Olvastam a szorit Igen nálunk is volt hasonló válság,de megoldódot,hasonló módon.Így jobb is szerintem,mert nincs megkötve a kezetek,és azt csináltok amit akartok.Nálunk a klub is megváltozott,mert a túrista részleg is kiszált később,és új klubbot csinált.Azóta az új klubbal együtt hirdetjük az MZ-s igét,de mégis külön vagyunk,és igy a legjobb. (szerintem)
"hali lenne 1-2 kérdésem:
1. az normális h a 70 es hegerem nem megy tovább 60 foknál pedig bejáratós és 2-3ban padlón megy
a2. hogy a szívónyílás átmérője 16 mm de tettem rá nagyobb karbit(19 mm) és gondolom hoogy a henger szívónyílását is kéne reszelgetni és hát hogy azt mivel csináljam sima reszelővel vagy jobb lenne ha vennék fúrógéphez ijen csiszolófejeket?
aki ír vmit annak köszi"
Meg tudod nézni a kiírást úgy h nem vagy bejelentkezve? Szabadtéri garázsbalhénál ott van.
Ha nem akkor küldöm sms-ben.
Az utca megvan, ccsak a házszám nincs.
Nem üzleti célra csak ilyen itthoni próbálkozásra:D
Am facca:)
Az értetlenkedés és a hülye okoskodás sokkal viccesebb, mint a parasztosan kéregetés. :)
"hali lenne 1-2 kérdésem:
1. az normális h a 70 es hegerem nem megy tovább 60 foknál pedig bejáratós és 2-3ban padlón megy
a2. hogy a szívónyílás átmérője 16 mm de tettem rá nagyobb karbit(19 mm) és gondolom hoogy a henger szívónyílását is kéne reszelgetni és hát hogy azt mivel csináljam sima reszelővel vagy jobb lenne ha vennék fúrógéphez ijen csiszolófejeket?
aki ír vmit annak köszi"
legújabb csoda.
Már tényleg csak a kékneonos hozzászólást várom.