Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rossz, megszorult 51-es blokkot keresek. Kuplung, gyújtás legyen rajta. Ha van, írj, és megdumáljuk.
Eladó!

Új benne a henger,dugó,gyűrűk,kuplung lamellák,új első gumi,csapágyak!
irányjelző működik!
Írányár:85.000FT
tel:06-70 408 4398
msn és e-mail:easyrider_16@citromail.hu
Szerintem a rugó fölülre megy. csak akkor meg a a javítási útmutató rossz!
Szevasztok! Vannak eladó simson alkatrészeim blokkba teleszkopok gyári karbi hengerek!
KERESEK s 50eshez 4felömlös hengert 19es karbit leovinci kipufogót és babetta gyujtást! Köszi! Szép napot!
Köszönöm szépen!

de ezt most hogy kell?
a rugó alulra vagy felülre megy?

mindenhol más van!
VAn a blokk bal oldalán két ferdén álló, lekontrázott m6-os hernyócsavar, az a váltó végállás állítója, azon tudod beszabályozni a váltót.
50es

beleraktam!
50-es vagy 51-es?
elfelejtetted belerakni?
Sziasztok!
összeraktam a simsont és nincs 3adik
valakinek ötlete hogy miért nincs?
Sziasztok!
Ha felmaratom 70-esre a blokkot akkor ha utána 60-as vagy 50-es hengert akarok rá visszatenni ez lehetséges? vagy ha felmarattam után már csak 70-es hengert rakhatok arra a blokkra?
olajos
Vóóót valamikor.
Nem mutatok, keress.
Csapágyat csapágyboltból, dugattyút a készítőtől vegyél.
(SAjtos szűcs jános szegeden)
Viszonylag rendszeresen javítok simson blokkokat, minden évben télen felújítok párat, kb tudom merre hány méter.
Vannak nagyon drága üzletek (pl huber) és vannak kímélőbbek.
Az 5-10 szeres árdifferencia is előfordul.
Muta jobb oldalt lécci. Úgy is szeretnék rendelni 1-2 cuccot, ha nem viszik el a hétvégén a vasat.
A körzetben akármeik simsonos boltba bementem, mindenhol 50ezer fölött volt jócskán. Nem cikizés képpen írtam, csak próbálok tisztában lenni vele. Én is szerettem volna újat venni, és majdnem hanyatt estem a boltban amikor közölte az árát.
sziasztok.
vasárnap visonta?
ez egy NYAGON DRÁGA OLDAL
A leg gagyibb 800 forintos dugattyút 2500 ért árulják, aki itt vásárol meg is érdemli.
nem tudok neked "ujjat" venni, meg minek is, van neked 10 darab:)

Újat 2 éve vettem az NV motors tól, 13 ezer valahányszáz volt.
Előtte meg a futár motorosboltban vettem ehte erredeti német s50 motorházat 16 rugóért.(monynuk az s50az kifutó darab volt)

Én is tudom, hogy pl a hubernél ennek a többszöröse.
Valaki itt vitába keveredett velem a múltkor, hogy mennyibe kerül egy üres blokk. Azt állította 15-20ezer. Na barátom... : http://simson.boltaneten.hu/ki...

Holnapra vehetsz nekem 15-ért ujjat, és mondom a címet ahova küldheted.
Nem tudom. Gázos, vagy olajos?
menyit gondoltál érte