Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem az rs topikban árul valaki 13ért egyet, nézz már körül alaposan:)
phbg 19 9k szivató nélkül. ez azthiszem már türhető ár.
ühüm, ja...
Szerintem keress tovább.
Igen Énis így vagyok, hogy nem 1 sűrűn látott darab. a gyerek tuningként vette boltba, de levette a motorról eladás előtt mert még szinte új volt ( -100km )
Ahogy Atta mondja, érdekes.
Ez szerintem valami 125 ös 2t robogó karbija lehetett eredetileg, bárhogy is hívják.
Szeintem ez nem egy mai darab, de fene tudja.
kb 100 kmert használt, igaz automata szivatós de a gyereknek van hozzá gomb szivatója is.
van még kép is róla hogy az a száma. Énis csodálkoztam mert amúgy egumotors forumán találtam rá kicsi utalást de ott se volt róla konkrét információ.
szerintem azt elírták, phvg-t még nem láttam. phbn,phbl, phbh, phbg ezek vannak.
Halihó!

Nemrég írtam már a fórumba az S51-es blokkú schwalbemmal kapcsolatban, az akkor hibát sikerült elhárítani egy gyertya cserével, bár a kipufogó kiégetését is mindenképpen meg fogom ejteni, ha lesz rá időm.
Most viszont előállt egy másik hiba nagy bánatomra.
A váltóval van egy 'kis' gondom.
Amikor az új gyertyával mentem egy pár kört, hogy kipróbáljam, egyszer csak nem váltott...
leszedtem a váltó bal deknijét, megnézni mi vele a helyzet.
Hát eltört a léptető villa
Vettem egy újat, kicseréltem.
A váltással elötte is volt egy kis problémám, miszerint elég nehézkesen, akadozva váltott, ezért leszedtem a kuplung kosarat, és megreszeltem a lamellákat, mert eléggé szorultak.
Így visszaraktam a villát, és a kosarat is a helyére, viszont azt néztem, hogy amit a léptető villa állít, a pozicionáló dob hol lötyög, hol mintha beakadna, nem vált fel vagy le, csak ha a váltókarral kicsit játszogattam föl-le, hogy megmozgassa a dobot.
Most elég nehezen veszi az 1,2-est, 3asba meg be se tudom rakni.
És menetközben van olyan, hogy kidob a sebességből, vagy 2esből berak 3asba.
Remélem tudtok valamit tanácsolni, mit tudok csinálni a pozicionáló dobbal, vagy esetleg más lehet a baj, azért nem vált rendesen?
Köszi szépen, hogy végigolvastátok a hosszúra nyúlt leírásomat, és remélem tudtok nekem segíteni :)

Előre is köszönettel:
Márk
phbg és a phvg között nemtudod mia különbség?
21es phbg is jó rá, az apróba van 9ért, simohoz csinált csonkal.
dellorto phvg 20.5-ről tudsz valami infot ? miben különbözik a phbg-től ?
Hali!
Eladóak:
Simson S50 blokk,gyújtás és karbi nélkül,jó állapotban,új szimeringekkel, akár ki is próbálhatod... - 8.000-
Vrezó,gyári S50/51-re tervezve,most lesz újralakkozva - 15.000 -
Középdoboz,deknikkel,képek Al-omon - 4.000 -
nem is akartam

dellorto phvg 20.5re akadtam, 10 ezerbe lenne, 100kmeren át volt motoron.
ne a akrjál p20karbit venni.
70es hengerhez
20,5ös nem nagy már kicsit szerintetek ?
akkor szerezz Nekem is 1et mert újat énse akarok venni kicsit drágállom
Én 8000 vettem a dellortómat
CSak a szívócsonk felöli végét alakítottam át és már jó is lett.
http://www.egumotors.hu/4275-p...

Azt nem mondom,h könnyű beállítani,vagy csak én vok a béna,de nekem még most sem tökéletes.De azért jól megy vele...
újat olcsón a http://www.scootershopgyor.hu/ -on találtam 18.781.- ft ért.

használtan meg ezt az egyet, de már ez sincs meg. néztem még mikunit az lett volna de azis elkelt. pech
Attól függ, mire kell.
Sima közlekedéshez jobb a bowdenes.
De tényleg nézz széjjel jobban.
gomb szivatóval, vagy bowdenessel ?

én már keresgélek 1 hónapja, de sehol semmi.
drága, meg ehez az árhoz képest hiányos.

nézz szét jobban, én 19 dellortot szivatóval vettem 7be..
Így szemre jó, de ez nem kelent semmit.

Az akciókat meg keresd meg neten, scootershop, scooterracing, meg ilyesmi oldalakon.
http://www.kepesmotor.hu/motor...

vagy erről jöhet 1 vélemény.