Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor 1 linket tudsz adni ahol occsón van ?

átalakítás az mivel jár ? 1 szűkítő "csonk" ?
Persze, simsonspecifikus karbi az amalon kívül nem sok van
de amúgy a phbg az nem minarelli blokkra való ? szóval a csonk felől átkéne alakítani, nem ?
akkor nem veszek amalt bár nemis akartam mert sokan mondják hogy gagyi.

valami linket dobjál már Nekem ahonnan jóárba tudok szerezni.

19es bvfről aztmondják hogy atól még az amal is jobb, igaz hogy könyebb beállítani de teljesítménybe nemdob annyit mivel a régi terv alapján készül, az amal meg korszerübb.
A dellortó kb fényévekkel jobb.
Keresni kell, akcióban nagyon olcsókat is találni.
Mintha rémlene valami 14 körül 19es phbg, az 8-10 pacalig tökre elég.
egy másik kérdés:

amal most van 12 rugóért.

dellorto meg amal között csak a beállítási nehézségek vannak ?
de ezeket átalakítással, nem ?

jó drágák bakker 24 rugó
Piros/sárga, az a töltés, azt a biztosítéknál úgy kell kötni, hogy a másik fele, a tekercses egyenirányító-szabályozóba menjen, onnan jön vissza a másik biztire, és onnan megy az akkuba.
Nézd meg, hogy honnan jön, aztán lehet, hogy meg tudjuk mondani.
phbh-t és phbg-t is tezsünk simsonra, a phbg diszkrétebb.
Ha végképp nem jutottál vele zöldágra, érdemes megnézni levett deklivel, hogy a váltódobon a reteszelő "tarajos basz" hol áll, amikor szerinted bevette a sebességet.
nemtudja valaki simsonra való dellortonak mi a "megnevezése" phxx ?

helppppp
Simsonosok segítségét kérném a blokkból jövő vezeték piros alapon sárga csík hogy ezt a vezetéket hova kell kötni mert én rákötöttem a biztosíték táblázat bal oldali biztosíték aljára de csak szikrázott és kicsapta a bíztosítékot
ötlet?
s51b
Milyen motor?
Szakik segítsetek!
Ilyen nincsen... nemigaz.. tegnap végre megtaláltam mind a 3 sebességet a motoron(Eddig csak 1es és üres volt) sikeresen beállítottam már sötétedett szóval csak az utcába mentem 1-2 kört tökéletesen működött... már vártam a mai napot hogy ki próbálhassam egy hoszabb meneten... kimegyek a kapun megyek a 2. utcánál tartok mire kidobja a kettest üresbe jó mondom semmi idegesség visszamegyek 1.be és rá állítok hátha az volt a baj.Oké sikerül is megint megtaláltam, megint ki megyek ugyan ott megint kidobja a kettest... megint vissza, beállít, megy,kidob... vissza tettem a helyére, nem idegeskedem inkább.Segítsetek... mi lehet a baj? beállítom jó, aztán eltűnik már rég be lenne járatva ha nincs ez a sebességváltó baj Valami kopott lenne? vagy én csinálok valamit rosszul?
Köszi előre is
Köszi.
15ért viheted. J-N-Sz megye Karcag
http://www.youtube.com/watch?v...

3:41-olyan tankot tud vki szerezni?
Ill.:
Eladó egy komplett középdoboz.(2 dekni,légszűrőház,betét,annak tartója) Kékre fújva!
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Mennyi?
Hol van?
Nem kell valakinek egy váz légszűrőházzal tannkal oldaldeknivel?
köszönöm a válaszokat de a henger a dugó és a főtengely is nincs 1 éves.arra gondoltam hogy valami kosz vagy valami van az olajban amikor kuplungól/vált/az ember bemegy a kuplunglamellák közé.ez lehetséges?cseréljem le az olajat?most lett összerakva 400km mentem vele azóta.köszönöm a válaszokat.
vagy valami tifusz van amitől elkezd szorulni