Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyújtásproblémát megoldottam az előző tulaj megcserélve tette vissza a világító és a gyújtótekercset ezt visszacseréltem és be is indúlt ! a következő gond az , hogy nem kap benzint ... a csapon átfolyik a szűrőn is a karbit kitakarítottam ... és még mindig száraz a gyertya ! Mit tudtok javasolni , mi lehet a hiba oka ?
ha most sem érted, akkorkeress megszakytós mágnesgyujtás beállítással foglalkzó cikketa neten.
már elmondtam.

állítsd felső holtpontra a dugót, eben a pozycióban a megszakító pgácsái közötti hézag 0,4mm legyen.
(ennyi pl a keskenyebb törhető pengéjű kés(sniccer) penge vastagsága)

utána állítsd be az alaplap forgatásával a gyujtás időpontját úgy, hogy a megszakytó a felső holtpont előtt 1,6-1,8mm rel nyisson.
mit mérjek ? merre , mennyit , hogy ? nem rég lett meg az 51-es simsonom és még nem vágom annyira a dolgokat rajta
mérjed, a jelzés akárhol is lehet.
Tudom h van jelzés az alaplapon meg a blokkon ,de nekem a blokkon lévő jelzés letört és annyit szeretnék még megkérdezni : hogy álljon , mi alapján állítsam be ha nincs jelem ?
Köszönöm a segítséget
sziasztok!nem akar indulni a simsonom!a karbit már kitakaritottam uj gyertyát vettem bele és semmi,még betolásra sem!segitsetek már hogy mi lehet a baja ,elöre is köszi
Az, hogy valamilyen szikra van VALAHOL , még nem azt jelenti, hogy a motor üzemképes.
A felső holtponton a megszakítóhézag 0,4mm legyen, a megszakytó 1,7 mm rel a felső holtpont alőtt nyisson.
Ha ez megvan a karburátort kellene beszabályozni.
Hello .
Egy olyan problémám akadt az 51-es simsonomnál , hogy szikra van kék is és nem hagy ki szval folyamatos a szikra, benzint kap ... és , mégse akar beindúlni rugdosom és néha csak durrog ennyit csinál ! Kérdésem az lenne , hogy szerintetek mi lehet a probléma ? a gyújtással lehet a gond vagy a karbinál van vmi ? Légyszi segítsetek
Hali! Van egy jó állapotú, horpadásmentes tankom, két oldaldekni (gyújtáskapcsolós) a középső házzal együtt. Nem gyári a festés és már rá is fér... Email:road90@freemail.hu vagy fórum.
Hello! Vadonatuj simson dugattyú 40.48mm-es tulméretben eladó! 1500piiz! Msn az adatlapomon!
2000kmes gyári henger,hengerfejjel eladó. menetek tökéletesek.
Hello lenne rengeteg simson alkatrész eladó!

kormány,oldaldekli,fék,blokk alkatrészek,stb... akinek kell valami msnen utol ér!

van suzuki rg gama 80ccm müszerfal alktrészis!

kérésre küldök képet is!
Hátulra létezik vastagabb felni az MZnél? Lehetőleg küllős legyen,és a 120as gumi rámennyen púposodás nélkül
sziasztok !
Valakinek van esetleg egy simson s51 alkatrész rajza ?
megköszönném ha elküldené ! bekant@freemail.hu
Köszönöm!
Köszönöm a válaszokat !
a fag jó márka, és a gy ári dkf is meglepően jó
ha csapágy, akkor: KOYO vagy NTN
a többit csak mosógépbe raknám
bár véleményem szerint az SKF is fejlődőben van, nekem kb 1 éve az van bent az első, hátsó kerékben, de eddig úgy tűnik hogy fasza
sziasztok
Mi a véleményetek a "FAG" és a "DKF DDR" simson csapágyakról ?
Válaszokat köszönöm !
Szevasztok!
Valakinek nincs elfekvőben simora sportrezója?
köszi.

írtam neki levelet, várom a válaszát
mihu86@freemail.hu
elérhetőséget tudsz adni ?
mihut kérdezd meg,bár elfoglalt mostanában.