Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol lakik?
Mit értesz az alatt, hogy "nem hal meg"?
és mi az a méret amitől a motor nem hal meg és jól megy ?
2-5 ezer között.
átlagosan mennyiért fúrnak fel simson hengert?
utolsó : vidd le hozzá, csinálja meg úgy rá. másfajra rezot se tudsz így rárakni, ha ezt se lehet.
"Simson robogóhoz nem tudok csinálni az elvezetés miatt.
Nincs próbamotorom amire meg tudnám csinálni az elvezetését, mert a könyöke teljesen más alakú mint az S51 esetén."

ezt írta!
egyedi tervet kért ?

annyit mondassz Neki : hogy 60as hengerhez kéne 1 rezó, alúl felűl dolgozzon azt te döntöd el.

és megcsinálja tádám....
azt mondta nem tudja megcsinálni
szóval várom a segítséget továbbra is!
tegnap ayamahán mondom"szűkfutó csapágy" erre mefkaptam, hogy gátfutó:)
:D legalább a jó kedv meg van!
amennyire én tudom központi rugó, de lehet, hogy már seggberugót is elfogadnak lol
no de millen rugó
pomtosan.
2-3 rugó egy ilyen, elmegy 200 forintért levélben
Sziasztok! Még új vagyok itt. Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy érdemes lenne-e venni egy sr első telót? Olvastam hogy kicsit hosszabb pontosan hány centivel is?
Köszi szépen :)
Bálint
és tud még vajon csinálni? mert akkor érdekelne!
szerintem táborinak nincs.

Én akit tudtam régebben, 2000.- Ft ért csinált 1et + utalásos postaköltség pár száz ft.
boyrob@freemail.hu

varga robi e-mail címe, csináltass vele 1 rezot. olcsóbb mint 1 leo vince, meg jobb is.

ui : vagy tedd vissza a gyári (nem gagyirezó) kipuffot.
hm jó lenne de az itteni esztergályosok nem dolgoznak aluval! ha meg máshol keresek posta kölcség anyag dij,stb és kb ott vok mintha veszek a táboritol csak nem tom mennyi meg van e
akkor mit javasolsz?
a motoron 60/2es henger van!
köszi a választ előre!
közdarabot ? vagyis az alumínium távtartókat.

felkeresel 1 esztergálóst, megmondod Neki mi hogy..és legyátrja
az a baj, hogy a döglött csapágy szwret megforogni a főcin, és akkor annak is kampó.
de azért ahhoz már elég erősen meg kell döglenie.
Hello! érdekelne hogy tud e valaki babeta gyujtáshoz azt az átalakitót hogy szimszonba jó legyen a táborinál lehet kapni ha oda megyek? és menyibe kerül?
jobb félni, mint megilyedni