Sziasztok lenne egy Simson s51c 90es évjáratú mocim és úgy alakult, hogy el lesz bontva tirizstoros gyujtásos hibátlan állapotú 4sebis blokk.Szóval ha bármi kell mailon: szalma0288@gmail.com vagy 36705429151!
szevasztok azt szeretném kérdezni hogy ujj alaplapot vettem és hogy kell be állítani hogy jó legyen ? mert azokon nincs jelölés legalábbis az enyémen nincs de nem tom hogy állítsam teljesen jól be mert be tudtam ugy állítani hogy be induljob (pöccre) még hidegen is és hogy menjen csak ha csövet huzok neki olyan mint ha tiltana (szaggat a gyujtás) és nemtudom sose el találni hogy hogy állítsam be szerintetek?
Köszi Krisz
szia Zoli!
olyan kérdésem lenne, hogy tárcsafékhez közdarabot milyen anyagból csináljam? mert alumíniumra gondoltam, de attól félek ha túl puhát találok akkor egy izmos fékezés esetén kifordulhatna, esetleg ha húznám rá a tárcsa csavarjait kiszakadna a menet. tudsz ajánlani valamit?
üdv
szevasztok azt szeretném kérdezni hogy ujj alaplapot vettem és hogy kell be állítani hogy jó legyen ? mert azokon nincs jelölés legalábbis az enyémen nincs de nem tom hogy állítsam teljesen jól be mert be tudtam ugy állítani hogy be induljob (pöccre) még hidegen is és hogy menjen csak ha csövet huzok neki olyan mint ha tiltana (szaggat a gyujtás) és nemtudom sose el találni hogy hogy állítsam be szerintetek?
Köszi Krisz
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék töletek kérni.
Eggyik barátomnak van egy simsonja, most lett összerakva szinte vatta új.
A karbival van neki egy kis gondja mégpedig olyan hogy alacsony fordulaton hörböl a motor, nincs alapjárata akkor sem ha teljesen be van tekerve az alapjárati csavar.
Magas fordulaton viszont müködik rendesen.Mi baja lehet?
Másik fúvóka kellene bele?
Teljesen gyári a motor.
Segítségeteket elöre is köszönöm!:)
azt, hogy a FŐVÁZDARAB az C , többet nem.
a blokkszám is beszédes lehet.
vagy ha az volt valaha, akkor...
Szerintetek az egy gyűrűs dugattyú javít valamit a teljesítményen?
Köszi Krisz
de annak az áramoltatása jobb vagy ezt most amúgy így nemvágom
a bvf alapvetően jó sériára, a dellorttó egy ponztosabb cucc
olyan kérdésem lenne, hogy tárcsafékhez közdarabot milyen anyagból csináljam? mert alumíniumra gondoltam, de attól félek ha túl puhát találok akkor egy izmos fékezés esetén kifordulhatna, esetleg ha húznám rá a tárcsa csavarjait kiszakadna a menet. tudsz ajánlani valamit?
üdv
Köszi Krisz
Simson s51n alkatrészek eladók! Ha érdekel írj vagy hívj!
E-mail: evil1937@citromail.hu vagy 06209650190
Egy kis segítséget szeretnék töletek kérni.
Eggyik barátomnak van egy simsonja, most lett összerakva szinte vatta új.
A karbival van neki egy kis gondja mégpedig olyan hogy alacsony fordulaton hörböl a motor, nincs alapjárata akkor sem ha teljesen be van tekerve az alapjárati csavar.
Magas fordulaton viszont müködik rendesen.Mi baja lehet?
Másik fúvóka kellene bele?
Teljesen gyári a motor.
Segítségeteket elöre is köszönöm!:)