táboriék milyen áron dolgoznak simsonokkal?
ha volt aki ott csináltatott valamit kíváncsi lennék a módosításra és annak árára
s51n gyárilag 6 vagy 12v és ha 6 milyen nehézségű a 12re alakítás?
aztán...tuning rezó van vaterán,a kérdés hogy lehet-e bízni bennük,jók-e minden simson típushoz vagy inkább az is megbízható forrásból legyen(táboriék)
ezen kívül...Emzoli!
előbb neked írtam,egészségileg (és amúgy) belefér-e az idődbe 3 cimcony május 20ig?
ha igen írok emilt.
Ahham.
Ha odaadom, szétfűzöd és új küllőkkel meg 1.85-ös mz felnivel visszafűzöd, még meg is hívlak egy sörre:D:)
Megkérdezem a sráctól van-e most befűzetlen dobja.
Van ugyebár a sajátom, csak ki kellene fűzni, hogy ne kelljen az egész kereket rakosgatni, csak akkor nem tudok elmenni a helyszínre, meg haza a motorommal. Tartalék kerekem meg nincs fent.
Szóval most az a koncepció, hogy kell egy fékdob, amiben jók a csapágyhelyek, meg a küllőknek a furatai. Ja meg nem árt, ha bármilyen ratyi csapágy van benne. De csak a dob.
A végén meg ez lenne befűzve.
Csak mondtad, hogy megvannak a forrásaid, és hétvégére már kéne...
Hát ezt a fajta olajat használom évek óta,szóval szerintem azzal baj nem lehet.
Szerelési hiba,hát nem hiszem,én csinálom mindig magamnak,már egy jó pár éve,kuplungbovden beakasztva ,a kuplung tengelyében benne a 3 kis rudazat középen a kicsi,úgy ahogy kell,lamella gond szeritnem nem lehet mivel az is max 1 éves,és nem csuszott eddig se,mondjuk most meg semmit se csinál hiába kiemel.De az a pláne az egészben hogy álló helyben romlott el.
Széthuztam a blokkot csapágyaztam meg szimering,meg kicseréltem a kuplung kosarat+hozzá a főtengelyen a fogaskereket,összeraktam és azóta rotty.
De megyik is nemsoká kifele csinálni hátha jó lenne,mert amióta a szezon elkezdődött még nem mentem vele egy egészségest.
Ha valakinek van még valami ötlete arra is vevő vagyok.
Üdv.!
Az lenne az én bajom,hogy,a simon a kuplung valamiért nem jó.
Fent a spanoló teljesen ki van engedve,alul ahol lehet állítani a kuplungot,tövig be van tekerve,és még se jó,mert mikor berakom 1-be,csak megugrik mintha nem húznám be a kuplungot.Levettem a deklit,megnéztem mikor behuzom a kuplungot szépen kiemelnek a lamellák,még se akar jó lenni : Ha behuzom a kuplungot és úgy rugok rá olyan mintha nem is használnám a kuplungot ugyanúgy viselkedik. Szóval remélem értitek,kiemelnek a lamellák,de mégse végzi a dolgát,ez mitől lehet ?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Tuji