Mennyit szánsz rá? amugy ha akarod fellehet újítani, de nem muszály.a csapágyak úgy állnak rajta mint a szar, és kva jók a menetek is írj emailt:stuntszeki@citromail.hu
Sziasztok!
Tudom,hogy nem adok-veszek,de mégis több simsonos olvassa a ezt a fórumot mint az adok-veszeket.
Ha valakinek lenne egy S51-hez való jó állapotú főtengelye akkor engem érdekelne
eladó simsonra csinált hátsó tárcsafék,nem mókerolt, hanem precíz munka.kb egy évig használatban is volt. ami eladó:felniközép,közdarab,tárcsa,4dugattyús aprilia féknyereg,nyeregtartó, fékcső. egy főfékmunkahenger kell és lehet használni. ide ne írj vissza! mail:stuntszeki@citromail.hu
tel:06305385329
14ezer az alap rezó+ posta:1880+lakk:1500+carbon dob(matrica):2000+alu dob(lecsavarozható):1500. Lakk nélkül semmiféleképpen ne vegyetek mert úgy a jó ahogy ő lelakozza. Nekem is egy 10-es dobott rajta, úgy húz mint állat,és gyönyörű a hangja.Annyi baja van hogy a hátsó felfogatás mindig leszakadt.Mi csináltunk rá erősítést és így jó.
Vrezóval sokkal jobban jársz,igényeidnek megfelelően lesz megalkotva,S50emre + 1 10est dobott végre.Igaz alacsony fordulaton nem a legeslegjobb de én közép-és magas fordulaton használom szegénykét.
.........Kicsit olvass vissza pár hozzászólást a Vrezó és a tervezett között nincs semmi különbség mivel egy terv alapján készíti el Robi a kipuffot.
Az ára ha jó tudom 13-14 000-től kezdődik+ha kérsz lakkot,extra elképzelésű tompító,carbon bevonatú stb stb az +xy.ft
Sziasztok volna egy kérdésem.Jelenleg van egy 60/4f hengerem, megszak. gyujtással, 16n1-es karbival és egy kibelezett gagyi rezoval.Azon gondolkoztam hogy kellene hozzá egy jó kipufogó de amiket néztem boltban azok nagyon drágák,az lenne a kérdés mennyibe lenne egy tervezett hozzá vagy én nem tudom hogy a tervezett meg a Vrezo között mi a különbség, és nekem melyik lenne a jobb, vagy milyen fajta van még azt se tudom, és főleg mennyibe kerülne ez nekem arra lennék kiváncsi.És valami elérhetőség is jó lenne.
Köszönöm előre is.
sziasztok
nekem egy olyan gondom akadt h 2 hónap alatt 2 gyújtótekercsem ment tönkre ,egyik utángyártott volt , a másik pedig német minőség és az utángyártott tovább bírta mint a német :S végülis ez most itt lényegtelen , csak azt szeretném megtudni h mi okozza ezt , mi teszi tönkre a tekercseimet ? ha tudtok vmit akkor légyszi írjátok meg ! köszönöm ! Kellemes karácsonyi ünnepeket !
köszönöm, azért gondoltam hogy veszek egy másikat, mert gagyirezó van rajta és olyan szinten nemmegy vele a motor, magához képest hogy hihetetlen, akkor érdemesebb egy gyárit vennem?
Van egy 12V os simsonom és azt szeretném kérdezni, hogy mi lesz akkor ha rárakok egy 6V-os trafót?
Meddig fogja bírni?