Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tudom,pl Komarracingnek is phbg van mint nekem és mondtam neki,hogy belemegy nem akarta elhinni és kivette belőle az átalakítót és passzolt neki bele a bvf fuvókája.
Attól függ milyen használatra, nekem a sárga-utolsó, de gondolom 7000 alatt az éppen annyival szarabb, mint jobb a többinél 7000 felett :)
Egyedi alkatrésszel bizonyára belemegy. Bár ez is tudom szubjektív fogalom, mert a különböző menetemelkedések sok helyen nem jelentenek akadályt. PHBG-vel konkrétan nem szoktam germózni, de azért pár darab abból is van itthon :)
helló aki vállalna a simsonomon pár átalakítást az kérem vegyen fel msre maruzspatrik@freemail.hu vagy irjon emailt ugyanaz
Kicsit fejlesztettem. Kinek melyik tetszik a legjobban.
Ja, csak a kocsin meg baszik működni. :)

Mármint szikra van de más nem. :)
Gondolom annyiból,hogy esőben nem ázik be.
lehet hogy rossz hejen van elvezetve a bovdened
vagy olajozd meg
én már levágtam a bovdenemet rövidebbre
De passzol,phbg van nekem és van bent egy átalakító eredetileg akkor a dellorto fuvit tudod belehajtani ha azt kihajtod akkor a bvf pont passzol bele.
hello mindenki új gázbovden kicsit hosszab mint a gyári.
egyet húzok a gázon és azonnal felakad a súber mi lehet a baj?
Asszem +1 pont a hall-jeladó + Samara gyújtás kombónak :)
Hát nem, bár multkor ezért nem büntetett meg a rendőr. (muszáj voltam tolni a motort a beázott gyujtás miatt, az meg ugye nem közlekedés, legalábbis nem a motorral. :) )
Virbó elvitte a karbit, de a féket és a hűtőt nem vállalta be, szóval az vihető
pestenn van a legjobb simson szaki
tábori tuning
heló nemtud valaki Budapest vagy Nógrádmegye környékén műhelyt vagy mestermebert aki végezne a gépemen 1-2 tuning átalakítást? pénz nem számít
ja.
egy hét múlva.
Mennyünk oda mindenképp!
Benne legalább volt annyi, hogy bocsánatot kért.
Dellortoba nem passzol BVF fuvóka. Nyilván bele lehet hajtan.
Miért jó ha van?
Ha meglesz henger,S.A 60/4f ami fórumon is fent van,nem tudom az kb mekkora fuvókát fog majd igényelni,de akkor majd dellortoba kellene amibe a bvf fuvókája pont passzol.
Majd egy sor kellene minden képen,hogy jól be lehessen állítani,bvf fuvókát mennyiért vesztegeted?
Euroring feltétlenül!
Bvf mindígvan, rendszerint dellrotyó és anál karbiaba való is
Az igen ezt nem tudtam,simsonhoz folyamatosan vannak fuvókáid?