Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát elég hülye egy gyerek!
Sose fogja eladni, az én Simsonom szerintem szép volt és 70be árultam senki nem hívott, amikor letettem 60ra az árat volt 2 jelentkező is
Pedig fasza szinyó volt!:D
HA nem nagyon vészes a kopás, akkor csapágyragasztó meg tudja oldani a könnyen ki-bejáró csapágyat. Igaz, olyan 1500 Ft egy 5 ml-es flaska boltba (Loctite 603) vaterán néha jobb áron kapsz, pl én 50 ml-t vettem 3000+postráért.
Ellenben lehet jobban jársz, ha valahol veszel egy épebb blokkfél párt. Börzén, simson.hu adok-veszek stb stb. Szerintem 3-5 e Ft-nál többet nem érdemes adni egy párért. (jójó, lehet EmZoli többet mond, de ő pesti gyerek, nálunk "vidéken" - igaz nehezebb találni bontott cuccot, - de olcsóbb)
35 ér vettem a gépet de a főtengely ki be és fel le is lóg... elég gányolás az egész.. gyerek biztos nem értett hozzá és csak fogta a kalapácsot meg egy pár kulcsot ami volt neki és megjavitotta... utánna meg én szopok vele :S emzoli főtengely felujítást válalsz?ha nem akkor hol tudnám?
nem azzal van a baj hanem a gyujtás nem fekszik rá rendesen mert szét van baszva az egész :S
mi adja a morgó hangot nagy gázra? hajtókar jónak tűnt...
freestyle kormány pedig van ilyen,csak ami ebbe van az nem az
A te motorod, azt csinálsz vele amit akarsz.
A motorház meg 14 rugó volt még tavaly is.
Mennyibe?
Neked va100ezred csak az üres blokkra? nekem nincs, és 3 éve fut gondd nélkül a sima...
Sziasztok. Honda mbx elsö felfüggesztés tárcsafékkel + kerekek elsö uj gumival elado. Állítólag passzol a szimóba.
Akkor te felejtsd el a számodra oylan felesleges és értelmetlen dolgokat mint csapágyilelsztés, körkörös futás, egytengelyűség és hasonlók.
lehet kapni motorházat.
Shul-ba?! Az hol van? (Egyébként én támogatom!)
Tudsz jobbat? Nekem is így van megcsinálva, és semmi baja azóta sem...
Hát ha van rá érdeklődés akkor igen...Jövőre akarnánk egy túrát Shul-ba de még gyűjtjük a támogatókat.
Nem, ne pontozza meg, ez mókulás, nem javítás.
(Szerény meglátásom szerint, egy gyári állapotban lévő többet ér mint az)
A csapágyházat belül pontozóval pontozd meg. Láss csodát, egyböl szorul a csapágy
-sport rezó(szar)
-szimeringek(gyári tartozék)
-csapágyak(szintén)
-freestyle kormány(ilyet nem ismerek)
-új gyertya (XD)
és mindez csak 250
Vannak ilyen vicces gyerekek.
A két blokkfélben a csapágy helyeket egyszerre ,összefogva a kettőt munkálják meg, mert másképpen nem biztosítható az egytengelyűség.
Ha kicseréled az egyik felét, akkor nem fog stimmolni, és igen hamar kivégzi a csapágyakat.
Ha veszel akk nem elég 1 blokkfél, mert csak a saját párjával jó, mivel öntve van.
Valakinek eladó Jobb oldali blokk fele? ne legyenek kikopva a csapágyaknak a helyei és ne legyen szétgányolva amire ráfekszik az alaplap.
20-25 évvel ezelött very happy lettél volna ha olyanod van...

Simokat tuti nem alázza, köze nincs hozzá, de akkor sem kell sétálnod
miért mi? tehergépjármű? hajó?
a simokat nagyon fikázza ...
van egy verhós haverom moto50 névvel aszem a képek közt 6-9oldal közt na ő azt álítja hogy az a szar 60-at megy mondtam neki hogy hova gondól és hogy a simsonokat alázza tom gyerekes de adjátok már értésére hogy a verhovina nem motor....