Hát igen,szó mi szó sokkal szebb az s50-es tank,de mivel ezt tudtam gyorsan csak szerezni itt környéken ezért ideiglenesen ez van rajt,nem tudom ki volt az a nemnormális aki áttszabta
Ha valakit netán érdekelne!
Van egy pár eladó Simson első teleszkópom és 1 km órám!
Érd: adatlapomon lévő msn-en vagy evil1937@citromail.hu vagy 06209650190.
Engem azt hiszem érdekelne a 21-es mikuni, amúgy jobban megérné szerinted mint egy amal? nem tudom ,hogy fúvóka és tű terén mennyire széles a választék ill. jó a szívócsonkra?
Bár mondod ,hogy rg 80, akkor valószívű ,hogy összekötőcsöves....
Amúgy múltkor mondtad ,hogy írtál Papp Mikinek a hengerfejem megmunkálásával kapcsolatban, rá kb. 2 napra küldött egy natúr üzenetet nem írt semmit, most akkor írjak vissza neki?
Mert én úgy gondoltam ,hogy szól ha ráér mert mondtad ,hogy eléggé elfoglalt mostanában.
Az illesztett felületek is sérülhetnek. Én még azt sem merném mondani, hogy a gyári főtengelyek jók, mert több olyannal találkoztam amelyiknek a sonkája beleért a hajtókarba. Még rendesen kihézagolva is. Eléggé érthetetlen miért kell a hajtókar felé háromszögesíteni a sonkát!
Csutka kormány csak tényleg nagy pályára előnyös, megkockáztatom, még kecsón is felesleges, utcára meg elviselhetetlen(szerintem)
Komplett elejét beéptwni jó gondolat, de a 4 centi az elég sok, orra fog bukni a motor.
De ki kell próbálni, meg aztán nemmindegy milyen célra akarod mindezt használni
A hajtórúd bele ölég kömény, nem biztos, hogy felszántotta.
Jó hajtórúdnál, ami nem hevült még túl, jellemzőbb a kipattogás.
A görgő meg végonyka kis valami, könnyen törik.
Szét kell préselni, és megállapítani, hogyy mivan.
Szia Zoli!
Jó,hogy még itt vagy lenne egy kérdésem,tárcsásítani szeretnék,véretlenül nem tudod a Sachsok mekkora első tárcsával jöttek ki?
Csak azért kérdezem mivel van egy Sachs komplett első villám,befogókkal komplettan csak kb 4cm-el rövidebb mint a simsoné,ez mennyit számít,hogy ennyivel rövidebb?Előnye viszont,hogy rajt van a féknyereg felfogató és sokkal maszívabbak rajt a villabefogók.
Csutkakormány vagy gyári simson kormány jobb?(Tudom ezt mindenki döntse el maga,de tapasztalatokra lennék kíváncsi).
Pontosan ahogy mondod a sonkák ha a menetek nincsenek szétbarmolva rajt akkor örökösek,és nem igen szoktak törni mint utángyártott társai.
Árakról nem tudok sajnos nyilatkozni hajtókarban ami jó és strapabíró az a ROCKET,ha jól tudom tűgörgőben pedig INA,ha nem akkor majd kijavítanak.
Van egy pár eladó Simson első teleszkópom és 1 km órám!
Érd: adatlapomon lévő msn-en vagy evil1937@citromail.hu vagy 06209650190.
Mennék a lábtartómért olyan 1 körül, otthon vagy?
Virbo
Engem azt hiszem érdekelne a 21-es mikuni, amúgy jobban megérné szerinted mint egy amal? nem tudom ,hogy fúvóka és tű terén mennyire széles a választék ill. jó a szívócsonkra?
Bár mondod ,hogy rg 80, akkor valószívű ,hogy összekötőcsöves....
Amúgy múltkor mondtad ,hogy írtál Papp Mikinek a hengerfejem megmunkálásával kapcsolatban, rá kb. 2 napra küldött egy natúr üzenetet nem írt semmit, most akkor írjak vissza neki?
Mert én úgy gondoltam ,hogy szól ha ráér mert mondtad ,hogy eléggé elfoglalt mostanában.
Eladó, rg 80ról
Trágya tárcsafékszett?
Tuji
Komplett elejét beéptwni jó gondolat, de a 4 centi az elég sok, orra fog bukni a motor.
De ki kell próbálni, meg aztán nemmindegy milyen célra akarod mindezt használni
Jó hajtórúdnál, ami nem hevült még túl, jellemzőbb a kipattogás.
A görgő meg végonyka kis valami, könnyen törik.
Szét kell préselni, és megállapítani, hogyy mivan.
köszi mindenki az infókat
Jóéjt
Organizálj jó görgőt, és lejhet hogy a hajtókar nem is csereés
Jó,hogy még itt vagy lenne egy kérdésem,tárcsásítani szeretnék,véretlenül nem tudod a Sachsok mekkora első tárcsával jöttek ki?
Csak azért kérdezem mivel van egy Sachs komplett első villám,befogókkal komplettan csak kb 4cm-el rövidebb mint a simsoné,ez mennyit számít,hogy ennyivel rövidebb?Előnye viszont,hogy rajt van a féknyereg felfogató és sokkal maszívabbak rajt a villabefogók.
Csutkakormány vagy gyári simson kormány jobb?(Tudom ezt mindenki döntse el maga,de tapasztalatokra lennék kíváncsi).
Árakról nem tudok sajnos nyilatkozni hajtókarban ami jó és strapabíró az a ROCKET,ha jól tudom tűgörgőben pedig INA,ha nem akkor majd kijavítanak.