Mucika; Magdics Dániel elmondási kérelmét elfogadtam, köszönöm eddigi munkáját!
Deni; Anyádnak fogadd el a lemondási kérelmét kiskomám, nem írtam hivaltalos kérelmet, és később vissza is vontam a lemondásom felvetését a közgyűlés utánig, ezt hívják úgy, hogy kirúgtál a tagok közül szavazás és közgyűlés nélkül.
Mucika (god üzemmódban); Magdics Dánielt, mivel megsértette a fórum szabályzatát azonnali hatállyal törlöm a tagok közül.
A lemondását maga kérte, és ennek elfogadásához sem közgyűlés, sem írásbeli kérelem nem szükséges.
nélad lehet letölteni?
na jó tudom hogy te nem vagy ojan
de nekem annyit nem ér meg
akkor már veszek mégeggy simsont vagy csináltatok inkább 2 kipufogót
neked amugy megvan a program vagy használtad? mer egyszer már említettél valamit róla
Van egy szar és ronda kerekem jó gumival, és van egy nem ronda, és teljesen szar kerekem szar gumival, és ban egy mittoménmilen kerekem mittudoménmilyen gumival
melyik kell gecó?
Ó fő nigger ha most olvasnád a fórumot megint töröltetnéd magad azt hiszem, mert nem tudnád türtőztetni magad, már Denit és engem is törölni akar a tudod ki? Nem beszélünk róla. Előbb mondom ki voldemort nevét
Rendben, én vállalnám a pc-zést! Megáramoltatom 3D-ben vagy bármi. Valamilyen módon lehetne együtt működnünk, mindenki fejlődésére. Ehelyett egy fél év alatt semmi sem derült ki.
Ez mondjuk nem hülyeség...
(Holnap megpróbálok eljutni vastelepre is. ) Jut eszembe, nem maradt lent a pincében egy elektronika, meg egy tekercs, amit Nándi bá' visszahozott?
Emberek! Kinek van 1-2 hétre nélkülözhető simson kereke, amit kölcsön is tudna adni?
Elvileg holnap postára kerül egy 120-as átmérőjű, 40-es alupogi...
Kértem, hogy mutasson egy példát. Most már nem akar törölni.
Nem tudom, hogy menthető-e ez még. A srácokat idén még levisszük Lakitelekre, sajnos Pista nélkül, jövőre meg még ki tudja mi lesz...
Mucika; Magdics Dániel elmondási kérelmét elfogadtam, köszönöm eddigi munkáját!
Deni; Anyádnak fogadd el a lemondási kérelmét kiskomám, nem írtam hivaltalos kérelmet, és később vissza is vontam a lemondásom felvetését a közgyűlés utánig, ezt hívják úgy, hogy kirúgtál a tagok közül szavazás és közgyűlés nélkül.
Mucika (god üzemmódban); Magdics Dánielt, mivel megsértette a fórum szabályzatát azonnali hatállyal törlöm a tagok közül.
A lemondását maga kérte, és ennek elfogadásához sem közgyűlés, sem írásbeli kérelem nem szükséges.
na jó tudom hogy te nem vagy ojan
de nekem annyit nem ér meg
akkor már veszek mégeggy simsont vagy csináltatok inkább 2 kipufogót
neked amugy megvan a program vagy használtad? mer egyszer már említettél valamit róla
más is használta már?
buzerpipa vagy emzoli22357@freemail.hu
vinkodani@freemail.hu vagy actionsimson@freemail.hu
melyik kell gecó?
Ami ott megyen... katasztrófa.
Tuji
Tuji
Tuji
(Holnap megpróbálok eljutni vastelepre is. ) Jut eszembe, nem maradt lent a pincében egy elektronika, meg egy tekercs, amit Nándi bá' visszahozott?
Emberek! Kinek van 1-2 hétre nélkülözhető simson kereke, amit kölcsön is tudna adni?
és honnan szerezted ha nem titok?