, felhívott Nándi, a tekercs meg nála van. :)