Ahham.
Most szerintem hagyom mert van fontosabb is amire költeni kell perpill:)
Én szeretnék menni ha addigra egy darabban lesz a gép (bár lehet addig szét sem szedem már). Meg Tominak amúgy is jövök ezzel-azzal amiket meg oda kéne adni Neki:)
Sajtostól rendelünk dugót. Nem tudom, hogy megyek-e. Szülinapomra esik. Meg a motor most eléggé felemészt.. Tominak is leadtam már dolgot, hogy csináljon meg, meg máshoz is viszek, hogy csináljon, szóval anyagilag sem leszek a toppon, na meg bejáratni is kellene ezt.. Bár szeretnék menni.
Nándi bá azt mondja, hogy használhatónak tartja a szoftvert, de erősen kérdőjeles eredmények is születnek. Szóval pontosítani tapasztalatot szerezni és majd meglátjuk.
Persze, de gondolom más illesztésű dugó kell hozzá. Tiszta Tomos téma, ott azért kell vékony végcső és kipufogó, hogy egyáltalán beinduljon a motor, mert egyébként nem alakul ki elegendő hengernyomás.
Én nem vagyok otthon sajnos a henger faragásban így ebbe én nem igen akarok belenyúlni,még minituningot sem készítettem el magamnak mivel nem értek ehhez a szakirányhoz,ezt inkább olyanra bízom aki érti,akár mennyire is egyszerű megcsinálni
Nézd meg az oldalamon található 60/4-es minituningot. Nem nagy show megcsinálni, fő felömlők érintetlenek, csak két gyösz pótot kell belerakni, nomeg kiput trapézosítani, szívót alakítani.
Mindenesetre kevés munkával egy egészen használható kis valamit lehet kihozni. 60/4f utcai
No problem,szezonra én is csak szabadidőmben tudok készülni(ami legközelebb csak ünnepekben lesz),de lassan minden csak összeáll
Még valakivel még hengert is kellene faragtatnom valami kis lájtosabbat ami még nem annyira éles,szóval még van meló vele
Pontosan. Habár csak töredéke arányban, mint azt a marketingesek próbálják inkább több, mint kevesebb sikerrel elhitetni szerencsétlen vevőkkel, de ez így van
Hú, hát nem. Lenne még egy csomó melóm ami kimaradt. De olyan gondosan készülök a szezonra, hogy fákat metszettem, gallyakat daraboltam, aztán, hogy a motorral is foglalkozzak leengedtem belőle egy kis jó 1:25-ös keveréket, betoltam a 4t fűnyírómba és lenyírtam vele a füvet. Aztán bementem a házba és szomorúan konstatáltam, hogy a már nem létező fizetésen egy részét kérik csekk formájában.
No de nem panaszkodok. Rajta vagyok a témán.
Vigyázz mert még a végén téged is kiraknak a SP fórumon való viselkedésedért........"godmode"-al a keze sokáig elér.....de jót röhögtem az "Anyádnak fogadd el a lemondási kérelmét kiskomám" részen : )
Most szerintem hagyom mert van fontosabb is amire költeni kell perpill:)
Én szeretnék menni ha addigra egy darabban lesz a gép (bár lehet addig szét sem szedem már). Meg Tominak amúgy is jövök ezzel-azzal amiket meg oda kéne adni Neki:)
Brezire mész?
"Szevasztok vadásztársak!
Mi Hevesiek tervezünk egy kis pályázást a Brezovai ringen 17.-én, akit érdekel azt szívesen fogadjuk. Kiírást még nem csináltunk, de folyamatban van!"
Küldöm mélben.
(nem neked mondom)
Pedig akkor is rendesen bevoltam zsongva:)
Tuji
Tuji
Mindenesetre kevés munkával egy egészen használható kis valamit lehet kihozni.
60/4f utcai
Dekurvaszar lesz nekünk
Még valakivel még hengert is kellene faragtatnom valami kis lájtosabbat ami még nem annyira éles,szóval még van meló vele
Remélem első versenyre elkészülök, ez izgat mostanában.
No de nem panaszkodok. Rajta vagyok a témán.
16 vs 14 mm-es átmérőjű végcsövek között keresztmettszetben 30%-os differencia van.