Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És akkor az már nagyon a max.
Egy 80 kg-os emberrel 70 körül.
helo simsonosok! véleményt vagy tapasztalatot szeretnék kérni....szerintetek egy 60ccm-es, 3 sebességes simonnak mennyit illene végre mennie?
tudom meg probáltam másik gyertyával
Valszeg a bő olaj miatt beköpte a gyetyát, amit néha csak meg kell takarítani, de a biztos a csere.
A gyújtáskapcsolótól kezdve bármi hiba lehet.
Az az első hogy gyertyát cserélsz
nekem olyan bajom van,hogy nincs szikra.
az elözményt is le írom: szóval azzal kezdödött hogy sok olajat öntöttem a benzinhez persze nem direkt ,csak elnéztem valamit
szóval mentem haza fele egyszercsak elkezdett rángatni jóval azután hogy bele öntöttem pedig kb 1 litert öntöttem "csak" bele.
aztán mondák nekem hogy ha le eresztem a benzint és jól bekevert benzint rakok bele akkor talán el haggya a rángatozást.
így is tettem , de csak nem lett jobb ugyan úgy rángatott.
2 -szer ki pucoltam a karbit attol sem lett jobb.
gondoltam állítok a megszakíton ,na itt volt vége.
mert amint össze raktam nem indult , és meg néztem nem volt szikra
valaki tudna segíteni hogy mi lehet a baj.
különben vissza állítotam a megszakítót.
ugyhogy 100 % hogy nem az a baja.
légyszi valaki segítsen
ja és még azt hogy szimeringet kéne-e cserélnem.
köszönöm elöre
Hello!
Nem tudod véretlenül az első sárvédőd min volt eredetileg?
(Elsőre nagyon megtetszett)
Kpm nevű szervezet nincs 20 éve, de ez némelyik mucsai rendőrt nem zavarja, hogy ezzel rémisztgesse a gyerekeket:)
hátsó vágott sárvédőre cserélnék egy ránézésre új sárvédőt, fekete festés, teljes hosszaságú, nem akarom szétvágni azt ha nem muszály, maradjon meg az utókornak:)
Egy tuningolt szimót berendelhetnek kpm-re?
nem lessz valahol valami verseny pest megyében a közeljövőben?
ciripel a gyűrű
helló!
szerintetek mitől van az, ha magas fordulaton erősen csörög a motor? (s51b)alapjáraton semmi hangja. alsó tűgörgő? köszi a válaszokat
http://totalbike.hu/tesztek/simsons53/
a 4.sebességet tuti belerakjuk majd mert ez így elég karcsú, lehet hosszút kéne kis lánckerékkel még nem tudom, a gyujtás még elválik
ha véletlen valamit rosszul tudok akkor okosítsatok ki, nem akarok hülyeségeket beszélni
nem nagy cucc megcsinálni szerintem, 2 fajta 4 sebis van
1. aminek a végáttétele ugyan akkora ment a 3 sebis (ez a gyári elvileg)
2. ami gyári 3 + 1 ami hosszabb
na meg az 5ös....
babetta gylát tudok ingyen az a szerencse, csak nagy faragásnak tűnik. /3sebós blokkal mit érdemes tenni hogy legyen rendes utazó? 60as 2f keystone 15lánckerék, nagyon forog, a 17essel változik? Vagy kéne egy sebesség még bele? azt mondják egyforma a 3as -4es váltó végáttétel
tulajdonképpen nemtom mivel jobb mint 1 robogógyujtás, de azt tudom h ezzel jobban veszi a fordulatot, nállam nem volt vele semmi baj (vannak akik panaszkodnak) olcsó megcsinálni, 1 hátránya van:nem lessz akkora nyomatéka, szerintem megéri rárakni, ha tudsz robogógyujtást olcsón akkor azt is meglehet próbálni
megtaláltam:) mivel jobb a babó gyujtása mint egy mezei robogó gyujtás? fickósabban veszi a fordulatot a babóé?
kicsivel lentebb linkeltem oldalt
Zoli, tudsz repsolt olcsóbban?