Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

főtengej felujíttó készlet 6000ft körül van
már egyszer volt felújítva de szerintem nagyobb a valószínűségé hogy a hajtókar baszódik el a csapszeggel meg tűgörgővel.
magyarul a sonkát tengellyel fölöslegesnek tartom cserélni mert az egyszerű mint a faék vagy eltörik vagy nem de egyéb hibája nemigen van

a kérdés az hogy a kompletten vásárolt főtengóban jobb minőségű e a cucc mint a hajtókar szettben

nameg mibe fáj egy "JÓ" hajtókarszett?
Ha gyári a főtengely van még bent akkor újíttasd fel jó hajtókarral,és alsó tűgörgővel akkor örökös lesz szériába
ÜDv Zoltán

Amint már említettem az 50es blokkal szerelt 51es felújított öszvéremben beállt a főtengely. Mit tanácsolsz, felújítást vagy teljesen újat vegyek? Pénz nem számít csak jó legyen
csáó!
5000+posta! vagy merre fele laksz?
Tudom figyelmedbe ajánlani a használt motorokkal foglalkozó oldalakat párat említenék.
1,képesmotor.hu
2.express.hu
3,motor.hu
biztosan találsz magadnak megfelelő motort megfelelő árban,de ne írd be minden topicba köszi
Crossmotort vagy endúrót keresek 150-200 e árban lehetőleg jó állapotú költségmenteset de nem gond ha van egy kis hibája akinek van ilyen az kérem vegyen vel msnre maruzspatrik@freemail.hu vagy irjon emailt ugyanez
tank és a váz közé fogatod fel.
Sziasztok!
Elsősorban a kanyarvadászokhoz lenne egy kérdésem,akinek egyedi babszi elektronikája van(Vrbo,Müller) azoknak milyen dobozban van ?
És akinek nincsen középdoboza az hova fogatta fel?
hali!

nekem vannak zsír új karbijaim ha érdekel. 7000ft/db áron.

üdv:Zoli
Biztos forrásból tudom, hogy páran az MZ kupából jövőhét pénteken mennek Kakucsra gyakorolni délután. Szeretettel várnak minket.

Zsoli!
Vasárnap mennék Dimmához, ha esetleg otthon bomlassz, akkor mennék hozzád bomlasztani egy kicsit, és ha már ott vagyok, akkor elbomlasztanám a lábtartóvasat, me ha lesz még, akkor olajleeresztő csavart.
vagy=van
Kis súberes? vagy egy 2 hónapos karbim.(újonnan lett véve)
Heló! Sebességbe behúzott kuplunggal sztenderen pörög a hátsó kerék! Ez baj? S51-es a gép.
igen, legalábbis én arról beszéltem.
Köszi Bósza, megjött a koptató!
Ki is mentünk gyakorolni Aldi parkolóba, nagyon jól esett.
helló.engem egy simson karburátor érdekelne két csavaros endurohoz menyilenne az árra?
üdv.Norbi
heló!
vannak eladó 51-es blokkfeleim, karbi, gyári henger+hengerfej!
ha kell valami írj!
Van az alaplapon és a lendkeréken is egy vágás, azokat kell egymáshoz álllítani.
Babszigyuláról van szó....
Bocs ha hülyeséget kérdezek, a felső holtpontból a főtengelyt az óramutató járásával ellentétesen tekerted 1,5mm ig?
Az alaplapon levő jelzést állítottad a lendkeréken levő jelzéssel össze?
Mikor össze állítottad a jelzéseket, ellenőriz tedd hogy a dugó 1,5mm ren maradt-e, holtpont előtt?
Ha minden jól csináltál akkor valszeg valami meghibásodott.
Amit legegyszerűbben egy működő gyújtásról átcserélgetéssel lehet kiszűrni.
Elmondtuk hogy kell, ha nem oké, akkor vagy valaminem jó, vagy valami nem ott van, ahol lennie kellene.
Olv ela avonatkozó cikkeket
Üdv.!
Az istennek se akar beállni a babetta gyújtás,nem sikerül beállítani.
Úgy csináltam pedig ahogy leírtátok,felsőholpont+1,5mm lendkerék jeladó oda,és ahoz meg az alaplap jeladó.
Na ott még szikra sincs
Ha meg attól fentebb forgatom van csak ha beindul,hebeg,eddig jó volt csak kb 2-3 hete levettem mivel újítottam a blokkot,tegnap lettem kész vissza raktam és nem akar sehogy se menni.
Valaki segítsen.
A házszám nincs, a telszám megvam kösz
Megvanakkó?:)