már egyszer volt felújítva de szerintem nagyobb a valószínűségé hogy a hajtókar baszódik el a csapszeggel meg tűgörgővel.
magyarul a sonkát tengellyel fölöslegesnek tartom cserélni mert az egyszerű mint a faék vagy eltörik vagy nem de egyéb hibája nemigen van
a kérdés az hogy a kompletten vásárolt főtengóban jobb minőségű e a cucc mint a hajtókar szettben
Amint már említettem az 50es blokkal szerelt 51es felújított öszvéremben beállt a főtengely. Mit tanácsolsz, felújítást vagy teljesen újat vegyek? Pénz nem számít csak jó legyen
Tudom figyelmedbe ajánlani a használt motorokkal foglalkozó oldalakat párat említenék.
1,képesmotor.hu
2.express.hu
3,motor.hu
biztosan találsz magadnak megfelelő motort megfelelő árban,de ne írd be minden topicba köszi
Crossmotort vagy endúrót keresek 150-200 e árban lehetőleg jó állapotú költségmenteset de nem gond ha van egy kis hibája akinek van ilyen az kérem vegyen vel msnre maruzspatrik@freemail.hu vagy irjon emailt ugyanez
Sziasztok!
Elsősorban a kanyarvadászokhoz lenne egy kérdésem,akinek egyedi babszi elektronikája van(Vrbo,Müller) azoknak milyen dobozban van ?
És akinek nincsen középdoboza az hova fogatta fel?
Biztos forrásból tudom, hogy páran az MZ kupából jövőhét pénteken mennek Kakucsra gyakorolni délután. Szeretettel várnak minket.
Zsoli!
Vasárnap mennék Dimmához, ha esetleg otthon bomlassz, akkor mennék hozzád bomlasztani egy kicsit, és ha már ott vagyok, akkor elbomlasztanám a lábtartóvasat, me ha lesz még, akkor olajleeresztő csavart.
Bocs ha hülyeséget kérdezek, a felső holtpontból a főtengelyt az óramutató járásával ellentétesen tekerted 1,5mm ig?
Az alaplapon levő jelzést állítottad a lendkeréken levő jelzéssel össze?
Mikor össze állítottad a jelzéseket, ellenőriz tedd hogy a dugó 1,5mm ren maradt-e, holtpont előtt?
Ha minden jól csináltál akkor valszeg valami meghibásodott.
Amit legegyszerűbben egy működő gyújtásról átcserélgetéssel lehet kiszűrni.
Üdv.!
Az istennek se akar beállni a babetta gyújtás,nem sikerül beállítani.
Úgy csináltam pedig ahogy leírtátok,felsőholpont+1,5mm lendkerék jeladó oda,és ahoz meg az alaplap jeladó.
Na ott még szikra sincs
Ha meg attól fentebb forgatom van csak ha beindul,hebeg,eddig jó volt csak kb 2-3 hete levettem mivel újítottam a blokkot,tegnap lettem kész vissza raktam és nem akar sehogy se menni.
Valaki segítsen.
magyarul a sonkát tengellyel fölöslegesnek tartom cserélni mert az egyszerű mint a faék vagy eltörik vagy nem de egyéb hibája nemigen van
a kérdés az hogy a kompletten vásárolt főtengóban jobb minőségű e a cucc mint a hajtókar szettben
nameg mibe fáj egy "JÓ" hajtókarszett?
Amint már említettem az 50es blokkal szerelt 51es felújított öszvéremben beállt a főtengely. Mit tanácsolsz, felújítást vagy teljesen újat vegyek? Pénz nem számít csak jó legyen
5000+posta! vagy merre fele laksz?
1,képesmotor.hu
2.express.hu
3,motor.hu
biztosan találsz magadnak megfelelő motort megfelelő árban,de ne írd be minden topicba köszi
Elsősorban a kanyarvadászokhoz lenne egy kérdésem,akinek egyedi babszi elektronikája van(Vrbo,Müller) azoknak milyen dobozban van ?
És akinek nincsen középdoboza az hova fogatta fel?
nekem vannak zsír új karbijaim ha érdekel. 7000ft/db áron.
üdv:Zoli
Zsoli!
Vasárnap mennék Dimmához, ha esetleg otthon bomlassz, akkor mennék hozzád bomlasztani egy kicsit, és ha már ott vagyok, akkor elbomlasztanám a lábtartóvasat, me ha lesz még, akkor olajleeresztő csavart.
Ki is mentünk gyakorolni Aldi parkolóba, nagyon jól esett.
üdv.Norbi
vannak eladó 51-es blokkfeleim, karbi, gyári henger+hengerfej!
ha kell valami írj!
Az alaplapon levő jelzést állítottad a lendkeréken levő jelzéssel össze?
Mikor össze állítottad a jelzéseket, ellenőriz tedd hogy a dugó 1,5mm ren maradt-e, holtpont előtt?
Ha minden jól csináltál akkor valszeg valami meghibásodott.
Amit legegyszerűbben egy működő gyújtásról átcserélgetéssel lehet kiszűrni.
Olv ela avonatkozó cikkeket
Az istennek se akar beállni a babetta gyújtás,nem sikerül beállítani.
Úgy csináltam pedig ahogy leírtátok,felsőholpont+1,5mm lendkerék jeladó oda,és ahoz meg az alaplap jeladó.
Na ott még szikra sincs
Ha meg attól fentebb forgatom van csak ha beindul,hebeg,eddig jó volt csak kb 2-3 hete levettem mivel újítottam a blokkot,tegnap lettem kész vissza raktam és nem akar sehogy se menni.
Valaki segítsen.