Új benne a henger,dugó,gyűrűk,kuplung lamellák,új első gumi,csapágyak!
irányjelző működik!
Írányár:85.000FT
tel:06-70 408 4398
msn és e-mail:easyrider_16@citromail.hu
Sziasztok!
Ha felmaratom 70-esre a blokkot akkor ha utána 60-as vagy 50-es hengert akarok rá visszatenni ez lehetséges? vagy ha felmarattam után már csak 70-es hengert rakhatok arra a blokkra?
Viszonylag rendszeresen javítok simson blokkokat, minden évben télen felújítok párat, kb tudom merre hány méter.
Vannak nagyon drága üzletek (pl huber) és vannak kímélőbbek.
Az 5-10 szeres árdifferencia is előfordul.
A körzetben akármeik simsonos boltba bementem, mindenhol 50ezer fölött volt jócskán. Nem cikizés képpen írtam, csak próbálok tisztában lenni vele. Én is szerettem volna újat venni, és majdnem hanyatt estem a boltban amikor közölte az árát.
nem tudok neked "ujjat" venni, meg minek is, van neked 10 darab:)
Újat 2 éve vettem az NV motors tól, 13 ezer valahányszáz volt.
Előtte meg a futár motorosboltban vettem ehte erredeti német s50 motorházat 16 rugóért.(monynuk az s50az kifutó darab volt)
Én is tudom, hogy pl a hubernél ennek a többszöröse.
Valaki itt vitába keveredett velem a múltkor, hogy mennyibe kerül egy üres blokk. Azt állította 15-20ezer. Na barátom... : http://simson.boltaneten.hu/ki...
Holnapra vehetsz nekem 15-ért ujjat, és mondom a címet ahova küldheted.
Új benne a henger,dugó,gyűrűk,kuplung lamellák,új első gumi,csapágyak!
irányjelző működik!
Írányár:85.000FT
tel:06-70 408 4398
msn és e-mail:easyrider_16@citromail.hu
KERESEK s 50eshez 4felömlös hengert 19es karbit leovinci kipufogót és babetta gyujtást! Köszi! Szép napot!
de ezt most hogy kell?
a rugó alulra vagy felülre megy?
mindenhol más van!
beleraktam!
összeraktam a simsont és nincs 3adik
valakinek ötlete hogy miért nincs?
Ha felmaratom 70-esre a blokkot akkor ha utána 60-as vagy 50-es hengert akarok rá visszatenni ez lehetséges? vagy ha felmarattam után már csak 70-es hengert rakhatok arra a blokkra?
Csapágyat csapágyboltból, dugattyút a készítőtől vegyél.
(SAjtos szűcs jános szegeden)
Vannak nagyon drága üzletek (pl huber) és vannak kímélőbbek.
Az 5-10 szeres árdifferencia is előfordul.
vasárnap visonta?
A leg gagyibb 800 forintos dugattyút 2500 ért árulják, aki itt vásárol meg is érdemli.
Újat 2 éve vettem az NV motors tól, 13 ezer valahányszáz volt.
Előtte meg a futár motorosboltban vettem ehte erredeti német s50 motorházat 16 rugóért.(monynuk az s50az kifutó darab volt)
Én is tudom, hogy pl a hubernél ennek a többszöröse.
Holnapra vehetsz nekem 15-ért ujjat, és mondom a címet ahova küldheted.