Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert ha közelebb laknál biztos megtolnálak, de így magad tologatod. Azért B+ mert ha nem 180 km-re laknál akkor megnézném, de így magadnak leszel kénytelen. Keress valami havert aki már látott villanyszerelőt, és javítsátok meg .
csepel.
Mér? felülök és te tolod nekem vagy mi?:D :D
Merre laksz?
Toljad !
Sajnos nem figyeltél arra amit írtam.
Én nem tettem rá semmi plusssz árat a termékekre
Ezek az árak a nagyker ajánlott fogyasztói árai.
Amúgy honnan lehet olcsóbban rendelni?még postaköltséggel együtt is?
Nem a legdrágább tételt szúrtam ki, hanem azt amelyikre a legtöbbet tetted rá....én meg ehhez gratulálok..... Még ha valaki BP-ről rendel postaköltséggel is olcsóban ússza meg....csupán csak erre próbáltam meg felhívni a figyelmet a többieknek. Amúgy tényleg szép hogy szinte az összes alkatrész megtalálható és beszerezhető az oldalon, már csak az árakat kéne realizálni és máris egy szavam nem lenne a dicséreten kívül az oldallal kapcsolatosan....
mér nem megy a simsonom?:D
Szerintem sem olyan nagyon drága minden, mondjuk az 5.sebesség az picit odabasz, de pl a 4. az szerintem normális pénzért van, el is gondolkodtam azon, hogy venni kéne, de aztán rájöttem, hogy minek... :D
AMDani!
Örülök, hogy megnézted a termékeket.
Kiszúrtad a legdrágább tételt, gratulálok...
De azt nem nézted meg, hogy szinte az összes kapható simson alkatrész felkerült az oldalra és nem kétszeres áron ahogy te írtad, hanem minden a nagyker ajánlott fogyasztói árán van fennt az oldalon.
Úgy vettem észre, hogy nagy az igény simson alkatrészek iránt, ezért tettem fel őket, összesen 1293 féle termék..........
További kellemes nézegetést kívánok.
Hazucc, az 16 a futárnál, szóval nem is a kétszerese:)
(azt meg nemmondommeg hogy a nagykerben mennyi:), a német és a futár váltóárból kikövetkeztetheted emkkora szorzóval dolgozik Péter.
A németeknél valami 36, mire ideér kb 40 valamennyi, szóval reális.)
Én tavaly kényszerűségből a futár péternél vettem (Zichy Jenő u) még ott is csak 50 rugó volt.
Komplett kerék 30 rugó.....Az a nem mind1:) Szinte mindenen 2xeres szorzó van:)
5 sebességes váltó 82ezerért...az szép:)
köszi, valahogy már megkell oldani ezt mert tördeli a gyárikat

amúgy valaki nemtudja hogy alsó kormány kiflibe hogy lehet pótolni hogy elférjenek rajta a kormánybefogó alumíniumok?
Háát akkor elméletben kicsit gondolkudjunk!

Először is a kúpgörgős csapágy kiválasztása. Leméred az eredeti külső-belső átmérőt, majd az SKF.hu -n megkeresed az online katalógust. Az ingyen nézegethető. Ott a kúpgörgősök között körülnézel, hátha... Hátha van olyan, aminek stimmelnek a méretei. Ha nincs, akkor a belső legalább jó legyen, és csináltatni kell csapágyfészket. A magasság lehet ugye még gon, ha rövid a tengely... De egész alacsony kúpgörgősek is vannak.

Még egy tipp a beszerzéshez. Ha olcsóbb csapágyat keresel, érdemes mezőgazdasági boltba , traktorboltba is megkérdezni. Az MTZ be elég sok kúpgörgős csapágy van, és ezeken a helyeken elég olcsókat adnak. Persze nem olyan minőségi, de megteszi.
SIMSON-osok FIGYELEM!
Felkerült a WEBÁRUHÁZBA az összes kapható SIMSON alkatrész.....
www.robogotuning.hu
Azt az árat komolyan gondoltad?
Hy all!
Az lehet, hogy a nem normálisan meghúzott tőcsavarok miatt dadog a moci?
Mert amúgy csak sebességben csinálja, terhelés alatt.
Meg ilyen hülye pukkanások jönnek a henger felől.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/simson/simson_s51n-3481
856
bocsi hogy megtelítem a fórumot,500 helyett 600at akartam
alsó kormánykifli 500,2fékkulcs 400 ft
1000ft megfelelne?
Hello!
Fékkulcsok és alsó kormány kifli külön külön mennyi lenne?
eladó cuccok,a 2dekni frissen festve uj matricákkal,az egész piti összegért eladó. ami kell szólj. email:haxorx@citromail.hu