egyik haverom kérdezte, hogy mi a különbség a dellorto és a bvf vagy amal között...Én csak annyit tudtam rá mondani, hogy a dellorto fejlettebb technologiával dolgozik mint a másik 2.
bővebben kitudnád nekem fejteni mi a különbség 3 19es karbi között ?
Heló Simson szakik! Haweromnak elszállt a netje és megkért, hogy kérdezem meg, ha 4 felömlősre meg akarja csinálni a hengerét(70ccm), akkor mekkorának kell lennie a felőmlőnek? Azthiszem jól irtam le Kössz a választ, ha kapok:D
a karbin van egy túlfolyó nyílás, ami nem az.
Hanem a külső levegő nyomás nyomja be az üzemanyagot minden karburátornál, ezért kell egy nyílás valahol a karbin.
Na most, ha ezt a nyílást ledugózod, vagy eldugul, akkor a motor elmegy vagy egy km-t és utána megáll és csak pöfög, durrog, de soha el nem indul.
Kipróbálhatjátok.
Fiatalabb koromban engem is megtréfáltak ezzel, és csak azért tudtam megoldani vagy 3 óra alatt, mert ismertem ezt a tréfát.
Gondoltam leírom, hátha segít.
általában az ijen gondot a gyujtásnál okozza valami
próbáld meg a megszakittót és a kondenzátort kicserélni, de vadi ujra
nemmondom biztosra hogy jólessz de vanakinél már bevált
Halíí ! tudnátok valami jó ötletet arra mi lehet a mocival(S51N) mert mikor bemelegszik megáll és többet nem indul be csak ha darabokra szedek mindent karbi le henger le utánna ujra össze és megy megint míg be nem melegszik a mociba minden ujj henger ,dugó,gyürü,komplett gyujtás állórész,forgórész ,trafó ,gyertya minden ,minden
szerintem a karbi lessz ,nem lehetséges hogy sok benzó átfolyik a forgatyusházba és azért áll le és mikor szétszedődik kipárolog azért megy utána egint ? ötlet?tanács? vélemény?
előre is kössz.
Kösz Kunglao látom te törödsz a jó néppel majd meglátom még hogy mi lesz jelenleg nincs ilyesmire pénzem majd talám március elején visszatérek a dologra.
Kösz mégegyszer frankó vagy.
egyik haverom kérdezte, hogy mi a különbség a dellorto és a bvf vagy amal között...Én csak annyit tudtam rá mondani, hogy a dellorto fejlettebb technologiával dolgozik mint a másik 2.
bővebben kitudnád nekem fejteni mi a különbség 3 19es karbi között ?
nagyon megköszönném