Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minek ahoz külön esztergálni ? Én még csak ilyenről tuning céljából hallottam hogy a szoknyát meg ilyeneket lekicsinyítik rajta, így valamivel nagyobb lessz a kompresszió.

amúgy tujinak vannak tervei úgytudom.
értem csak nálam az van h most vettem 60as hengerfejet és azt szeretném 95ös oktánszámú benzinhez esztergáltatni és ehez kellene egy terv..
Nekem phbg 19es van. 19esnél nagyobb nemis nagoyn kell simsonra, mert ígyis marni kell a hengert, és a 21 es pl már félő hogy eltöri.
Én épp kezdem unni a kissúberes karbi csörgését Milyen Dellorto-t vadásszak? Van bontós kontakt, csak egy típusra és egy torokátmérőre lenne szükségem.
nállunk boltba árúlnak kb ~2500ft ért almot minőségüt.
ismét én..sikerült lemérnem.. most csak az a kérdés h 60-as hengerfejtervet kitől tudok kérni? és milyen adatok szükségesek hozzá?
Hali! Meg tudná nekem valaki mondani hogy a 60-as keystone dugónak mennyire van a teteje tehát hogy a dugó széle síkjától mérve a dumborulat teteje mekkora? és hogy egy széria 60/2-höz jó, elégséges a gyári pufó Tuji féle módosítással?
Értm,köszi a gyors választ!
hát valaki kapottwgy kimerítő választ tegnap ugyan ebben a témában.

maraddjunk abban, hogy a nagy oktánszamú enzin, a simsonénál nagyobb égés csúcshőmérsékletű, csúcsnyomásu motorba való.
feleslegsen nagy oktánszámmal nem lesz gyxorsabb a motor, sőt.
Nekem nem válaszolt senki
nemérted..
Gecsei nem nekedválaszolt ebben a témában a kluboldalon?
a 70-esé se elég nagy még hozzá?
nem.
amekkora sűrítése, égéstere gyárilag a simsonnak van, az még 86 os benzinhez is oké, teljesen értelmetlen 100 assal járatni.
És az jó nekünk?
a nagyobb oktám számú benzin, kokrétan LASSABBAN ÉG.
azt nemtudom hogy a 2t motorokba mijen hatása van a nagyobb oktánszámu benzinnek de a 4t motorokba növeli egy kicsivel a tejjesítményt és elvileg finomabban ég el a benzin nem robban ojan nagyot és ezzel kíméli a szelepeket
haverom szokott tenni simsonba shell v powert de még nemvolt tőle semmi baja a motornak
már megy, akkor csak valami izé volt
Már múkodik.
Az teljesen faca
esetlegh nem let befizetve a díj...
volt már ilyen, akkor 3 napig nem mwnt az oldal
Nekem Bambi jön be rajta :)
kluboldal, 404 not foud.
fasza...
amalt ne vegyél. nehéz beállítani, sok küszködés van vele.

inkább vegyél 1 használt dellortot, még olcsóbban is kijössz. annyi nyűg van vele hogy 1 konzol kell hozzá de bármilyen esztergálós megcsinálja.

és azt könynebb beállítani, sokkal jobb teljesítményt nyújt, meg csak van Neve is
Nem károsítja de ha ez egy alap motor akkor felesleges mert az oktánszám a kompresszió tűrőképességet jelenti pl. egy tuning motorba már alap egy 100-as oktánszámú benya
Nem rossz, nálunk van egy kis idős bácsi 2t motorokkal foglalkozik tuning meg ilyesmi ,van neki is egy simója azon van ilyen karbi nagyon faszázza szépen vesz,ejti a fordulatot, megy mint egy ökör meg nem is eszik vele annyit.Ja és megbízható is!