Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 citromos gösser,max 5 :D
100literes hordóba ?

és citromos gösser ?
Valakinek gyári S51N-es henger dugóval? A motor állt kb 10évet ugyh vagy 2e km lehet benne. Én pár hónapot használtam csak, inkább 60asra cseréltem, de most megváltam a simsontól ugyh fölöslegessé vált. Képet tudok küldeni. E-mail az adatlapomon! Ha érdekel írj, megegyezünk!
1 sörért?! :D
nézegettem itt össze vissza. 19esek 10-11 körűl vannak. 8 ért van olyan simson.hu-n amin a levegőztető fülek levannak törve.

szóval, mondjatok 1 árat
menyibe adod?
mellesleg van 1 eladó 19es phbg black editionos dellortom. ha kell valakinek nyöszörögjön
mongyuk szivató nem volt de anélkül is pöcc röff volt!

amúgy ez teflonból lett esztergáltatva!
én pl.: igy tetem rá a dellorto karbit!
kezdetleges volt de tökéleteset ment vele a mocim!
Sziasztok!
Van 1-2 ealdó dolgom: Gyéri,16os BVF karbi,40es alapjárati,70es főfúvókával,nem kopott,működő motorról(azért adom el mert nagybobb lesz helyette) szivatóval! http://simson.hu/adokalkatresz...
Ár:4000

Gyári,50
es főtengely,nem lóg,2db új csapágy rajta.Azért adom el mert nagyobb lesz benne. http://simson.hu/adokalkatresz...
Ár: 3500 + postaköltség.

Érdeklődni: E-mail/MSN: szabo_ferrari@totalcar.hu
Nekem épp hiányom van spanolókból, de amúgy passzolnak. csak beakasztod, azt go
köszi
a bowdenek meg paszolnak vagy cserélni kell?
lehet hülye kérdés
elmondom hogy kell

végére kiesztergálni a rendes véget ami van a gyári simson karbin. arra kell 1 kis cső szerüség, amin van 1 bevágás hogy tudjon kicsit "tágúlni". naszóval ráhúzod a karbira, és 1 bilincsel rászorítod.

tádááám
így simsán?
http://www.simson.hu/adokalkat...
mert ha jol látom ez valami gumicsővel van meg 2 bilincsel?
Ezt mondtam volna?
:)
(letagadom:)
Egyébbként nem nehéz, hanem a 21est konkréten nem lehet.
Asszem az alapmodell a 17,5-ös, és csak felfúrják 21 re, ezért nem stimmel.
csak a dellortóhoz meg kell egy konzolt csinálni
és azt meg nem nagyon tom hogy hogyan vagyis azt hogy a konzolt meg a karbit hogy kötöm egybe mert én sajna ilyen megoldást nem láttam még
aki tud segíteni megköszönném!
múltkor elmondtad hogy nehéz beállítani
Nemmondok semmit, Tomi haver:)
olvass lejebb, kifejtettem már az amalt...Zoli véleménye is ez .
Új korában akkor rozsdásodott, ha a keravillnak eladás előtt sikerült a szabad ég alatt tárolni hóban fagyban, üres tankkal.
22 éves aZ EGYIK MOTOROM nyoma sincs rozsdának a tankban, pedig nem subickolom, használom.
Ez főleg az-állítólag- új korukban is rozsdásodó Simo tank miatt is lehet. Nekem a banditban 100-as a főfuvi, mondjuk koszt még nem tlaáltam a karbiban. De ez idő kérdése.
Tettem be egy új Brisket, kiforog, mint állat. Tábori bá' elismerően pillázott,h motorral mentem
zoli mi a véleményed az amal karbikról?
én a 18ast néztem a simsonbolton!
köszi a választ előre!
sziasztok .
Ki az aki fúr hengert , hol lakik az illető és mennyiért csinálja ?
én is akastottam már ufóházban kószáló szemét miatt.
Pedig papírszűrő, stb, de valahogy még is átmentwek kis szemcsék, és összeálltak nagyxobb galacsinná.
szereintemminden motornál így van, csak egy nagyobb motor nagyobb karbijában lévő 120 nál nagyobb fuvin, az ilyen kis szemetek simán kerresztülmennek, és nem állnak össze
Úgyis megyek Tábori bácsihoz, veszek egy brisket...