nekem olyan bajom van,hogy nincs szikra.
az elözményt is le írom: szóval azzal kezdödött hogy sok olajat öntöttem a benzinhez persze nem direkt ,csak elnéztem valamit
szóval mentem haza fele egyszercsak elkezdett rángatni jóval azután hogy bele öntöttem pedig kb 1 litert öntöttem "csak" bele.
aztán mondák nekem hogy ha le eresztem a benzint és jól bekevert benzint rakok bele akkor talán el haggya a rángatozást.
így is tettem , de csak nem lett jobb ugyan úgy rángatott.
2 -szer ki pucoltam a karbit attol sem lett jobb.
gondoltam állítok a megszakíton ,na itt volt vége.
mert amint össze raktam nem indult , és meg néztem nem volt szikra
valaki tudna segíteni hogy mi lehet a baj.
különben vissza állítotam a megszakítót.
ugyhogy 100 % hogy nem az a baja.
légyszi valaki segítsen
ja és még azt hogy szimeringet kéne-e cserélnem.
köszönöm elöre
hátsó vágott sárvédőre cserélnék egy ránézésre új sárvédőt, fekete festés, teljes hosszaságú, nem akarom szétvágni azt ha nem muszály, maradjon meg az utókornak:)
nem nagy cucc megcsinálni szerintem, 2 fajta 4 sebis van
1. aminek a végáttétele ugyan akkora ment a 3 sebis (ez a gyári elvileg)
2. ami gyári 3 + 1 ami hosszabb
na meg az 5ös....
babetta gylát tudok ingyen az a szerencse, csak nagy faragásnak tűnik. /3sebós blokkal mit érdemes tenni hogy legyen rendes utazó? 60as 2f keystone 15lánckerék, nagyon forog, a 17essel változik? Vagy kéne egy sebesség még bele? azt mondják egyforma a 3as -4es váltó végáttétel
tulajdonképpen nemtom mivel jobb mint 1 robogógyujtás, de azt tudom h ezzel jobban veszi a fordulatot, nállam nem volt vele semmi baj (vannak akik panaszkodnak) olcsó megcsinálni, 1 hátránya van:nem lessz akkora nyomatéka, szerintem megéri rárakni, ha tudsz robogógyujtást olcsón akkor azt is meglehet próbálni
az elözményt is le írom: szóval azzal kezdödött hogy sok olajat öntöttem a benzinhez persze nem direkt ,csak elnéztem valamit
szóval mentem haza fele egyszercsak elkezdett rángatni jóval azután hogy bele öntöttem pedig kb 1 litert öntöttem "csak" bele.
aztán mondák nekem hogy ha le eresztem a benzint és jól bekevert benzint rakok bele akkor talán el haggya a rángatozást.
így is tettem , de csak nem lett jobb ugyan úgy rángatott.
2 -szer ki pucoltam a karbit attol sem lett jobb.
gondoltam állítok a megszakíton ,na itt volt vége.
mert amint össze raktam nem indult , és meg néztem nem volt szikra
valaki tudna segíteni hogy mi lehet a baj.
különben vissza állítotam a megszakítót.
ugyhogy 100 % hogy nem az a baja.
légyszi valaki segítsen
ja és még azt hogy szimeringet kéne-e cserélnem.
köszönöm elöre
Nem tudod véretlenül az első sárvédőd min volt eredetileg?
(Elsőre nagyon megtetszett)
szerintetek mitől van az, ha magas fordulaton erősen csörög a motor? (s51b)alapjáraton semmi hangja. alsó tűgörgő? köszi a válaszokat
1. aminek a végáttétele ugyan akkora ment a 3 sebis (ez a gyári elvileg)
2. ami gyári 3 + 1 ami hosszabb
na meg az 5ös....