helyes helyes:) bronzperselyes a hajtókarnál a dolog, semmi tűgörgő, ettől az egytől fosok h idejétmúlt technika:) meg valami ilyen fémes kopogás hangszerűség van, de amúgy hibátlan
így vettem, nem a sárvédő volt ami eldöntötte hogy megveszem-e:) főtengely nem lóg, nem csörög motor, keystone dugattyú, új szilentek:) ez jobban érdekelt mint hogy gyári-e a sárvédő;)
sziasztok!
olyan ügyben érdeklődnék, hogy simsonnak a gyári piros színűnek a RAL színkódjára lenne szükségem. azért itt kérdezem mert másik fórumon egyszer kérdeztem olyantól aki 100hogy tudja erre az volt a válasza hogy mit akarsz te? restaurálni? mondom nem b+ csak nem kályhaezüsttel akarok fújni...
szóval ha valaki tud segíteni annak nagyon örülnék
üdv
hát először is kell1 komplett babetta gyújtás és kell 1 aluminium köranyag, a forgórészt ki kell esztergáltatni úgy h rácsúszon a főtengej végére, az aluminiumból pedig közdarabot kell csinálni, de ha regisztrálva vagy a simson.hu ra ott részletesen levan írva babigyula
Simsonos HOZZÁÉRTÖKET kérdeznék pár dologrol
most csináltam a motorblokkomat--uj fötengely uj csapágyak ..ill uj henger..
--.Hidegen pöcc ..melegen nehezen indul...illetve nincs alapjárat de nem is tudok rá tenni..
--illetve szépen fölpakolja a sebességet de a visszapakolásnál a 3.at nem akarja venni..a 2 blokkfélnél a csavarnál kell állitani de merre oramutató járásával megegyezö irányba?
Segitségeteket köszönöm
Sziasztok
van egy tunigolt simsonom érdekelne hogyan lehet bele szerelni babetta gyujtást ha valki tudna nekem segiteni az irja már meg hogy hogy is van ez mert ezt nem nagyon vágom
Hi!
Eladó a simsonom! Képeket találtok róla itt: http://www.sportmotor.hu/motor...
1986os évjárat, S51N (60ccm), új rugók a teleszkópban, új ülés, most lett benne olaj cserélve. Hibák: kisebb karcok (főleg az első és hátsó sárvédőn) meg az elsőn kidörzsölte a fékbowden, de adok hozzá festéket, ha valaki ki szeretné javítani! Ha valakit érdekel írjon ide a fórumba, vagy email: pityuvarannai@gmail.com
Múltkor volt valami nyilt nap vagy mi, akkor lehetett.
Meg, szerintem, amikor nincs nagy förgalom felengednek, ha nem vagy nagyon lassú, ki kell próbálni.
Kecsón problémamentesen mebt együtt gsxr, r1 robogó és mi
Simson.hun van leírás hozzá rajzokkal mindennel
Babetta gyujtáshoz valaki tud adni leírást hogyan kell beépíteni, mik kellenek hozzá? És mennyire megbízható az a féle gyujtás?
Simson s51-hez keresek jó, olcsó 80 vagy 100as kilométerorát.
Ha nincs rajt spirál vagy vm nem gond.
Postai költséget vállalom.
van itt valakinek simsonon leovince rezó?
email cross04@freemail.hu ill msn is uez
nekem van szép 80as órám, garantáltan működik ha érdekel akor küldök képet, itt vagy emailbe
olyan ügyben érdeklődnék, hogy simsonnak a gyári piros színűnek a RAL színkódjára lenne szükségem. azért itt kérdezem mert másik fórumon egyszer kérdeztem olyantól aki 100hogy tudja erre az volt a válasza hogy mit akarsz te? restaurálni? mondom nem b+ csak nem kályhaezüsttel akarok fújni...
szóval ha valaki tud segíteni annak nagyon örülnék
üdv
babigyula
most csináltam a motorblokkomat--uj fötengely uj csapágyak ..ill uj henger..
--.Hidegen pöcc ..melegen nehezen indul...illetve nincs alapjárat de nem is tudok rá tenni..
--illetve szépen fölpakolja a sebességet de a visszapakolásnál a 3.at nem akarja venni..a 2 blokkfélnél a csavarnál kell állitani de merre oramutató járásával megegyezö irányba?
Segitségeteket köszönöm
van egy tunigolt simsonom érdekelne hogyan lehet bele szerelni babetta gyujtást ha valki tudna nekem segiteni az irja már meg hogy hogy is van ez mert ezt nem nagyon vágom
Eladó:
http://www.kepesmotor.hu/simso...
Eladó a simsonom! Képeket találtok róla itt: http://www.sportmotor.hu/motor...
1986os évjárat, S51N (60ccm), új rugók a teleszkópban, új ülés, most lett benne olaj cserélve. Hibák: kisebb karcok (főleg az első és hátsó sárvédőn) meg az elsőn kidörzsölte a fékbowden, de adok hozzá festéket, ha valaki ki szeretné javítani! Ha valakit érdekel írjon ide a fórumba, vagy email: pityuvarannai@gmail.com
Meg, szerintem, amikor nincs nagy förgalom felengednek, ha nem vagy nagyon lassú, ki kell próbálni.
Kecsón problémamentesen mebt együtt gsxr, r1 robogó és mi