Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

70/2f, gyári szűrő, gyári kipuff, babetta gyújtás.

mi kell még hozzá ?
Feltettem pár (70darab:) képet az idei simson kupáról .
Ez erősen attól függ, miylen a henger, kipu, légyszűrő, stb, magyarul kb mindentől:)
Megbontottam simsonomat ha kell valkinek bármi az utolsó csavarig akkor irjón emailt vagy hívjón fent van kepesmotoron!
Zoli, szerinted a 70es hengerhez, 19es dellortoba elég a 75ös fúvóka ? vagy kell bele a 80-82es?
told be, ha feltámad csak nehezen, melegen meg jólesz akkor az a szar
Hellóztok!
Sürgősen szeretnék segitséget kérni simson ügyben mert mostmár elviszem a méhtelepre az biztos:@
Már majdnem 1 hete kissebb hibákkal, fulladásokkal, de ment a szimóm(ezt sem tudom miért csinálta), de most mikor akartam beindítani, csak rárugtam és pöffent egyet.
Ennyi. Semmi többet nem csinál csak röffen egyet.
Ha tolom akkor kettőt röffen aztán semmi.
Alap dolgokat átnéztem benzin van szikrát kap, még a szívatóra gyanakszom mert gagyi utángyártott benne a gumi ergo csoda hogy eddig bírta, mivel 1 csepp benzin és már valam9i furcsa alakot vesz fel:@
És eléggé ideges vagyok hogy nem lehet rá számítnani mikor el kellene menni valahova.
Előre is köszi a segítséget.
boyrob@freemail.hu
Simson Star veterán motor portál.
Minden ami Simson Star SR 4 - 2 veterán motor!
Aki szereti, a Simson Star veterán motort, az sok hasznos információt talál a honlapon.
Simson Star veterán motor portál
Tényleg senki nem ismeri a kuglit?
hali a hódmezővásárhelyi v. robiról beszéltek? tudna nekem adni valaki valami elérhetőséget? előre is köszi üdv!
Én ébren vagyok csak nincs semmi téma most.
na mivan? semmi élet..
talán mindenki motorozik?
vagy még alvás va...azsem kizárt:P
Köszönöm szépen
ebből amúgy az jön le, hogy Neked ha jólláttam 60/4fes hengered van, akkor azt kell mondanod Robinak hogy egy ehez való rezonátort csináljon Neked. nagyrészt ennyi
figyelj.......
átlagos hengerek:
50/2f, 50/4f
60/2f, 60/4f
70/2f, 70/4f

van 1 program, aminek a segítségével megtudod tervezni a rezonátor méreteit, mit hova rakj stb de ebbe ne menjünk bele...

lényeg az hogy a programba megkell adni a motor paramétereit, és az kiszámolja Neked a "megfelelő" teljesítmény eléréséhez a paramétereket.

nemtudom amúgy Vrobi Mota szoftverrel csinálja ?!
Aha,csak egyet nem értek, mi az hogy a hengerhez terveztessem meg ?
Szerintem nem sok egy olyan kipuffért mint amit V. Robi csinál. Haverom is most készíttetett a simson-jára és jobban is megy tőle és erősebb is lett. Mindenféleképpen a hengeredhez terveztesd és gond nem lesz vele. Egy kicsit nagyon karbi és jó lesz az! :)
Dobok egy videót haverom gépéről : http://www.sportmotor.hu/motor...
Egyedi vagy kis sorozatban készült kézi munkáért enyhén sólva nem sok 20 rugó.
Ha a hengeredre valót veszel, akkor jó.
Kérem,valaki mondjon valami egyértelmüt a kérdésemre ?
Ha a hengeredhez van tervezve meg.
VRezoról kérek véleményt,de őszintét.Megéri megvenni, garantáltan jobb lesz tőle a motor teljesítménye,mert most akarok egyet venni fel is vettem a kapcsolatot V. Robival de még csak érdeklődtem az árakról nála,és hát tudom egy leo 40ezer ez meg csak olyan 17-19 ezer ft de azért az se kevés pénz szóval véleményeket akarok,vegyek vagy sem.
motorom:60/4f,megszak. gyújtás, 16n1-es karbi.
Eladó egyben is a Simson! :)
Kisebb lesz a gyujtásenergia valamivel, kb ennyi, de nem lesz semi baja.
Üdv!
Van egy komplett Simson vázam! Blokkon kívül minden rajt van.
Van még egy komplett S51-es 3 sebis blokkom, hengerrel, komplett gyújtással, karburátorral! Könnyen indul, gond nincs vele.
A blokk egyben, a váz alkatrészei külön-külön is eladók!
Írj vagy hívj, biztosan megegyezünk.
Érd: 06209650190 vagy e-mail: evil1937@citromail.hu