Én sem vagyok kifejezetten egyik sem, de amikor már amikor eljutott oda, hogy én köcsög lerobbantam, ellopták a motorom, és még nem mentem el utánna simsonálisra ahogy tudtam volna, és basztam volna el maradék pénzem, szóval ott már elszakadt a cérna bizony, és jött ami jött a többit meg úgyis tudjátok.
ÉPn nem vagyok sem sértődős, sem bossúálló, de az utóbbi időben sok ember lett vérigsértve, és nem mind olyan rugalmas mint én, hogy tud röhögni azonis amin nem kellene.
Lehet, el sem mer majd menni a simsonálisra, és bekamuzik valamit.
Egyíébbként meg tök jól elvoltam vagy 4 napig eszembe sem jutott sem a muci, sem a viselt dolgai.
Igen pucolgatni akar maga körül szeretett puncikánk, és elég kegyetlen...Donát visszarakott, mert kellek neki helyettesnek, ha esetleg titkár vagy alelnök vagy mifaszom lesz...
Nekem az eng Simsonra, MZ-re, Guzzira, az ég világon midenre magasabb fordulatot akar hozni, akármit állítok rajta. Görbe alakjára jó tuningok esetén kb. ugyanazt hozza, mint a mota. Saját motoromnál majd kiderül melyiknek van igaza, mert a forgós csővel ott kivételesen láthatóan mást hoznak.
Öcsém 60/4-ese, aminek asszem 17mm magas a kipunyílása, ragadt többször is 14mm-es végcsövű kipuval. 16-ossal egyszer sem. Persze végcsövön kívül lehetett más különbség is.
Üdv népnek.
60/4f amal 19 vrezó . Mien főtengelyt vegyek hozzá miet javasoltok ami birja fordulatot mert nagyon forog de most csapágy szétement azt megoldottuk de főtengelyt nemtudom miet. Segítsetek légyszi=!
Nektek mien van?
Hol vettétek?
Hogy birja?
Mien tipusu?
...komolyan mondom...ez így már nem is lesz igazi simsonális...semmi sem lesz olyan, mint pár éve, vagy csak 1 éve...igaz idén nem tudok menni, de ha ez a rendszer, illetve garnitúra marad jövőre sem megyek...
és lehet hogy tényleg?
ÉPn nem vagyok sem sértődős, sem bossúálló, de az utóbbi időben sok ember lett vérigsértve, és nem mind olyan rugalmas mint én, hogy tud röhögni azonis amin nem kellene.
Lehet, el sem mer majd menni a simsonálisra, és bekamuzik valamit.
Egyíébbként meg tök jól elvoltam vagy 4 napig eszembe sem jutott sem a muci, sem a viselt dolgai.
Olvasom közben a zöld topicban is, és sírva röhögök. :)
A nagy átverés show immár folyik.
60/4f amal 19 vrezó . Mien főtengelyt vegyek hozzá miet javasoltok ami birja fordulatot mert nagyon forog de most csapágy szétement azt megoldottuk de főtengelyt nemtudom miet. Segítsetek légyszi=!
Nektek mien van?
Hol vettétek?
Hogy birja?
Mien tipusu?
Fasza mi ami ott megy?!
Zsoli! Vélemény?
Ilyen fordulatmérőkéket mennyiért vesztegetnek felétek?
Kifejezetten tetszik...
háhá ez mekkora szöveg! :)
Buzievagy?