Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha esetleg a nyakadon marad:)
Bakker:)
:)

Termóshoz ez elég nagy?
Am most nincs rá keret:S
amit a simson bótba veszek kézzel kettétöröm 2 alátétet nem fogok németből rendelni namiafaszlesz nemtom még
Azélból kellene, edzve.
ha kemény alátétből készitek olyat az nem jó? vastagságot esztergával megoldom meg tán lapolva is van vagy mi azt meg megreszelem
rg hűtő.
8 ért hiredettem, de még ebből is alkudni akartak, úgíyhogy most 10
Tegyél, mert kimászik a görgő és törik.
Németektől tudsz rendelni normálisat
HOPPÁÁ félrevezettek szétszedtem a gépet hát a főtengelynek semmi baja a dugónál lévő hézagoló alátét tört el és szorult be a forgattyúsház és a főtengely sonkája közé és azért szorult meg. visszaforgattam, kijöttek a darabok kimostam benzinnel kifujkáltam kompresszorral, kap egy új dugót mert az kapott egy kicsit belőle plusz tömítések és ehet is össze. na ezt szerencsésebben megúsztuk

a kérdés az: Mivel én már jártam így az én régi simómmal KB 3 x. Ha nem teszek hézagoló alátétet a dugóhoz akkor mi van?
jaja, rg-t
Emmilyen hűtő és hogyért?
Mire kell?
Hátsó kerekemet oda tudom adni (első szar:)) de remélem fűzögetni nem akarod:)
Passz. Gondolom aranyárban.
zoli mit szedsz szét most valami rg 80ccm-et
milyen fuvóka volt benne? hát elég viseltes darab.
Hi

Bósza!, vagy bárki. A héten le kéne akasztanom egy gyári simson kerékagyat, amiben a csapágyhelyek épek.
Fékfelület nem számít, küllő, felni sem kell.
mit kértek a tárcsás minarelliért
mennyibe van most phbg hez való fúvóka? érdekelne pár méret.
Neked kellő méretű PHBG-m nincs.
Eladó nincs?:)
Minek neked az a sok karbi?
Persze,én sem azért mondom,hogy nem lehet igazad mindkettőnk emberből van,nézd meg,de azért majd írd meg mi lett eredmény
Laci üzeni, hogy menj a rezsődezsőért mert kiszórja az ereszcsatorna alá :)
Az egyik keihin Pe-m be is "passzol" a simson fuvókája, mert már volt olyan jóember, aki egyet sikeresen belehajtott.
Sőt mondok jobban, így én abba már kopottabb menetű simson főfuvókákat használok kizárólag.
Én sem vagyok tévedhetetlen, holnap megnézem menetfésűvel, az nem hazudik, biztos ami biztos. :)
Belemegy,de ennek ellenére nem egyforma az emelkedése. A geometriájáról nem is bwszélve