ne bővítgess mert azzal csak a baj van, inkább vegyél egy gyárilag nagyobbat pl dellorto stage6 mikuni. ezeket könnyebb beállítani, jobb a gázreakció, meg stb....... igaz gyártatni kell hozzá 1 csonkot de az legyen a legkevesebb
Értem és köszönöm a válaszokat!
Akkor valószínűleg nem lesz belőle Tábori.
Esetleg nem ismertek valakit, aki olcsón dolgozik és itt van Bp környékén?
Nem feltétlen kell, hogy legyen motorosboltja vagy ilyesmi, hanem ért a Simson-okhoz és van mindenféle alkatrésze hozzá.
Azért elárulom, hogy szikra nincs és tirisztoros gyújtás.
Mondták már, hogy próbáljam ki, hogy nem-e a trafó mondott csődöt vagy a jeladó vagy a tirisztor, csak nekem egyikből sincs másik, ezért ha akarnám se tudnám kipróbálni.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, 16n1-es karbim van, azon gondolkodtam ki kellene bővíteni vagy 18-19mm-re. 60/4f hengerem van,kipuff leömlő kireszelve 30mm-ről 26,6-ra, készül a Vrezo is, ezért gondolkodtam a karbi bővítésén.
Jobb lenne vele, vagy sokat enne,de nem nagy javulás történne, vagy nehéz lenne utána beállítani ?
én úgy halllotam iszonyú drága.. de nem akarom elvenni a kedved, olvass vissza egy jó pár oldalt, van egy motoros bolt a Zichy Jenő utcába, úgy emlékszem Kelemen, vagy mi volt a neve, ők egész jó árban vannak!
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Tábori Tuning milyen árban dolgozik?
Blokkátnézés lenne a feladat, hogy miért nem indul, de a mocit nem tudnám elvinni csak a blokkot, meg hozzá mindent, ami kell...
Ez így kb mennyibe lenne náluk?
A hibát nem írom le, mert úgyse válaszol senki, valószínűleg, mert nem tudjátok a hiba okát, ahogy én se. :S
Eladó lett a hűn szeretett Simson S51N-n mocim
amit tudni kell róla hogy gyárias állapotnak örvend.hidegen melegen könnyedén indul.gyújtás ill henger is tökéletes minden a rendeltetés szerűen működik rajta
nincs rajta semmiféle kókányolás ez alatt azt érte h bármi féle heggesztés meg Stb....
a motor ára :50 ezer Ft
szolnok megyében található
érdeklődni
tel:30-716-0353
Email:dj.fee
l@citromail.hu
eladás Oka: Autot akarok venni
ha érdekel hívj vagy írj és bisztos megegyezünk .nagyon korrekt állapotú motor.,
Hasznátat érdemes venni ?