Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát figyelj! Hagyd ki a levesből a sót! Az se nagy dolog nem? :D sok szerencsét!
Alapvetően az a baj, hogy nyilván nincs kihézagolva.
Az olajterelő még csak elmenne, hogy nincs benne, de a hézagolás nem hanyagolható.
Nem egy nagy történet, ki kell venni a szimeringetami sajana ettől tönkremegy, betennia z olajterelőt és kihézagolni.
Ha ez nincs, megmozdul a tegelyen és a mtoiroházban is a csapágy, és mindkettő kipurcan.
Üdv.
Amit gyárilag oda beleraktak annak megvan az oka,hogy miért rakták bele nem díszből rakták oda szóval kell bele
megy mint a vadállat csak lehet-e valami baj ha nem rakom vissza bele,
sajna nem én raktam össze és a gyerek mondta hogy kimaradt nagy baj lehet belőle vagy haggyam úgy ahogy van?
Hogy hézagoltad ki a főtengőt, ha kihagytad?
(gondolom sehogy)
sziasztok
az a nagy kérdésem van hogy nagy baj-e ha a simson s51b blokkból ki lett hagyva az olajterelő lemez?
előfordulhat hogy megzúztad a gyűrűd(eltörtek)
Képet róla :)
Az enyém nem tetszik?
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
A Simsonommal van egy kis baj. Amikor hideg a motor akkor van alapjárat és megy is rendesen, viszont ha bemelekszik (kb 2km) akkor brutálisan visszaesik a teljesítmény és az alapjárat is elszáll és ha leállítom akkor csak tolásra indul. Miért van ez, és hogy lehetne kijavítani a hibát?
Válaszotokat előlre is köszönöm!
Hello!

Mondjatok már olyan embert aki tervez rezót!
Köszi
Sziasztok!
a berugó rugója hova megy?
alulra vagy felülre?
mert nem akarom rosszul összerakni!
elkészült a rezsó
Gecsei féle légszűrőt összedobtam most, és jó nagy szívóhang lett, de a komolyabb baj, hogy nagy gázra szarabbul megy mint félgázon, egyszer alapjárat felszökik, meg nem esik vissza, és mégis olyan sokat kapós a hangja. mitől van?
Simsonra keresek (16-os) Alu csillag felniket. Interneten már mindenhol szétnéztem, de sehol nem találok. Valakinek nincs éppen 1 pár eladó?
köszönöm
És mégeggy kérdés kedves fórumozók. Hidegen tök jól megy, bemelegszik és elfogynak a lóerők. Elsőre arra gondoltma sokat kap, súbertet lejebb tettem, a hangaj szép, viszont még roszabbul megy mint amikor sokat kap, ennek mi az oka?
A k63 élesebb profilu gumi mint az átlag, megérez minden kis úthibát, viszonht cserében köynebb ide oda dobálni vele a motort
Simson felnire a 80/xx es való, a 90es már nagyon rossz, behúzza a felni.
köszi Zoli, akkor velem van a baj, hogy azt érzem szitál:)
GI légszűrőtől várható változás? vagy csak a szívóhang jön meg?:)
Sziasztok vásárolnék Simson s51 4 sebességes komplett blokkot gyújtással hengerrel, karbi nélkül! Nem gond ha nem tipp topp állapotban van mert úgyis felújítani akarom! Várom a válaszokat
heidenau k63ról mik a vélemények?
grex bukot keresek megvételre plexitest
aki tud írjon max.10e pénz
szép napot gyerekek